Top Nakupovalna središča v City Hall & Marina Bay Singapur

Posted on

Top Nakupovalna središča v City Hall & Marina Bay Singapur
Sodobna Singapur je bila ustanovljena na območju City Hall in Marina Bay – tukaj boste našli ne le mestnih najbolj uglednih zgodovinskih znamenitosti, ki jih boste našli tudi visok poslovne stavbe in nekaj najboljših nakupovanje v Singapurju, preveč! (Za celoten seznam drugih dejavnosti, ki jih lahko naredite na tem področju, si oglejte te Top 10 stvari za početi v Marina Bay, Singapur).

Centri v tem nakupovalnem postaji postrežejo s številnimi MRT postaje: od MRT postaje mestnega Hall. City Hall Interchange (NS25 / EW13) izstopi tik pod Raffles City, medtem ko trije postanki ob izhodu krog Line na tem področju: takoj čez Singapore Art Museum Bras Basah (CC2); Esplanade (CC3) na zahodni strani Suntec City, in Promenade (CC4) poleg tisocletnicama Walk. Obiskovalci v Marina Bay Sands lahko takoj zapustite pod Bayfront postaje (CE1).

Za informacije o tem dobili okoli na MRT, preberite članek o vožnji Singapur je MRT in avtobuse z EZ-Link kartice.

Raffles mesta Nakupovalno središče

Raffles mesta Trgovski center je komponenta drobno v IM Pei zasnovani Raffles mesta Complex, ki sedi na vrhu MRT postaje mestnega Hall.

Nakupovalni center skrbi za višjega razreda pisarniško prebivalcev Singapurja, z modo in posebnih trgovinah, kot so Kate Spade, L’Occitane, Royce Chocolatier in Dockers. Klet ponuja množico jedilnico izbire.

Naslov: 252 North Bridge Road, Singapur ( lokacijo na Google Maps )
Najbližje MRT postaja: City Hall Interchange (NS25 / EW13) in Esplanade (CC3)

Shoppes na Marina Bay Sands

Singapur predvsem tempelj na vidnem porabe je vezan, kar fittingly, da njene velike igralnice premoženja. V Shoppes na Marina Bay Sands ponuja več kot 800.000 kvadratnih metrov trgovskih in jedilnim prostorom pod ukrivljenih stekleno streho, ki se kopa v prostor v naravne svetlobe. Kavernozni Notranjost ima nekaj priciest svetovnih blagovnih znamk, vključno z Cartier, Burberry, Gucci, Patek Philippe, in Yves Saint Laurent. Louis Vuitton ima svoj poseben butik nastanjeni v Crystal paviljonu off glavno nakupovalno središče.

Shoppes ima tudi Singapur je prvi v-center drsališče, kanal z Sampans lahko vozijo, in dostop do igralnico Sands in gledališča. Za več informacij o kompleksnih, Shoppes, hotel in vse, preberite pregled Marina Bay Sands.

Naslov: 2 Bayfront Ave, Marina Bay Sands ( lokacije na Google Maps )
Najbližje MRT postaja: Bayfront Station (CE1)

Citylink Mall

Na ducate podzemnih hodnikov povezavo Singapur centri – Citylink en korak naprej je idejo, s tem, da nakupovalno središče in podzemni hodnik, ki povezuje Marina trg in Suntec City Mall!

Trgovin segajo od posebnih trgovinah, kot so kože in kopel trgovina H2O + do high-end luksuzne dobrine, kot so Godiva Chocolatier.

Naslov: 1 Raffles Link, Singapore
Najbližje MRT postaje: City Hall Interchange (NS25 / EW13)

Marina trg

štiri stopnje Marina Square nakupovalno središče je v ponudbi na drobno terapija več kot 300 trgovin za vaše podatke, vključno s Zara, Mango, MUJI in Topshop.

Osrednja lokacija Marina kvadratne se ga postavi prav zadah v središču svetovnega razreda hoteli, kot so Pan Pacific in Mandarin Oriental, in le nekaj minut hoje od Singapore Flyer .

Naslov: 6 Raffles Boulevard, Singapur ( lokacijo na Google Maps )
Najbližje MRT postaja: Esplanade (CC3)

Suntec City Mall

Suntec City Mall je eden od največjih centrov v Singapurju, in je razdeljen na štiri cone, ki obdajajo Fountain Of Wealth (največji vodnjak na svetu, glede na Guinnessovo knjigo rekordov).

V pritličju je poseljena z high-end modnih in nakit trgovin, in v drugem nadstropju ponuja več srednje tržne trgovine in restavracije.

Naslov: 3 Temasek Boulevard, Singapur ( lokacijo na Google Maps )
Najbližje MRT postaja: Esplanade (CC3) in železniška postaja (CC4)

Esplanade Mall

Esplanade ni samo Singapur quirkily oblike umetnosti prizorišče, je tudi živahno drobno okraj. trgovinah Esplanade Mall se držijo na temo “umetnosti” struktura je bil namenjen, prikazuje obrti in izdelkov iz vsega sveta.

Esplanade ima nekaj draguljev: The Poster center prodaja plakate, ki pokrivajo vse teme iz filmov v navdihujočih teme; in naravoslovec ponuja prilagojene za kopanje in kozmetični izdelki.

Naslov: 1 Esplanade Drive, Singapur ( lokacijo na Google Maps )
Najbližje MRT postaja: City Hall Interchange (NS25 / EW13)

Millenia Walk

Millenia Walk je prav nasproti Marina Square, in le nekaj minut hoje od Suntec City Mall. Tisočletja hoje je več kot 190 trgovin vključujejo gnomon Ure timepieces in posebnost ponudnika kava Jewel kavo.

Naslov: 9 Raffles Boulevard, Singapur ( lokacijo na Google Maps )
Najbližje MRT postaja: Promenade (CC4)

Adelphi

bližina The Adelphi za MRT postaje mestnega Hall in okrožja kolonialne da bo dober počitek in nakupovanje postaja po dnevu videnje mestnega središča. Stavba meša pisarno in drobno po vsej desetih nadstropjih.

Domačini cenijo Adelphi za svoje zaloge zabave opreme (trgovin na Adelphi so znani za najboljšo zvočno prestavi v mestu), numizmatika, spominkov, in trgovine, ki ponujajo spa storitve, kozmetični storitev in opreme.

Naslov: 1 Coleman Street, Singapur ( lokacijo na Google Maps )
Najbližje MRT postaja: City Hall Interchange (NS25 / EW13)