Top templelor din Chiang Mai pentru a vizita

Posted on

Există sute de temple budiste interesante în Chiang Mai. Unele dintre acestea sunt semnificative punct de vedere istoric, unele conțin lucrări de artă frumoase, unele sunt populare cu budiști locale, iar unele oferă străini o șansă de a învăța despre budism. Iată cinci merită o vizită.

Când te duci, amintiți – vă că un templu (numit un wat in limba Thai) nu este doar o atracție turistică. Cele mai multe dintre templele budiste Chiang Mai sunt acolo pentru a servi budiste și comunitate, așa că va fi de așteptat să poarte haine modeste și să fie liniște. Aproape toate templele budiste din Chiang Mai sunt gratuite sau cere o donație.

Wat Luang Chiedi

Top templelor din Chiang Mai pentru a vizita

Deși partea din față a motivelor case noi, ornately clădiri templu decorate, Wat Chiedi Omul este acasa, la ruinele unui templu vechi de 600 de ani, care a fost o dată acasă la Emerald Buddha, care se află acum pe motiv Grand Palace. Cărămidă și piatră structura, înconjurată de elefanți sculptate, nu a fost complet restaurată, dar a fost o dată cea mai înaltă clădire din Chiang Mai.

Wat Pan Tao

Acest templu mic chiar lângă ușa de Wat Chiedi Luang este notabil deoarece este în întregime din lemn. Deși îi lipsește „Bling“ multe alte temple ale orașului sunt acoperite, sculpturile din lemn elegante care decorează Wat Pan Tao sunt demne de o vizită.

Wat Phra Singh

Wat Phra Singh înseamnă „Lion Buddha“, și asta e ceea ce acest templu vechi de 600 de ani, în orașul vechi din Chiang Mai este cel mai bine cunoscut pentru. Cele mai mari motive casa templu, de asemenea, numeroase clădiri proiectate, ornată cu linii de acoperiș impresionante și lucrări murale complicate.

Wat Doi Suthep

Amplasat în partea de Doi Suthep, muntele mare la vest de centrul Chiang Mai, este acest templu umplut cu sute de imagini ale lui Buddha, o chiedi de aur strălucitor și scorurile de adepți care se roagă. Urca câteva sute de pași de la baza templului pentru a ajunge la partea de sus, sau de a lua o masina de cablu baht 30.

Wat Chiang Man

cel mai vechi templu din Chiang Mai a fost construit în 1292 și este un exemplu excepțional de arhitectură Lanna stil. Chiedi de aur, înconjurat de elefanți sculptate este un favorit printre vizitatori, dar acoperișurile roșii și sculpturi de aur ornate pe mai noi clădiri templu sunt, de asemenea, excepționale.