Top Sedem Razlogi za obisk Singapur

Posted on

Zakaj bi si dal Singapur On Your Travel Must-glej seznam

Top Sedem Razlogi za obisk Singapur

Singapur pogosto dobi veliko pozornosti v medijih razlogov popolnoma nepovezanih s svojimi pravimi čare. Seveda, to je bogata država, katere permisivna obdavčitev politike pritegnili milijonarji je videti, da se ustalim (zdravo, Eduardo Saverin), vendar vam ni treba biti davčni računovodja videti realne vrednosti Singapurju obiska.

Singapur paketi presenetljivo veliko število znamenitosti: zeleni parki, vrhunskih živalskih vrtovih, luksuznih hotelov, zgodovinskih objektov, in slastno poceni poje, vse v območju zemljišč ni veliko večji od El Paso v Teksasu.

Z ne malo težav, smo kuhana razloge za obisk Singapur do sedem alinej. Berite naprej za več o tem malo mesto otoka, ki misli, da veliko izvedeti.

Razlog # 7 – Glej stare in nove Trka

Odnos Singapur s svojo preteklostjo, da jaslice iz Facebook, izvira, “je zapleten”. Veliko zgodovinskih stavb v poslovnem centru že dolgo uničen, da bi naredili prostor za bleščeče visoke rasti.

Vendar pa je sodobnost ni vedno imela svojo pot: etnične enklave, kot so Chinatown ohranijo veliko shophouses in templjev 19. stoletja, in številne druge znake preteklosti Singapur vztrajal vse okoli otoka.

Večina izmed najstarejših stavb Singapur našli novo življenje z novimi možnostmi uporabe: nekdanji britanski vojski HQ, na primer, se je preoblikoval v prijetnem, a moderno Hotel Fort Canning. Druga mesta so uspeli obesiti na hrbet vzponi v zgodovini in padcih – v Raffles Hotel, odprli leta 1887, še vedno služi pokroviteljev v istem Long Bar, ki je nekoč služil Somerset Maugham in Charlie Chaplin.

Vse stave so izključeni, čeprav je, ko greš na Marina Bay : ta del Singapur trenutno doživlja korenito preobrazbo v “vrtnega mesta”. Njegovo obzorje je preoblikoval z dodatkom struktur, kot so Esplanade , vrta, ki ga zaliva, Marina Bay Sands in Singapore Flyer . Če si želite ogledati Singapur po Opravila v prihodnosti, morate obiskati Marina Bay posthaste.

Razlog # 6 – raziskovanje otoka je Parks & Wildlife

Glede na visok, ikona Skylines od Marina Bay in Civic District, je težko predstavljati, Singapur dejansko živijo do svoje “vrtno mesto” želje. Pustite pozidanih območij v ozadju, čeprav, in boste našli mrežo parkov, ki se razteza čez otok, tako, da zeleni pokrov, ki sestavljajo okoli 46 odstotkov države.

Nacionalni parki odbor (nparks.gov.sg ) upravlja Singapur je Izvaljen parkov omrežje, ki vključuje družini prijazno parkov, kot so Kent Ridge Park (na sliki zgoraj) in sprehajalnih poti ob morju, kot so Coast Park East .

Načrti so v teku za “zeleno matriko” s priključki parkov , ki bodo povezovali Singapur parkov in naravnih rezervatov po vsem otoku – v nekaj letih, lahko prečkajo od zahoda proti vzhodu po celem otoku ne stopiš ven iz parka!

Apropos iz države, postavljen v sredini ene od svetovno najbolj intenzivnih območij biotske raznovrstnosti, Singapur ima tudi številne živalske vrtove vredne obiska: v (skoraj) cageless Singapore Zoo, nočno Night Safari, in “Azije največji ptičji park” je Jurong ptičji park ( birdpark.com.sg ).

Razlog # 5 – Shop Till You Drop

Naj bo vaše kreditne kartice pod ključem, ko obiščete Singapur, saj boste vi boleče mika, da bi šel na nakupovanje divjanja. Nakupovalni scene v Singapurju je zvito zasnovan tako, da vam učinkovito loči od svojega denarja: nakupovalnih centrov v sadovnjak in mestne hiše so večinoma povezani z podzemnih prehodov na MRT in med seboj, kreditne kartice so splošno sprejeti povsod (čeprav denar je še vedno kralj – preberite o denar v Singapurju ), in letno Velika Singapur Prodaja poševnice cene na ravni ugodnih celotni otok!

Turisti, ki letijo skozi letališče Changi lahko izkoristite tudi za brezcarinske shopping politike Singapur – 7% Davčna blago in storitve (DDV) plačuje za nakupovanje v Singapurju se lahko vrne pred svojim odhodni let, zahvaljujoč ultra-učinkovito elektronsko Tourist vračilo shemo (ETRS) v mestu.

Kadar greš nakupovanje je odvisno od tega, kaj potrebujete in če boste ostali; Za več podrobnosti, si oglejte naš seznam najbolj vročih nakupovalnih mestih v Singapurju .

Razlog # 4 – Lie v Lap luksuznega

Enakomerno, je Singapur postal priljubljeno igrišče za svetovno bogati. Kot so največja podjetja na svetu še naprej vlagati v Singapurju, tako da so nekatere izmed najboljših svetovnih luksuznih blagovnih znamk.

V hotele ob Orchard Road , Heritage District in Marina Bay imajo več zvezd, kot imeniku Ari Emanuel je. Rastočem restavracija scena se razvija od Hawker korenine v državi objemu Michelin razreda razkošje. Nove Singapur nakupovalnih centrov, kot so Shoppes na Marina Bay Sands hawk luksuznih dobrin, kot so Louis Vuitton, Prada in Bulgari. In spa navdušenci se lahko izgubijo v otoških številnih ekskluzivnih zdravilišč in dan zdravilišč.

Omenjeni Marina Bay Sands tudi gosti eno Singapur dveh igralnic – igralne mize zagotoviti drugo zabaven način do dela z lastnega denarja!

Razlog # 3 – To je zadnji Asian Travel Hub (in Postanek izkušnje)

Osrednje mesto Singapur v jugovzhodni Aziji, zaradi česar je idealen za zrak, zemljo in morje postanek za obiskovalce, ki nameravajo potovati drugod v regiji.

V državi glavni zračni središče, letališče Changi , je enostavno dostopna z leti iz Los Angelesa (primerjava cen), San Francisco (primerjava cen) in New Yorku (primerjava cen). Od tod lahko obiskovalci letijo praktično kjerkoli v jugovzhodni Aziji, kot glavni nosilci v regiji in proračunske letalske družbe servisiranje redne lete iz Changi.

Preostali del Azije je mogoče doseči tudi po kopnem in po morju iz Singapurja. Avtobusne storitve redno odstopati za Kuala Lumpur v sosednji Maleziji. Singapur je povezan z železnico v Maleziji in s tem preostali Aziji – železniška postaja Woodlands je vzhodni in Oriental Express “jugovzhodni Aziji terminus. (Več na njihovi uradni spletni strani – www.orient-express.com .)

Singapore Cruise Center ( singaporecruise.com.sg ) ponuja trajekti v Batam, Bintan in Karimun, skupaj z vrsto mednarodnih potniških linij. Novi Marina Bay Cruise Center ( mbccs.com.sg ) je specializirana za operaterje križarjenje; večina največjih imen v tem poslu križarjenje zdaj uporabljajo večje pristanišče Marina Bay za njihovo Singapur ustavi.

Dobil dolgo layover? Singapur je majhnost in celovit prometni sistem je ena izmed najboljših krajev za prestati dolgo čakati na samo zgrabi izkaznico EZ-Link od MRT postaje v kleti in glave Changi letališča na off za raziskovanje otoka na vaš prosti čas.

Razlog # 2 – Glej različnih kultur ob bok

Za tako majhen otok, Singapur je Klin-a-blok z različnimi azijskih kultur, vseh živih side-by-side, vsak s etnične enklave in na festivalu v Singapurju po svoje. Uradno, Singapore vlada priznava kitajsko, Malay, in Tamil (indijski) kot naroda sestavnih kultur: v vsaki etnične enklave, posamezne Singapurce najti način, da bi jedli, bogoslužja, in živijo v največjem obsegu njihove kulturne dediščine.

Sistem “enklava” je zakoreninjen v politiki Singapurja ustanovitelj Sir Stamford Raffles “dodeljevanja okrožje vsaki narodnosti v Singapurju. Današnja Chinatown , na primer, je bila dodeljena leta 1828 do priseljenih kitajskih dneva tombole. Umazanijo in korupcija starega Chinatown je že dolgo pometel s sedanje ozke ulice, ki so bili “disneyfied” z Drečav barve in gentrifikacije. V shophouses, ki se uporabljajo za zavetje bordelov in opija hiš, na primer, so bili pretvorjeni v muzejih, pisarne in hoteli. Obiščite med kitajsko novo leto v Singapurju videti lokalni vibe Chinatown je obrnil do enajstih!

Četrti nekdanje Malajski plemstva Singapur so postali jedro za današnje Singapur Kampong Glam: nekdanji Sultan palača je danes preoblikoval v Malay Heritage Center, kulturni izložba za Malajski življenja, preteklosti in sedanjosti. V bližini je Sultan mošeja zlato-kupolami in bazarji na Bussorah Street in arabskih Street zagotavljajo veliko možnosti za turiste videti lokalno Malays moli in trgovino.

V času ramadana in Aidilfitri, Kampong Glam postane mesto za množično pasar malam (noč na trgu), ki skrbi za Malajski muslimani in nemuslimanskih obiskovalcem.

V Little India vidite – in vonj – kako lokalna Tamil Indijski skupnost živi: začimbe in dišave območja prežemajo površino, ki zagotavlja zanimivo senzorično ozadje, kot ste raziskati. Dobili nekaj nakupovanje opravljeno na Tekka trgu, Little India Arcade, Campbell Lane, ali pa na 24-urni Mustafa Centre nakupovalni center.

Mala Indija je tudi kraj, kjer se lahko popolnoma pristno indijsko hrano trajnic priljubljene, kot so Curry Muthu je. Najboljši čas za obisk Little India sovpada z indijskimi visokih praznikih Thaipusam in Deepavali .

Razlog # 1 – Prašičja ven na Singapur živahno kulturo hrane

Singapur je lahko uspešna država, ampak jedo od tu poteka večinoma v državi veliko Hawker centrih – na prostem foodcourts ki prodajajo Malay, kitajske, tajske, indijske, Peranakan in “zahodne” hrane, hitro in poceni. Singapur Hawker centri služijo kot neverjetno, okusno crash seveda o lokalni kulturi – po vsem, Singapur (podobno kot hrana Singapur ) črpa svojo identiteto iz dolgih stoletjih trgovine in združevanja različnih kultur, ki jih trgovci in njihovimi uslužbenci, ki so prišli v polnem in ostal.

Danes, Singapur je sestavni kulture vse vie za vašo pozornost, ko je stopil v Sokolar centra: boste imajo Biryani iz indijskega stojnici s hrano? Nasi lemak iz Malajski stojnici? Ali pa si želite nekaj znak kway TEOW iz testenin stati? Izbire so neskončne … in presenetljivo poceni! (Pričakujejo, da bodo porabili približno $ 2-4 za polnjenje obrok pri Sokolar centra v Singapurju.)

Izbire hrana postala še bolj raznolika v počitniški sezoni: Kitajsko novo leto praznovanja v Singapurju pospešil nastanek posebnih kitajskih živil, kot so YuSheng , medtem ko je festival Ramadan in posledično Hari Raya (ramazanski bajram) prihaja s širjenjem Pasar Malam ( nočni trgi), ki služijo neskončno vrsto ramadana živil. Potem je tu še Singapur Food Festival ( singaporefoodfestival.com.sg ), nekaj tednov nič, ampak hrano iz vsega sveta, pri čemer v središču pozornosti po vsem otoku!

Če bi bila pa hrana-mad dejansko psihološko stanje, potem pa razmisli Singapur otok vsej azil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *