Skip to main content

Top Nakupovalni četrti Singapur

Top Nakupovalni četrti Singapur

Poleg hrane, nakupovanje je Singapur drugi najljubši zabavo. Nakupovalni scene v Singapurju, je nič manj legendarni-nakupovalnih centrov Amo-prečkajo otok, ki je povezan s klimatiziranimi podzemnih predorov in MRT postaje.

Best of all, bo Singapur povrne turiste za davke, ki jih plačujejo za nakupovanje. Vam bomo zaračunali davek na blago in storitev (GST) 7%, ampak davki na nakupe nad SG $ 100 se lahko povrnejo z malo težav. (Preberite več o davka prost nakupovanje v Singapurju  za več podrobnosti.)

Zdaj, če imate kreditno kartico in svoje najbolj udobne čevlje pripravljeni, ste na poti k reševanju naslednje nakupovalnih območij v Singapur.

1. Mala Indija – pristna pridih podcelini

Kje drugje v Singapurju lahko poveste, kje ste vonj začimb in jasmina? Samo v Little India, kjer Singapur indijski skupnost kupuje svojo hrano, začimbe, Saris, in nakit. Mala Indija je osredotočeno Serangoon Road, njegove glavne arterija in stranske ulice so obloženi s trgovin, ki prodajajo vse od nakita do Bollywood spominkov na strojar za papier-mache škatle.

Medtem ko ste tam, preprosto mora ustaviti dva od najbolj znanih nakupovalnih postanki v Little India: za Tekka centra in 24-urni Mustafa Centre.

Tekka Center skupaj Bukit Timah cesti trafficks v vse vrste edinstveno indijski postavk-mokri trgu v pritličju prodaja zelenjavo, meso, cvetje in začimbe ter sosednji Sokolar center prodaja indijske vegetarijanske obroke in drugih priljubljenih lokalne fare. Zgornja nadstropja Rađati s prodajalci prodajajo verske pripomočke, strojne opreme in Saris.

Mustafa Centre (145 Syed Alwi Road, Tel: 62955855) je odprta 24 ur, in to zalogo širok izbor izdelkov v svoji utesnjen notranjosti. V steze so zelo ozke, toliko bolje, da zaloge več stvari v svojih šestih nadstropjih. Center je najbolj znan po svojih poceni elektronike, cenovno zlato, ter širok izbor začimb v supermarketu. Cene za te postavke so presenetljivo nizka, kar pojasnjuje, zakaj je Mustafa Centre je tako žrebanje za turiste.

Najbližja MRT Postanki: severovzhodnega MRT Line izhod postaje Mala Indija (NE7) in FARRER Park (NE8) blizu Serangoon Road. East-West Line Bugis postaja (EW12) je v hoje od Little India.

2. Holland Village – Spominki, azijske obrtne, Cosy Dining izbire

Top Nakupovalni četrti Singapur

Holland Village je neuradno kulturni center za veliko populacijo delu v tujini Singapur, in kot tak ponuja staro in novo, vzhod in zahod v enaki meri.

Holland Road Shopping Centre hiše trgovin, kot so Lim za umetnost in obrt, za glavno vlogo kakovostnega platna, steklovine in drugih azijskih obrti in starin. Druge trgovine v okolici prodajajo azijskih starine, obrti, oblačila (in galanterijo storitev, če lokalne azijske velikosti ne ustreza vašim močnejše postave okvir), tribal artefakte, ter pohištvo iz tikovine (lahko, ki jih pošiljajo na vaš domači naslov).

Če iščete več azijskih umetnosti, obrti, starine in obrti, morate poskusiti trgovinah vzdolž Lorong Mambong na zadnji Holland Village. Boste našli keramika, gospodinjskih predmetov izdelane iz ratana in sladkornega trsa ter drugih lokalnih spominkov.

Mokro trg in moderno Cold Storage supermarket pritegnili gospodinje opravljajo svoje gospodinjstvo nakupovanje. Druge trgovine v okolici prodajajo CD-je, curios in popust oblačila.

Če ste nakupovali, dokler ste pripravljeni, da se opusti, polnjenje na Holland je veliko možnosti, jedilnico, iz fine dining obratov preprostih rezancev stojnicah.

Najbližje MRT Stop: Izhod v smeri vzhod-zahod Line Buona Vista postaje (EW21) in se SBS Bus 200 Holland Village.

3. Orchard Road – Singapur Nakupovalna meka

Če boste morali iti na samo eno mesto v Singapurju, da opravljate svoje nakupe, Orchard je mesto. Nakupovalni centri linijo ulici od začetka do konca, ki ponuja predvsem high-end drobni predmeti iz oblikovalca nalepk za vrhunske elektronike.

Ngee Ann mesta (391 Orchard Road, Tel: 6739 9323) je humongous trgovski kompleks z nekaterimi Singapur najboljših trgovin. Japonski veleblagovnica Takashimaya poziva Ngee Ann mesta doma, kot tudi blagovnih znamk, kot so Guess, Zara, Mango, in Kinokuniya , največja knjiga verige v Aziji. Skratka, več kot sto specializiranih trgovinah prebivajo v Ngee Ann City, s športnimi izdelki, elektronika, oblikovalec oblačil, in izbor storitev na zahtevo. Prehodom v kleti vodi neposredno do podzemne postaje Orchard MRT.

Trni (320 Orchard Road, Tel: 6737 5500) je najstarejša veleblagovnica Singapur, ko se je ponovno namesti v preteklih letih kot azijski vtičnico življenjski slog, z ekskluzivnimi modnimi nalepkami in blagovne znamke iz vsega sveta.

Wisma Atria (435 Orchard Road, Tel: 6235 2103), hiše visoke ulične mode trgi, kot so FCUK, Gap, Nike, Topshop, kot tudi japonska veleblagovnica Isetan.

Heeren (260 Orchard Road, Tel: 6733 4725) hiše HMV, največji glasbeni Superstore regije najsodobnejših drobno oblačila na četrti in peti stopnji, ter širok izbor azijske kuhinje na peti stopnji.

Paragon Shopping Centre (290 Orchard Road, Tel: 6738 5535) je idealna destinacija za fashionistas pri iskanju mednarodnih blagovnih znamk, kot so Valentino, Escada in Gucci. Ostale blagovne znamke življenjskega sloga, v bližini so Marks & Spencer, Crabtree in Evelyn, kleti hrane in POA Superstore.

Najbližja MRT Postanki: Nič manj kot štiri MRT postaje ustavi na ali v bližini Orchard Road: Sever-Jug Line je Orchard (NS22), Somerset (NS23), Dhoby Ghaut (NE6 / NS24) in Mestna hiša (/ NS25 EW13) postaje linije Orchard Cesta sama, pri čemer zadnji dve postaje, ki služijo kot medsebojne povezave z East-West Line.

4. Chinatown – Obnovljeni Shophouses, Tradicionalna kitajska Wares

Chinatown preži za finančne četrti Singapur, stari podpirajo novo. Sedanji videz okrožju je svetleča, antiseptik različica zgodovinske Chinatown v kolonialnih časih. Vstali shophouses prodajajo tradicionalne obrti, kitajske medicine, nakit in poceni spominkov, medtem ko je v bližini Hawker centri in sadni stojnice vabijo mimoidoče s svojimi izdelki.

Starinski Eu Tong Sen Street ima svoj pravičen delež večjih nakupovalnih središčih, kot je nekdanji filmski hiši obrnil center Majestic (80 Eu Tong Sen Street), in Pearl je center (100 Eu Tong Sen Street), s svojimi sukanje prehode in sodo zbirka izdelkov, od spodnjega perila seksi moških na budističnih artefaktov.

Več sodobne možnosti nakupovalne najdemo okoli območja Cross Street, kjer boste našli velikih nakupovalnih kompleksov, kot so Chinatown Point (133 New Bridge Road), Ljudska Park Complex (1 Park Road), in mejnik og Ljudska Park (100 Upper Cross Ulica, OG Building, Singapur, Telefon: 6535 8888).

Najbližja MRT Postanki: Lahko pridete Chinatown preko Outram Park postaji East-West Line (EW16) in postaje North-East Line v Chinatown (NE4).

5. Mestna hiša / Riverside – Singapur Shiny Nakupovanje Predstavitev

Osrednje poslovno okrožje Singapur je izložba za urbani razvoj Singapur, kjer stari delovni čas stavbe, kot so Raffles Hotel stati z ramo ob rami z bleščeče nove maloprodajne dogodke, kot so Raffles City Mall.

centri na območju zajemajo osnove in več. Nekateri se odlikujejo po svoji impresivno zasnovo (v Raffles mesta kompleks je zasnovan IM Pei), medtem ko so namenjena za posamezne teme (Funan Mall je namenjen za najnovejšo tehnologijo). Okrožja centri za note vključujejo:

Suntec City Mall (3 Temasek Boulevard, Tel: 6825 2667/6825 2668/6825 2669je največje nakupovalno središče v Singapurju, z več kot 83.000 kvadratnih metrov prostora na drobno. Francoski Hypermart Carrefour je tukaj, kot na stotine drugih večjih svetovnih blagovnih znamk. Nakupovalni center je znan vodnjak Wealth, je znano, da Guinness Records sladokusce kot največji vodnjak na svetu.

Raffles mesta Trgovski center (252 North Bridge Road, Tel: 6338 7766) hiše različnih mednarodnih modnih in posebnih trgovinah, vključno Guess, Metropolitanskem muzeju v New Yorku, in Tommy Hilfiger.

Funan DigitaLife Mall (109 North Bridge Road), je nedvomno Singapur drugo najboljše mesto za cenovno elektroniko (prvi najbolje je, Sim Lim Square, ki je bolj primeren za izkušene računalniške kupce). Vlada ohranja pobliže spremljal trgovin v Funan, tako da ste lahko precej prepričani, da ne boste dobili ripped off (kar pa ni vedno tako v bolj grobo-in-pripravljen Sim Lim).

Millenia Walk (9 Raffles Boulevard, Tel: 6883 1122) ponuja modne prodajalne in posebnih trgovinah, ki jih je ducat.

Marina trg (6 Raffles Boulevard Tel: 6339 8787), ima več kot 300 trgovin sebe izgubili v.

Citylink (1 Raffles Link) je podzemni nakupovalni center, ki povezuje MRT Station City Hall za Suntec City Mall in Marina Square. Citylink ni Pogrbljenost v oddelku drobno – ponuja številne trgovine in restavracije, od HMV na FCUK za Adidas.

Najbližja MRT Postanki: Tri MRT ustavi ponudbo dostop do bližini: Clarke Quay (NE5) Raffles Place (EW14 / NS26), in mestno hišo (EW13 / NS25)

6. Bugis / Arabska ulica – Stara in Nova drug ob drugem

Bugis je Singapur nakupovalna meka, amalgam malih trgovin na drobne stez, velikih centrih, in pokritih tržnicah, pa tudi restavracije in nightspots. Ime je dobil po lokalnih morskih piratov, ki se uporabljajo za ustrahovanje mornarje v 19. stoletju, je bil Bugis Održan okraj poseljena z potovalni transvestitov, iger na srečo brlog, in prodajalci nočnih dokler je bila sanirana v 80. letih.

Najbolj ambiciozen razvoj okrožju je  Bugis Street  (3 Nova Bugis Street,), nakupovalni kompleks razvilo iz streetside trgovin ob Victoria Street in Queen Street. Vzemite kramp od treh ravneh nakupovanje z več kot 600 trgovin, ki prodajajo parfumi, oblačila, elektroniko, dodatki in še več – samo začeti raziskovati in se presenetiti z Bugis Streeta bang-za-your-Buck najde. Leta 2014 je razvoj začel bugisstreet.com.sg, prodajo predmetov iz predstavljenih trgovin v kompleksu. Na spletni strani so navedene tudi vse 600 trgovin na tej lokaciji.

Takoj nasproti Bugis Street je Bugis Junction  center (200 Victoria Street, bugisjunction-mall.com.sg) služi do nizke in srednje drage japonske trgovine in blagovne znamke v modni naprej trg mladih. Nakupovalni center je pravzaprav del-shophouse pomaknil ulici, ki je bila prekrita in klimatiziran.

Cross Bencoolen Street, da dosežejo  Sim Lim trg  (1 Rochor Canal Rd), šest zgodba center s 390.000 kvadratnih metrov neomejenega računalnik nakupovanje blaženosti.

Kupec pazi – spodnje trgovine so znani po iztiskali turističnih kupce, zato se prepričajte, da preverite lokalne cene, preden presenetljivo kupčijo.

Kampong Glam

Kampong Glam občutek Atavizam z enostavnejšimi nakupovalnih dni, ko so bile cene prilagodljiv in trgovina lastniki poznali svoje najboljše stranke po imenu. Boste našli nobenih centrov v Kampong Glam – preprosto nakupovanje hiš obkroža mošejo sultana, vse vrste eksotiko kot ratana zibelke, molitev preproge, nakit in kamele, kože vrečke. Obstajajo tudi veliko veliko eateries na tem območju, v primeru, da je potrebno, da napolni svoje nakupovalne baterije.

Arabska ulica  je polna tekstilnih trgovin naselitve lepe batiks in razkošne svile v vseh odtenkih, vključno z nekaj prej neznana živčnem sistemu. Lahko jih kupite na meter, ali ready-made, kot oblačila in namiznih posteljnino. Če lahko samo obiskali eno, pojdite na Toko Aljunied  (95 arabskih Street, 65 6294 6897), trgovina z oblačili, ki prodaja tradicionalne malajščini  kebaya  in batika.

Tekstilni trgovine videli največ posla pred ramadanom, ko imajo Malay družine svoje baju kurungs naredili.

Bussorah Mall  je pešce ulice, da je zdaj športni dve vrsti trgovin navzdol po dolžini. Na eni strani boste našli častitljivo Sultan mošeje, in na drugi strani, boste našli  Jamal Kazura aromatov  (21 Bussorah Street, 65 6293 3320), ki je eden izmed najstarejših parfumerij v Singapurju. Ustanovljeno leta 1933, ki ga indonezijskega podjetnik, Jamal Kazura spoštuje islamske prepovedi alkohola in namesto tega prodaja (Attar) dišave na osnovi nafte.

Haji Lane , vzporedno z arabsko Street, skrbi za mlajšo publiko iščejo najnovejše ulično modo in “pre-ljubil” rabljena oblačila.

Nekatere izmed najboljših trgovin ob Haji Lane pipe v retro pop vibe, kot  Dulcet sliki  (41 Haji Lane, +65 6396 5648, dulcetfig.com). Lastnik oprla na mamo in kolektivne omare babic, kuriranja domiseln zbirko vintage oblačil in Throwback vrečk, nove zbirke iz indie oblikovalcev kvašeno.

Najbližja MRT Postanki:  Bugis postaja East-West Line (EW12) povezave neposredno Parco Bugis Junction in je le nekaj minut oddaljen od arabske ulice

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *