Top Șapte motive pentru a vizita Singapore

Posted on

De ce ar trebui să pune Singapore pe dvs. de călătorie trebuie să-A se vedea lista

Top Șapte motive pentru a vizita Singapore

Singapore devine adesea o mulțime de atenție în presă, din motive care nu au legătură cu totul farmecele sale reale. Sigur, este o țară bogată a cărei permisivă politici de taxare a atrage milionari în căutarea să se stabilească în jos (Bună ziua, Eduardo Saverin), dar nu trebuie să fie un contabil fiscal pentru a vedea valoarea reală a unei vizite Singapore.

Singapore cutii cu un număr surprinzător de masiv de atractii: parcuri verzi, grădini zoologice de clasă mondială, hoteluri de lux, structuri istorice, și mănâncă delicios ieftine, toate într-o suprafață de teren nu cu mult mai mare decât El Paso, Texas.

Cu nu un pic de dificultate, am fiert în jos motivele pentru a vizita Singapore până la șapte puncte bullet. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre acest oraș mică insulă care crede mare.

Motivul # 7 – Uita-te la Vechiul și Noul Colliding

relația Singapore cu trecutul său, la pat de copil de la Facebook, se reduce la „este complicat“. Multe clădiri istorice din centrul de afaceri au fost mult timp distrus pentru a face loc strălucitor ridicari mari.

Dar modernitatea nu a avut întotdeauna felul său: enclave etnice, cum ar fi Chinatown păstrează multe shophouses al 19-lea și temple, și multe alte semne ale trecutului Singapore persistă peste tot în jurul insulei.

Cele mai multe dintre cele mai vechi clădiri din Singapore viață nouă prin noi întrebuințări: un fost britanic Army HQ, de exemplu, a fost transformat în confortabil, dar modernul Hotel Fort Canning. Alte locuri au reușit să stea pe maximele prin istorie și valori scăzute – Raffles hotel, deschis în 1887, continuă să servească patronii în același bar lung că, odată ce a servit Somerset Maugham și Charlie Chaplin.

Toate pariurile sunt oprite, deși, atunci când te duci la Marina Bay : această parte din Singapore trece printr – un proces de transformare radicală într – un „oraș grădină“. Orizontul său a fost transformat prin adăugarea de structuri precum Esplanade , grădinile de lângă Bay, Marina Bay Sands și Flyer – ul din Singapore . Pentru a vedea Singapore graba cu capul înainte în viitor, va trebui să vizitați Marina Bay în grabă.

Motivul # 6 – Explorarea insulei Parks & Wildlife

Având în vedere falnic, skylines iconice din Marina Bay și districtul Civic, este greu de imaginat Singapore , de fapt , de viață de până la aspirațiile sale de „oras gradina“. Lăsați zonele construite în spatele, deși, și veți găsi o rețea de parcuri care se întinde pe insula, adăugând la un capac verde , care constituie aproximativ 46 la sută din țară.

Consiliul Național Parks (nparks.gov.sg ) gestionează rețeaua parcuri asupra lui Singapore, care include parcuri de familie , cum ar fi Kent Ridge Park (imaginea de mai sus) și promenade pe litoral precum Coasta de Est Park .

Planurile sunt în curs de desfășurare pentru o „matrice verde“ de conectori parc care vor lega parcurile din Singapore si rezervatii naturale peste tot în insulă – în câțiva ani, puteți trece de la vest la est , de-a lungul insulei , fără a ieși dintr – un parc!

Apropos o țară situată în mijlocul uneia dintre hotspot – uri de biodiversitate cele mai intense din lume, Singapore are de asemenea o serie de grădini zoologice merită vizitate: (aproape) cageless Singapore grădina zoologică, nocturnă Night Safari, și „ cel mai mare parc de pasăre din Asia“, The Jurong Bird Park ( birdpark.com.sg ).

Motivul # 5 – faceți cumpărături

Păstrați cartea de credit sub cheie atunci când vizitați Singapore, pentru că vei fi ispitit să meargă pe o ieșire violentă de cumpărături. Scena de cumpărături în Singapore este conceput meșteșugit pentru a te desparti eficient din banii: centre comerciale în Orchard și Primăria sunt în mare parte conectate prin pasaje subterane la RMN și fiecare alte carduri, de credit sunt acceptate pe scară largă peste tot (deși numerar este încă rege – citit despre bani în Singapore ), iar anual Great Singapore vânzarea slash prețurile la niveluri de chilipir-insulă largă!

Turiștii care zboară afară prin Aeroportul Changi pot profita de asemenea de politicile comerciale duty-free din Singapore – 7% Produse și Serviciul Fiscal (GST) perceput pentru cumpărături în Singapore pot fi rambursate înainte de zbor de ieșire, datorită unui Turism electronic ultra-eficiente Schema Rambursați (ETRS) în loc.

În cazul în care te duci la cumpărături depinde de ceea ce aveți nevoie și în cazul în care stai; pentru mai multe detalii, consultați lista noastră de cele mai fierbinți puncte de cumpărături din Singapore .

Motivul # 4 – Lie în poala de lux

În mod constant, Singapore a devenit un loc de joacă favorit pentru bogații lumii. Ca cele mai mari întreprinderi din lume au continuat să investească în Singapore, așa că au unele dintre cele mai bune branduri de lux din lume.

Cele mai bune hoteluri de-a lungul Orchard Road , District Heritage și Marina Bay au mai multe stele decât agendă telefonică Ari Emanuel. Scena restaurant înmugurire evoluează departe de rădăcinile Hawker țării să îmbrățișeze Michelin clasa extravaganță. Noi centre comerciale , cum ar fi Singapore Shoppes din Marina Bay Sands hawk bunuri de lux , cum ar fi Louis Vuitton, Prada si Bulgari. Și amatorii de spa se pot pierd în multe stațiuni balneare exclusiviste de pe insulă și îngrijire corporală.

Mentionatul Marina Bay Sands găzduiește unul dintre cele două cazinouri din Singapore – mesele de joc oferă un alt mod distractiv la o parte cu bani cuiva!

Motivul # 3 – Este final din Asia de călătorie Hub (și Escală Experiență)

locație centrală din Singapore în Asia de Sud-Est ea un aer, terenuri și escală ideală mare pentru vizitatorii care intenționează să călătorească în altă parte în regiune face.

Țării hub – ul principal de aer, Aeroportul Changi , se poate ajunge ușor cu zborurile din Los Angeles (compara prețurile), San Francisco (compara prețurile), și New York (compara prețurile). De aici, vizitatorii pot zbura , practic , oriunde în Asia de Sud – Est, ca transportatorii majore din regiune și de la liniile aeriene serviciu zboruri regulate din Changi.

Restul Asiei se poate ajunge pe uscat și pe mare de la Singapore. Autobuzele pleacă regulat pentru Kuala Lumpur , în Malaezia vecine. Singapore este conectat cu trenul la Malaezia și , astfel , la restul Asiei – stația de cale ferată este Woodlands de Est și Oriental Express’ Asia de Sud – Est terminus. (Mai multe pe site – ul lor oficial – www.orient-express.com .)

Cruise Center Singapore ( singaporecruise.com.sg ) oferă servicii de feribot la Batam, Bintan și Karimun, împreună cu un număr de linii de croazieră internaționale. Cruise Centrul de noi Marina Bay ( mbccs.com.sg ) este specializată în operatorii de croazieră; cele mai multe dintre cele mai mari nume în afaceri de croazieră utilizează acum mai mare portul Marina Bay pentru Singapore lor se oprește.

Ai o escală lungă? Singapore dimensiuni mici și sistem de transport cuprinzător unul dintre cele mai bune locuri pentru a suporta o lungă așteptare în face: doar apuca un card EZ-Link de la stația MRT la subsol și capul Changi Airport pe off pentru a explora insula în timpul tău liber.

Motivul # 2 – A se vedea culturi diferite Side by Side

Pentru o astfel de mică insulă, Singapore este ticsit cu o varietate de culturi asiatice, toate trăiesc side-by – side, fiecare cu o enclavă etnică și un festival Singapore proprie. În mod oficial, guvernul din Singapore recunoaște chineză, Malay și tamil (indian) ca culturi constitutive ale națiunii: în fiecare enclavă etnică, Singaporeans individuale găsi o modalitate de a mânca, cult, și să trăiască în cea mai mare măsură a patrimoniului lor cultural.

Sistemul de „enclavă“ își are originea în politica Singapore fondator Sir Stamford Raffles’ , a aloca un cartier la fiecare etnie în Singapore. De astăzi Chinatown , de exemplu, a fost alocată în 1828 la chinezi imigranți de zi Raffles. Murdăria și corupția vechi Chinatown a fost mult timp măturate, cu actualele străzi înguste care au fost „disneyfied“ , cu culori tipatoare si gentrificare. Cele shophouses care au folosit pentru bordeluri adăpost și case de opium, de exemplu, au fost transformate în muzee, birouri și hoteluri. Vizita în timpul Anului Nou Chinezesc în Singapore pentru a vedea atmosfera locală Chinatown avansat până la unsprezece!

Cartierele din fosta nobilimii Malay din Singapore au devenit nucleul pentru astăzi Singapore Kampong Glam: palatul fostului sultanului a fost acum transformat în Centrul Patrimoniului Malay, o casetă de prezentare cultural pentru viata Malay, trecut și prezent. Aproape de, Moscheea de aur cupole Sultan și bazarurile de pe Bussorah Strada si Arab Street oferă oportunități ample pentru turisti pentru a vedea rugați – vă malays locale și magazin.

În timpul Ramadanului și Aidilfitri, Kampong Glam devine site pentru un masiv Pasar Malam (piață de noapte), care să satisfacă Malay musulmani și vizitatori non-musulmani deopotrivă.

La Little India puteți vedea – și miros – modul în care trăiește comunitatea indian Tamil locale: condimente și arome din zonă pătrunde în zona, oferind un fundal senzorial interesant ca ai explora. Ia niște cumpărături la făcut pe piața Tekka, Little India Arcade, Campbell Lane, sau la 24 de ore Mustafa Center Mall cumpărături.

Little India este , de asemenea , locul în care puteți avea alimente absolut autentic indian la favorite perene , cum ar fi Curry Muthu lui. Cel mai bun timp pentru a vizita Little India coincide cu indieni vacanța mari de Thaipusam și Deepavali .

Motivul # 1 – de porc pe cultura culinară vibrantă din Singapore

Singapore poate fi o țară prosperă, dar mănâncă în jurul valorii de aici are loc cea mai mare parte în țară mai multe centre de Hawker – foodcourts în aer liber , care vând Malay, chineză, thailandeză, indiană, Peranakan, și produse alimentare „occidentale“, rapid și ieftin. Centrele Hawker Singapore servi ca un curs intensiv uimitor, delicios pe cultura locală – la urma urmei, Singapore ( la fel ca produsele alimentare din Singapore ) derivă identitatea de secole lungi de comerț și fuzionarea mai multor culturi, aduse de către comercianți și agenții lor , care au venit și a rămas.

Astăzi, culturile constituente Singapore toate concurează pentru atenția atunci când ai pus piciorul într-un centru Hawker: vei fi având biryani de la iesle mâncarea indiană? Nasi lemak de la iesle Malay? Sau poate doriți unele char Kway Teow de tăiței stau? Alegerile sunt infinite … si surprinzator de ieftine! (Asteptati-va sa-si petreaca aproximativ 2-4 $ pentru o masă de umplere la un centru de Hawker Singapore.)

Alegerile alimentare devin și mai variate în sezonul de vacanță: Chineză festivitățile de Anul Nou în Singapore determina apariția de specialitate produse alimentare din China , cum ar fi Yusheng , în timp ce festivalul Ramadan și a urmat Hari Raya (Eid al-Fitr) vine cu o proliferare a Malam Pasar ( piețele de noapte) care servesc o nesfârșită varietate de alimente Ramadan. Apoi , există Food Festival Singapore ( singaporefoodfestival.com.sg ), câteva săptămâni de nimic altceva decât mâncare de pe toată planeta luând în centrul atenției peste tot pe insulă!

Dacă a fi nebun-food au fost o condiție psihologică reală, apoi ia în considerare Singapore un azil insulă largă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *