Top Zece feluri de mâncare Ar trebui să încercați în Singapore

Posted on

Singapore Produse alimentare preferate, disponibil în orice Hawker Center Islandwide

Singapore bucătăria strică Gourmand vizita în mai multe moduri – de la o gamă largă de feluri de mâncare din întreaga lume, la alegerile alimentare pentru toate bugetele, scena alimentară Singapore totul are. Cu toate acestea, nu ar trebui să lăsați fără a încerca favorite locale, feluri de mâncare ce se incalzesc inima medie din Singapore și umple stomacul lui.

Aceste feluri de mâncare nu sunt pur singaporeză de origine – cele mai multe dintre ele provin din peninsula Malay, China și India, dar Singaporeans au îmbrățișat aceste feluri de mâncare și le-a făcut parte din viața lor.

Acestea sunt primele zece feluri de mâncare ar trebui să încercați, ar trebui să vă găsiți vreodată în capitala alimentară din Asia de Sud – Est. Aceste delicioase feluri de mâncare din Singapore pot fi savurate la orice centru Hawker și mâncare pe insulă.

1. Bak Kut Teh – ceai din Coaste de porc și ierburi asortate


Bak Kut Teh înseamnă pur și simplu „ceai cu coaste de porc“ – pentru a face acest fel de mâncare, coaste de porc sunt fierte la foc mic pentru a crea o bază de supă aromata, apoi combinate cu catei de usturoi și o varietate de plante. Bak Kut Teh fanii iubesc acest fel de mâncare pentru aroma pe bază de plante distincte.

Bak Kut teh este de obicei servit cu orez alb pe lateral, precum și blinele aluat și knuckles de porc fiert.

2. Morcov Cake – ou Cimbru și Ridichea Tratați (morcov nu sunt incluse)


„Morcov tort“ nu conține morcovi – ingredientul principal este ridiche albă, care este cunoscut pe plan local ca „morcov alb“, de unde și numele. De „morcov“ este ras, combinat cu făină de orez și apă apoi aburit în prăjituri. Aceste prăjituri sunt cubulețe și se amestecă prăjit cu ouă, ridichi murat, usturoi și ceapă de primăvară.

Unele puncte de vânzare va servi tort de morcovi cu creveți sau ciuperci cubulete, iar toate centrele de Hawker vă va da posibilitatea de a alege „negru“ (prăjit cu sos de soia dulce) sau „alb“ (dreapta). Puteți cere, de asemenea, pentru un strop de praf de chili pentru a da acel tort morcov o lovitură în plus.

3. Char Kway Teow – Taitei efectuează de un expert


Char Kway Teow este un fel de mâncare prăjit tăiței de orez plat, preparate cu sos de întuneric soia, ou, cârnați chinezesc, creveți, cockles și tort pește felii, fript de hawkers cu experiență – temperaturile ridicate și timpi de gătire rapidă cerute de chinezi se amestecă-prăji tehnicile face acest lucru un fel de mâncare făcută strict de către profesioniști.

Acest fel de mâncare este cel mai bine sa bucurat cu un strop de chili. Un bun Char Kway Teow este gătită doar dreptul, nu ars, și nu ud cu ulei.

4. Chili crab – Cel mai bun Consumată cu mâinile


Chili Crab este cel mai cunoscut fel de mancare din Singapore, un amestec de fructe de mare gras și picant, care pur și simplu nu pot fi savurate decât dacă se arunca cu capul cu mâinile goale.

Fiecare crab coajă tare este gătită într-o pasta facuta din usturoi, ceapa, ghimbir, ulei de susan, oțet de orez negru, zahăr, ketchup, chili și sol. Ouă și făină de porumb îngroșa amestec, până când veți obține o catifelată, sos de cimbru de acoperire un crab conducte fierbinte în cochilia sa.

Pentru a mânca crab chili, meseni hack la shell cu un ciocan de lemn și de a folosi degetele pentru a tachineze carnea de crab.

5. Hainanese pui Rice – O felie Pale of Heaven


orez de pui este cel mai apropiat lucru de confort mâncare pentru mai multe Singaporeans – un fel de mâncare de orez palid, dar inselator aromat servit cu must de ghimbir, sos de chili de var, și dulce sos de soia negru.

Pui este fiert în apă într-un bulion conținând ierburi, usturoi, oase de pui, și condimente asortate. Când puiul este gata, supa este apoi utilizat pentru a găti orezul împreună cu frunze pandan și usturoi. Orezul rezultat este gălbui și gras, datorită sucurile rămase din pui.

orez de pui, de obicei, vine cu castraveți de pe o parte, și (cu taxă), de asemenea, puteți avea cu beancurd înăbușit, ou fiert, ficat de pui sau legume în sos de stridii.

6. Satay – Gratar din Asia Stil


Satay este marinata carne prăjită pe un băț, apoi a servit cu sos de arahide, împreună cu ceapa, castraveți, și prăjituri de orez. Acest lucru nu este carnea obișnuită la grătar; marinata și sosul se combină pentru a da carne o identitate unică din Asia.

Diners pot alege din carne de pui, carne de oaie, carne de vită sau satay la cele mai multe centre de Hawker; hawkers chineză va servi satay de carne de porc, dar asta nu e la fel de comune. carne Satay este de obicei marinat cu sos dulce de soia si turmeric.

7. Laksa – Dish Fidea în Curry

Laksa este un fel de mâncare cu taitei scăldată într-un curry lapte de cocos, amestecat cu creveți, ou, și cardium. Sosul este doar cu puțin mai gros, comparativ cu curry regulat, și garnisite cu tofu si carne de pui tocata. Lemongrass frunze completează rețeta, adăugând un strop de parfum pe care nu se respecta Laksa bucătar-șef ar uita să includă.

8. Fish Cap Curry – o recompensă Delicious pentru aventuroasă

Peștii cap curry s-ar putea opri gurmand mai puțin aventuros, dar cap de pește este neobișnuit de miez și aromate, mai ales atunci când fierte într-un bulion roșu picant facut din belacan, chili, lemongrass, semințe de muștar și ceapă, amestecat cu rosii si okra.

9. ROTI Prata – Tratați lipie din India

ROTI Prata este o specialitate indian, o patiserie simplă făcută din făină și prăjite. Jumătate de distracție este în Prata vizionarea se face – un bucătar-șef Prata va aplatiza aluatul înainte de a rasucindu aluatul în aer să-l întindă.

Clătită rezultată este apoi prăjit pe o tavă, oglindită până capătă o culoare aurie, apoi a servit. Prata pot fi savurate dulce cu zahăr sau de înghețată, sau cimbru împreună cu sos curry sau sardine.

10. Rojak – potpuriu de Flavours

Rojak este o salata de fructe crocante, cimbru combinate de la castravete, floare de banane, muguri de fasole, blinele, ananas, mango și (și mult mai mult în afară). Un pansament facut din pasta de creveti, sos de tamarind, și praf de chili, se adaugă la amestec, apoi garnisit cu alune zdrobite. Amestec de arome în rojak este indescriptibilă rafinat.

Farfuria este mâncat cu bețișoare de bambus (tipul celor utilizate în satay); te ridica o bucăți de unul și pop-le in gura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *