Top tips til rejser rundt Bali, Indonesien

Posted on

Top tips til rejser rundt Bali, Indonesien

Transport i Bali kommer i masser af varianter, nogle mere turist-venlige end de andre. Hvis du ikke stoler på dit hotel for at få dig rundt ikke at der er noget galt med det-du kan komme rundt i byen til fods, på lejet cykel eller motorcykel, eller via bemo.

Hvis du søger at gå mellem byerne, kan du fange en tur på en offentlig bemo (bus), en privat bemo, en taxa, en bil / chauffør leje pakke, eller leje en bil til at køre.

På grund af sin store og spottily-reguleret turistindustri, Bali er vært for en endeløs række af kort- og langdistance-transport iværksættere, hver skubbet at få din virksomhed. Nogle af dem er ærlige mæglere; nogle er ikke. Følg vores tips til at sikre, at du ikke får flået af skrupelløse balinesiske transport udbydere.

Taxier

Ridning en taxa i Bali fungerer på samme måde, det gør alle andre steder: du praje en taxa fra kantstenen; en taxa stopper for at samle dig op; og så kører det.

Desværre har nogle taxachauffører er uærlig. To favorit tricks påstår at have en brækket meter eller tage den lange vej rundt. De blå taxaer mærket “Bali Taxi” (kendt som Blue Bird taxier) er de mest ærlige, så meget, at andre taxa operatører forsøger at skabe problemer for disse fyre.

 • Rækkevidde: Begrænset til inden for South Bali og Ubud
 • Omkostninger: Flag-down på IDR 5000 (omkring halvtreds cent i amerikanske valuta), derefter IDR 2500 (ca. en fjerdedel) for hver ekstra kilometer
 • Fordele: Bedste måde at komme omkring South Bali-hurtig og tilgængelig overalt
 • Ulemper: Begrænset meste til South Bali, så, hvis du planlægger at gå til Kintamani eller et eller andet sted på samme måde fjernt, er du ude af lykke

Biludlejning

Hvis du har penge til overs, kan du leje en bil i Bali, med mulighed for at køre det selv. Hvis du lejer fra et velrenommeret bil selskab, kan du have gavn af at køre dit eget køretøj til Balis mindre-rejste destinationer, med din rækkevidde bliver kun begrænset af din gas budget.

Gider ikke, selv om, hvis du ikke er vant til at køre en højre-drev bil eller panik let, når andre bilister bryde færdselsreglerne. Balis trafik er både kaotisk og farlig. Få en bil med en chauffør, hvis du ikke er op til det.

 • Rækkevidde: Overalt på Bali kan du køre en bil gennem, så vidt din gas budget vil tillade.
 • Omkostninger: Daglige satser spænder fra omkring $ 20 for en lille bil til omkring $ 60 for en stor varevogn, gas ikke inkluderet.
 • Fordele: Fantastisk måde at udforske Bali på egen hånd; giver dig mulighed for at oprette din egen rejseplan og bringe dine venner / kære med på turen
 • Ulemper: Dyrt måde at komme rundt; kun højre-drev køretøjer til rådighed; anbefales ikke til nybegynder bilister ubrugte til Balis kaotiske kørselsforhold

Motorcykel & Scooter udlejning

Vi har nævnt Balis notorisk dårlige veje før, som skulle give dig pause, før du overveje slående ud på egen hånd med en lejet motorcykel eller scooter. Hvis du er en rigtig god rytter, så ved alle midler leje en motorcykel og forsøge at ride gennem Balis veje. Dog være en meget defensiv chauffør, sørg for at have en rejseforsikring, og være meget, meget forsigtig derude.

 • Rækkevidde: Overalt på Bali, så vidt din gas budget vil tillade
 • Omkostninger:  Daglige satser spænder fra omkring $ 4 til $ 10, afhængigt af motorens slagvolumen, gas ikke inkluderet
 • Fordele: Fantastisk måde at udforske Bali på egen hånd; giver dig mulighed for at oprette din egen rejseplan og udforske vejene mindre rejste i dit eget tempo
 • Ulemper: Balis farlige veje gøre denne mulighed absolut ikke anbefales til newbie scooter eller motorcyklister.

cykeludlejning

Lej en cykel, hvis du ønsker at se Bali på den mest jord-venlige måde muligt. Hvis du vælger at køre selvstændigt, kan du se den balinesiske landskaber første hånd på din egen tidsplan. Balis cykel spor kommer i mange former, fra asfalterede veje til off-road spor.

Organiserede cykelture i Bali er også tilgængelige, catering til alle typer af motorcyklister i alle aldre. Tour pakker omfatter normalt måltider, sikkerhedsudstyr og returflyvninger til og fra dit hotel.

 • Rækkevidde: Generelt begrænset til landeveje i og omkring Ubud og Lovina-ophold væk fra motorvejene i syd for at være sikker
 • Omkostninger: Rejsearrangørerne kan udleje cykler til omkring $ 2,50, eller IDR 25.000 om dagen; pakke omkostninger til dagsture af visse Bali områder kan koste mere
 • Fordele: Cykling er en miljøvenlig måde at udforske Bali, med større rækkevidde end bare gå rundt
 • Ulemper: Balis hovedveje er for farlige at besøge; barske vejrforhold kan også komme i vejen

Tourist Shuttle Busser

Bus rejser er ikke meget veludviklet i Bali; de fleste af de busser, du vil se tilhøre bus chartre afsat til turistgrupper jaunting til steder som Uluwatu. Bus muligheder er ikke helt fraværende, selv om.

Den relativt nye Kura-Kura bus shuttle service, udstråler ud fra sin hovedlufthavn i Duty Free DFS busterminalen på Jalan Bypass Ngurah Rai til destinationer som Kuta, Seminyak og Ubud. Den daglige bus kører i cutely dekorerede busser med en skildpadde design motiv udenfor og WiFi og voiceover guide indeni.

Turist shuttle bus tjenester giver turister til at rejse fra punkt til punkt med det mindste beløb af omkostninger og besvær. Perama Transport er en af de mest etablerede på øen, med bus og færge tjenester, der rækker på tværs af Bali fra Kuta til Ubud til nord og øst og videre. Perama færger skibet turister off til Nusa Penida og Lombok eller tilbage på tværs af strædet til Java.

Offentlig transport: Bemo

For at komme omkring Bali med den mindste udgift, prøve at ride en af minibusser kaldet bemo der kører på faste ruter rundt på øen. På trods af de lave priser, vil chaufførerne stadig opkræve mere for udlændinge, så bryde ud dine forhandlinger færdigheder.

 • Rækkevidde: Overalt på Bali
 • Omkostninger:  Starter på omkring IDR 5.000 for korte afstande, men du vil blive opkrævet mere, hvis føreren ved, du ikke er fra omkring byen
 • Fordele: billigste måde at komme rundt
 • Ulemper: Hot, støvede, åbne elementer, og kan være en hård hestearbejde mellem byer, hvis du rider lange afstande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *