Top Nakupovalna središča v Južni Baliju, Indonezija – Modern Retail Therapy za shopaholics v Južni Baliju

Posted on

Top Nakupovalna središča v Južni Baliju, Indonezija - Modern Retail Therapy za shopaholics v Južni Baliju
Nakupovalno izkušnjo Bali je nič manj verodostojni, če se opravljajo v enem od svojih Izvaljen nakupovalna središča. Klimatizirane svetišča na drobno so popping up kot gobe po vsej Južni Bali – medtem ko oni nikjer v bližini outnumbering veliko templjev otoka v tem trenutku, so množenja središča spreminjajo drobno sceno Južne Bali na bolje.

Več Bali centri pomeni več možnosti za prodajo zanimive ročno izdelane izdelke otoka. To pomeni tudi več možnosti za Bali turisti za vzorec okusno jedilnico otoka v prijetnem okolju relativno varno Bali trebuha.

T Galleria / Mal Bali Galeria

Trije ločeni stavb, ki sestavljajo Izvaljen Galleria kompleks na Bali Simpang Siur izmenjavo: na-opeke soočajo strukturo, ki vsebuje T Galleria Duty-Free nakupovalni center in Planet Hollywood; ločena stavba vsebuje Galeria 21 Cineplex ; in Mal Bali Galeria stavbe.

Bali Galeria Mal je dvonadstropna mesto center z vsemi našitki: kinu, supermarket, butiki in trgovine, ki prodajajo višjih cenovnih razredov mednarodne oznake, vsi razporejeni okoli osrednjega vrta zračen.

T Galleria s DFS vtičnico omogoča dajatev prost blaga za potnike z gotovino za rezervne za luksuzne predmete. Z istimi lastniki so DFS v Angkor muzeju v Kambodži v lasti, T Galleria je nujno za turiste: vas bo potrebno zagotoviti potni list in svoje letalske vozovnice / drugo dokazilo o prehodu, preden boste smeli nakupovanje tukaj .

Naslov: JL Obvod Ngurah Rai, Kuta, Bali ( lokacijo na Google Maps )
Odprto od: 10. do 9pm (DFS Galleria); 10:00 (Bali Galeria Mal)

Discovery Shopping Mall

Prvi obmorsko središče Bali izstopa v relativno družini prijazno delu Tuban v Južni Baliju; Jalan Kartika Plaza in Bom Park vode stojijo za njim.

Osrednja veleblagovnica Centro Hawks balijski izvoz kakovostnih Houseware in tchotchkes poleg številnih mednarodnih oznak in nekaterih elektronskih kioskih. Preostali del center bere tako kot kateri koli drugi indonezijski nakupovalni center: domačih blagovnih znamk, kot so batik Keris Masiranje komolci pri tujih znamk, kot so Nautica, Billabong in La Senza.

lokacija Discovery Shopping Mall je, ga postavlja znotraj enostavno hoje od hotelov in letovišč Tuban je.

Naslov: Jalan Kartika Plaza, South Kuta Beach, Bali ( lokacijo na Google Maps )
Odprto od : 10. do 10pm (med tednom) ali 22:30 (vikendi)
Stran: discoveryshoppingmall.com

Bali Collection

Turistična enklavi Nusa Dua lahko počutijo povsem izolirani od preostalega Bali. Na srečo Nusa Dua resort gostje imajo središče vse do svoje, kolekcije Baliju.

Površine osmih hektar zbirke Bali prilagaja mednarodnih luksuznih blagovnih znamk, kot so Prada in D & G; opazne Indonezijski oblačila blagovne znamke, kot Uluwatu ; in specializiranih trgovinah, kot Periplus knjigarna in Guardian lekarna.

Vibe je bolj iz-back in izključna, ampak trgovine zaračunavajo višje cene v sorazmerju s petimi zvezdicami letovišča, ki ga obkrožajo. (Na srečo lahko računate na Bali moneychangers in več bančnih avtomatih v okolici.)

Brezplačen prevoz vozi med center in krajev v Nusa Dua in Tanjung Benoa; Storitev poteka od 10. do 9pm.

Naslov: Kawasan Pariwisata Nusa Dua, Komplek BTDC Nusa Dua, Bali ( lokacijo na Google Maps )
Odprto od: 10h do 10pm
stran: bali-collection.com

Beachwalk Mall

Beachwalk Mall pridružuje Discovery Mall, da eden redkih nakupovalnih centrov se nahaja tik ob plaži.

Ukrivljenih tri-nadstropne stavbe napolnjena z naravno svetlobo služi kot zanimivo ozadje za nakupovalno izkušnjo Kuta – nakupovalni center sprawls več kot 3,7 ha nakupovanje prostora, z dovolj prostora za specialne trgovine, restavracije in kinodvorane.

Na tleh, na prostem amfiteater prinaša obilo svetlobe in park podobno vzdušje, bolj muhast z vodometi in bazeni, določenimi v celotnem besedilu.

Naslov: Jalan Pantai Kuta, Kuta, Bali ( lokacijo na Google Maps )
Odprto od: 10 am-10pm
stran: beachwalkbali.com

Kuta trg

Nakupovalno območje imenovano Kuta trg je bolj pravilno opisal kot zbiranje trgovin spremljevalnih Jalan Raya Kuta, takoj južno od Jalan Pantai Kuta.

Na vzhodni strani ulice je zaznamovalo širjenje fast food prodajaln, je rad v Kentucky Fried Chicken in McDonalds drgnjenje ramena z lokalnimi blagovnimi znamkami, kot so Dulang kafe. Velik Matahari veleblagovnico predvideva ukrepe na drobno na tej strani.

Na zahodni strani ulice vsebuje deskanje in športnih blagovnih znamk, kot Quiksilver, Summerland, in Hurley, skupaj z bolj prozna znamk, kot so na dermatofitija stopala, Polo in trgovinica s Coco Express.

Trgovine v Kuta trgu prodati fiksno ceno blaga; za cenejše stvari, ki jih lahko barantati več, izhod na izhodu Jalan Bakung Sari najti Kuta Art Market in njegovih lokalno narejene gewgaws.

Naslov : Jalan Bakung Sari, Kuta, Bali ( lokacijo na Google Maps )
Odprto od: 8. – 10:00

Lippo Mall Kuta

V Lippo Mall Kuta lokacija v bližini mednarodnega letališča na Baliju je idealna stop za zadnjem trenutku Bali nakupovanje pred letom. Vendar poskusite ne hitite vaš obisk: mall ima veliko ponuditi lagodno Varovanec, z več kot sto trgovskih stojnic, razporejenih v treh nadstropjih okoliških Izvaljen atrij.

Običajni izbor razkošje in mednarodnih blagovnih znamk stran je Lippo Mall humors tudi proračunske kupce z lokalnimi batiks, balijski obrti in poceni spominkov, kar nakupovalcem veliko bang za svoj denar.

Nazadnje, v Lippo Mall je relativna novost in presenetljivo razmerje odprtega prostora-v-trgovini je ta občutek kot enega izmed najbolj sproščenih centrih po vsem, z malo simpatij ljudi, boste našli v drugih, bolj osrednjih centrih so tukaj naštete .

Naslov: Jalan Kartika Plaza, Lingkungan Segara, Kuta, Bali ( lokacijo na Google Maps )
Odprto od: 10 am-9pm
stran: lippomalls.com

Mertanadi Art Market

Mertanadi izdelki pokrivajo nizko, popularno konec nakupovalnega spektra; ducat ali tako nizko Zvezano trgu kioski tukaj hawk mešanico umetniških izdelkov in poceni ripoffs; rezbarije delijo prostor z Bintang Beer majice in-penis v obliki steklenice za odpiranje (!).

Glavna odlika tega umetnostnega trga je njegova očarljivo mesto v Kuta, na severni strani turističnega pravokotnika Jalan Pantai Kuta-Jalan Legian-Jalan Melasti, enostavno sprehod ali od Kuta najbolj priljubljenih hotelov.

Lahko dobite veliko Bali- in Indonezija-tematskih naselitve stuffers v Mertanadi Art Market, od wayang senčnih lutk za ročno pobarvane navijače lesene maske za slike. Prav tako lahko dobili poceni Knockoffs mednarodnih blagovnih znamk in majic z nekaj precej bawdy sporočil (hvala, avstralski bogans). Več kupite, nižje lahko barantati za ceno.

Naslov: Jalan Melasti, Kuta, Bali ( lokacijo na Google Maps )
Odprto od: 9. – 21:00