Top lucruri de făcut în Pattaya, Thailanda

Posted on

Top 14 lucruri de făcut în Pattaya, Thailanda

Pattaya, un oraș plajă aproximativ 90 de minute la sud de Bangkok, este renumit pentru toate motivele greșite. Acest lucru este valabil nu numai în rândul vizitatorilor străini, dar printre Thais ei înșiși. Însuși cuvântul poate face pe oameni să se piti tare – de ce ar veni cineva la Pattaya, un loc care face Las Vegas arate virtuos. Mai jos, veți găsi top 14 lucruri de făcut în Pattaya, Thailanda, care ar trebui să clarifice concepțiile greșite aveți despre oraș.

Vizitați Pattaya Walking Street-Sau nu

Nu te lăsa păcălit de numele inofensivă Pattaya Walking Street: Cei mai mulți oameni vin aici să facă nimic, dar merge pe jos. Deși este adevărat că ai putea, teoretic, doar o plimbare prin aici pentru a face fotografii, sau stai jos la unul dintre barurile și un cocktail, acesta este locul unde are loc cea mai mare parte ceea ce Pattaya este notoriu pentru. Fii vigilent dacă vizitați Pattaya Walking Street – și nu spun că nu te-am avertizat!

Snorkel în ape cristaline off Ko Lan

Deși Pattaya este situat pe coasta, nu este acasa, la una dintre cele mai bune plaje din Thailanda – nu pe continent, cel puțin. Cu toate acestea, puteți face excursii de o zi ușor cu barca de la Pattaya Pier, care vă va duce la insule de o frumusete izbitoare. Cel mai popular dintre acestea este Ko Lan, al cărui nume înseamnă „Coral Island“ în limba thailandeză. După cum sugerează și numele, Ko Lan este paradisul pentru snorkelers.

Alte insule la distanță excursie de o zi din Pattaya includ Ko Phai și Ko Sak.

Marvel la Art în Paradis

Plaje frumoase sunt prima cale de dolari Pattaya reputația – arta este al doilea. Și nu orice fel de artă, fie. Adevărat numelui său, Art în Paradise muzeu oferă multe scene paradisiace, înfățișând animale tropicale, palmieri falnici și apă aproape la fel de frumos ca și în cazul în care au fost spumante înainte. Dar nu este doar un chip frumos. Arta în Paradis are lucrări de artă tridimensională care este extrem de interactiv, și vă permite să devină parte a expoziției. Inutil să spun, dacă sunteți în căutarea pentru cele mai bune locuri Instagram în Pattaya, aceasta a ajuns să fie aproape de partea de sus a listei. Biletele costa in jur de 500 de baht pentru străini, 160 baht pentru Taisia și intrarea este gratuită pentru copii sub 2 ani .

Magazin de la piata plutitoare Pattaya

Cand te gandesti la piețele plutitoare din Thailanda, vă imaginați, de obicei, canalele boated la nord și vest de Bangkok, cum ar fi Amphawa și Damnoen Saduak în provincia Samut Songkhram. Cu toate acestea, dacă nu obține o șansă de a vizita orice piață plutitoare in apropiere de Bangkok, asigurați-vă că pentru a vizita cea din Pattaya. Se află în Bang Lamung aproximativ 20 de minute de oraș cu taxiul, să ia o plimbare prin piață plutitoare Pattaya și poate chiar cumpărați produse.

Luxuriate la Nong Nuch Gradina Botanica

Vrei să experimenteze o parte din natură luxuriantă din zona Pattaya, dar nu se simt într-o stare de spirit Beachy, și nu doresc să mănânce Thai pad, care a fost gătită pe o barcă coadă lungă? Cap de aproximativ 30 de minute la vest de Pattaya cu taxiul, la Nong Nuch Gradina Botanica. Spotlighting plante native în Thailanda, inclusiv o varietate impresionanta de orhidee, această grădină amenajată expert nu ar fi din loc în Europa sau Statele Unite ale Americii. Ei bine, cu excepția sculpturi budiste ornate care dot peisajul său și „case spirit“ în cazul în care fantomele din structurile anterioare au reședința.

Treci plaja principală pentru Jomtien Pattaya

Unii oameni dau peste strada mai sus Mersul pe jos din Pattaya după vizionarea apus de soare de la plaja principală a orașului. O modalitate de a evita o astfel de mis-pas, cu tot respectul pentru plaja principală, este de a obtine doza de vitamina mare la Jomtien Beach. Situat la sud de strada principală și acasă la o varietate tot mai mare de apartamente de lux, hoteluri înalte și restaurante de lux, Jomtien este locul ideal pentru camera de zi a doua zi departe.

Beat de căldură de la Ramayana Water Park

Apoi, din nou, nu aveți nevoie neapărat pentru a lovi plaja pentru a bate de căldură. Pattaya, la urma urmei, este casa din Asia cel mai mare parc acvatic: Ramayana, situat la aproximativ 30 minute la sud de centrul orașului. Dispunând de o piscină cu valuri, un râu leneș și zeci de tobogane cu apă, acest Wonderland apa este vag tematice la mitologia Ramayana în sine, un poem epic indian vechi, care include dogmele centrale ale hinduismului, precursorul religiei naționale budist din Thailanda. (Și unul care este încă reprezentată în întreaga Thailanda, inclusiv la Erawan Shrine din Bangkok.)

Descopera Scene de vin din Thailanda

Așa cum este cazul în multe baruri din Thailanda, calitatea de alcool a servit în Pattaya pot varia foarte mult. O modalitate de a obține un buzz curat, delicios este de a vizita Silverlake Vineyard , o fabrică de vin care este doar o plimbare scurtă cu taxiul de centrul orașului Pattaya. În plus față de posibilitatea de a bea vin alb delicios produs chiar aici , în Thailanda ( care le fac roșu, de asemenea, dar va fi prea cald să se bucure de acest lucru), puteți face un tur al motivelor vinării, în cazul în care vița de vie care par a fi mai stă bine Europei și California există în mijlocul peisaj hotărât tropicale din Thailanda.

Pasul în Sanctuarul Adevărului

O, 300-picior structura inalt din lemn de tec complicate , care a prezentat o viziune mitică, impresionistă istoriei umane influențat în mare măsură bu budism Sanctuarul Adevărului este cu adevărat o capodoperă arhitecturală. Situat la nord de plaja principală din Pattaya nu departe de Art în Paradis, Sanctuarul Adevărului este o modalitate foarte bună de a trece o după – amiază, sau pentru a exersa abilitățile de fotografie.

Du-te la cer, la Casa Sukhawadee

Pattaya Walking Street este cel mai bine cunoscut-sursă orașului de controverse, dar nu este singurul. Baan Sukhawadee, al cărui nume se traduce literal „House of Heaven“ este un exemplu sănătos al acestui fenomen, chiar dacă mulți oameni cred că a fi lipsit de gust.

Construit în 2000 de către un arhitect privat, acest loc este departe de a fi vechi, și îi lipsește fără îndoială integritatea arhitecturală (sau legături cu istorie) pe care le găsiți la Sanctuarul Adevărului sus. Pe de altă parte, mulți turiști (în special cele din China, de la sfârșitul anului) găsi culorile sale over-the-top și design interesant înflorește, după cum veți găsi, dacă veți căuta social media pentru fotografii realizate aici. Singura modalitate de a afla cum te vei simti, desigur, este de a planifica propria ta vizită aici.

Descopera o Underwater World Literal

Vrei să descoperi lumea largă a vieții subacvatice Pattaya, dar nu au licența SCUBA sau nu le pasă să snorkel? Unul dintre cele mai bune acvarii din Thailanda, Underwater World mai mult decât viața de până la numele său. Cu zeci de specii de mamifere și pești marine, inclusiv balene și delfini, Underwater World vă permite să te ridici strânse și personale cu peisajul colorat, prețios, care se află chiar în largul coastei orașului Pattaya. Aceasta este o mare destinatie Pattaya pentru familii și iubitorii de animale acvatice.

A se vedea Ancient Siam în Replica Forma

Vrei sa vezi cele mai importante obiective turistice toate Thailanda, dar sunt pe o criza de timp? Pattaya are un antidot pentru asta! Cunoscut sub numele de Mini Siam , acest parc replică chiar în afara centrului orașului este acasa , la modelul miniatural de cele mai faimoase atracții din Thailanda, de la Grand Palace Bangkok Doi Suthep templu din Chiang Mai. Oarecum puzzlingly, veți găsi , de asemenea , replici de lucruri non-Thai aici, inclusiv Italia Turnul din Pisa. Rețineți că cele mai multe replici la Mini Siam sunt off pereți, ceea ce înseamnă că , din păcate , nu va fi în măsură să ia o imagine de tine profilează deasupra Phuket Big Buddha ca Godzilla.

Ia într-o neprețuită Panorama

Punct de vedere tehnic cunoscut sub numele de Pratumnak (deși majoritatea localnicilor pur și simplu îl numesc „View Point“) deal la sud de plaja principală din Pattaya este cel mai bun loc pentru a obține o pasăre ochi vedere a orasului, mai ales la apusul soarelui și chiar și după căderea nopții. Este, de asemenea, un loc solemn pentru Taisia, deoarece este acasa, la un monument de soldați din marina Thai căzuți. (De coastă Pattaya, nu este surprinzator, a jucat de multe ori un rol important pentru contingentele militare marinărești ale Thailandei.)

Explora restul de Sud-Est Thailanda

Pattaya este adesea o excursie de week-end pentru locuitorii din (și vizitatorii) Bangkok, dar poate fi atât de mult mai mult. De fapt, ai putea argumenta cu ușurință că Pattaya este poarta de acces spre sud-estul Thailandei, care este una dintre regiunile cele mai subestimate ale țării.

Cea mai apropiată destinație la Pattaya este insula Koh Samet, situat chiar în largul coastei orașului Rayong în provincia cu același nume, în jurul valorii de o oră de la Pattaya cu autobuzul. Călătorind în continuare în jos pe coasta te duce la provincia Trat și arhipelagul Koh Chang, care include insulele Koh Mak, Koh Wai, Koh Kood și, desigur, Koh Chang (Elephant Island) în sine.