Top Znamenitosti in stvari za početi v Antibes

Posted on

Začetek v starem mestnem jedru

Začnite s sprehodom skozi Vielle ville ali starega mestnega jedra. Začnite po pristanišču – razdeljen na starega pristanišča in novejši Port Vauban, za gledati, kako drugi strani pa izjemno bogate pol življenja, ali pa na vodi, v svojih super jahte. To je daleč od dni, ko Guy de Maupassant, privezana svoje plovilo v majhnem pristanišču leta 1886 med bivanjem v La Bastide du Bosquet in pisanje kratkih zgodb in roman Mont Orio .

Od tod hodi nazaj po stari kamniti lok proti trgu, kjer stojnice overflow s sadjem in zelenjavo. Zgrabi mizo in krep Le Qu4tre (4 cours Massena, tel .: 00 33 (04) 93 34 84 83), za gledanje dejanje. Lahko sprehaja po majhnih ulicah za promet ali sprehod po obzidja na promenadi Amiral de Grasse, kjer so pogledi na morje veličastno.

Slikovito Château Grimaldi dominira skyline. Danes je v njem Musée Picasso, čudovito muzej z majhno, a zelo dobro zbirko. Picasso živel tukaj v jeseni leta 1946, darujejo za slike in risbe je proizvedena na mestu.

Srednjeveška cerkev Brezmadežnega spočetja je bil nekoč katedrala. Kljub znižanja, to je precej stran z lesenim dodelano fasado in dobro vredno odskočna v notranjosti za svoje križa iz leta 1447 in Virgin vrezane leta 1515.

Proti jugu vzdolž obzidja na prekrasni Place du Safranier, srce zelo majhne, prosti občina v Safranier, nastala po drugi svetovni vojni. To je znano po dveh stvareh: kraj, kjer Nikos Kazantzakis napisal Zorba grški (živel na noben 8 rue du Bas-Castellet.), In je odlično bistro, La Taverne du Safranier, (1 rue du Safranier, tel: 00 33 ( 0) 4 93 34 80 50). To je športna, pozdravlja mesto, kjer je riba najboljši stavo.

Sprehod po sto jardov ali tako vas popelje na jug do Musée d’Archéologie, ki zajema 4.000 let zgodovine odkrili v in okoli Antibes. Zavijte nazaj od tu in tam skozi malo tlakovana s pokrito tržnico. To je enostavno, da se izgubijo, in prav tako enostavno, da se znajdete znova.

Musee Picasso v Chateau Grimaldi

Leta 1946 je Picasso prišel živeti v Château Grimaldi in je bil tako navdušen nad krajem in poglede na morje, ki je kasneje dal veliko število njegovih del v mestu. Z drugimi donacijami, predvsem iz Jacqueline Picasso leta 1991, zbirka rasla in sedaj vključuje slike iz mitoloških zveri in sredozemskih morskih slik, kot tudi čudovito zbirko keramike, ki so vredni ogleda sam. Ko ni velika razstava, boste videli tudi živahno, bogato barvne slike iz Nicholas de Stael, ki je živel in umrl v Antibes.
Praktične informacije Château Grimaldi
mesto Marijol
tel .: 00 33 (0) 4 92 90 54 28

Delovni čas
15 junij – 15. september: od torka do nedelje od 10. do-poldne; 02:00-06:00
16. junij 14. september: od torka do nedelje 10:00-06:00
Zaprto ponedeljek
zaprto 1. januar 1. maj, 1. november 25. december

Sprejemni 6 EUR

Glej Zanimivosti o Cap d’Antibes

Cap d’Antibes, je rt poteka južno od Antibes in Juan-les-Pins. Dolg in ozek, to je enostavno, da hodi po od zahoda proti vzhodu, vendar, če želite, da razišče malo več in imajo čas, bodisi vzeti zelo lokalno envibus in ustavili na različnih mestih, ali voziti.

To je čudovito, gozdna, hribovito območje, polno elegantnih vil našli navzdol malo steze, ki vodijo nikamor, razen veliko pogled. Dragulj v kroni je dostojanstveno Hotel Eden-Roc . Druga mesta za prikaz vključujejo Musée Napoléonien , in sredi 19. stoletja Villa Eilenroc , doma v klasični glasbeni festival ob koncu julija. Če je vreme punishingly vroče in ste hrepenijo zelenju, sprehod skozi Jardin Thuret , ki ga je botanik Gustave Thuret ustvaril leta 1857.

Ne zamudite je malo La Garoupe Sanctuary kapela s svojimi ladjami in modelov; kapela To ribičev je polna spominja opominov tistih izgubil na morju. V bližini svetilnika je ena izmed najmočnejših na obali – lahko svetilnik videti 52 kilometrov (25 milj) od morja.

Sledite Trail preteklih umetnikov okoli Antibes

Antibes ima več kot svoj pravičen delež umetnikov, ki so tukaj padli v ljubezni in pobarvane majhno citadela mesto na Mediteranu. Mesto je danes praznuje svojo slavo s tem da stoji na vseh mestih, kjer so umetniki iz svoje easels in posnete prizore za vedno. Pick up enostavno slediti zemljevid turističnega urada v kateri vas popelje po vseh razstavnih izvirnih umetniških del.

Vodeni sprehod vas popelje od cours Massena, kar kaže na trg, preden je bila pokrita s sedanjo strukturo iz litega železa, kot je naslikal Emile-Charles Damerona, mimo mnenju l’Ilette ki jo Eugène Boudin naslikal leta 1893. Tam je Claude Monet slika Antibes z zasneženimi Alpami v ozadju, da od boulevard de Bacon in čudovito sliko Ernest Meissonier kolesarjev na plaži Salis v 1868. Tam je tudi prepoznaven Picasso, čeprav je malenkost abstraktno. Veliko originalov v muzejih v ZDA, tako da jih lahko tudi prepozna. Omogoča odkrivanje pravi pogled zanimiva, in to je velik sprehod.

Pick up zemljevid iz turistična organizacija
42 Avenue Robert Soleau
Tel .: 00 33 (0) 4 22 10 60 10
Spletna stran

Sprehodite se po tržnicah na prostem

Vsakdo gre pokriti trg hrane v cours Massena v središču starega mestnega jedra. To je čudovit pogled – navdihujoč mešanica svežega sadja in zelenjave, sir, olive, šunke in klobas. Na stojnicah poklicnih pridelovalci in trgovci, kot so sir človek Jacques je spuščajo zunanjih površin, medtem ko je po sredini ljudje z majhnim kmetijskim gospodarstvom in zeliščnih vrtov vzpostavijo svoje stojnice. To je izgredov barv in vonjev in idealno mesto za nakup hrane za velik piknik.

 • Dnevni Več golov v 1. 1. junij-september, druge mesece vsak dan, razen ob ponedeljkih. 6:00-01:00.
 • V popoldanskih urah je na vrsti trga obrti . Boste našli slikarjev in keramikov, skulpture in lesni obračalnikov – za različne stopnje znanja – prikazovanje svoje delo v pokriti trg.
 • Sredi junija do septembra, vsak dan razen ponedeljka od 3 ure do polnoči
 • Oktobra do sredine junija petek, soboto in nedeljo od 3 ure

Tržna oblačila je prava mešanica. Nekaj je zelo downmarket, ampak to je res zabavno izkušnjo in lahko brskanje po škatle čevljev, ali pick up vrsto plavajoče bele platnene krila in vrhovi, ki so pravkar ječalo za nošenje na eno od teh Posh jaht. Vsi trgi oblačila potekal od 7. amto 1 uri

 • Ob torkih in sobotah: mesto Amiral Barnaud, Old Town
 • Sredah: mesto Jean Aude, La Fontanne
 • Četrtek: Pošta parkirišče, Old Town
 • Petek: pont Dulys, Juan-les-Pins

Tam je tudi dobra rabljenega brocante trg . To poteka v drugo mesto Antibes, vedno od 7. ure zjutraj do 6. ure

 • Četrtkih in sobotah: mesto Audiberti, Old Town
 • Sobota: mesto Nationale, Old Town
 • Četrtek: boulevard d’Aguillon. Staro mestno jedro

Slavni Antibes Art sejem  poteka v zadnjih dveh tednih aprila v Pre-aux-Pêcheurs, šele čez od Port Vauban. To je velik starine in umetniški sejem, eden največjih v Franciji, z resnimi trgovci in zbiralci, ki prihajajo iz vseh koncev Evrope.

Plaže in Marineland za družino

Plaže v Antibes in vzdolž Cap d’Antibes razlikujejo zelo. Vključujejo odsekih rumenega peska (zelo gneča v poletnih mesecih), prodnate dolge plaže, ki se raztezajo od ob cesti iz Antibes ob obali v Nici, in vrsto majhnih skalnatih zalivov okoli Cap, ki so čudovita za snorklanje. Večina peščenih, družinske plaže imajo minimalno tuši, stranišča in krajev za nakup hrane. Na plaži La Salis naredijo Chez Jozy, stojalo s hrano, ki prodaja najboljše, sveže narejene pan bagnats (sendvič tuna v roli) in pomfri.

Ko plaže Pall, da svojo pot do Marineland samo zunaj glavnega dela Antibes, čeprav je treba opozoriti – to je precej drago. Obstaja cel kup aktivnosti so na voljo, vključno z brizganjem po reki morski pes, ki je videti na polarni medvedi in pingvini, srečanja morskih levov in gledal te spektakularne delfine, ki gredo prek svojih korakov.

Marinelandu
RN7, Avenue Mozart
tel .: 00 33 (0) 8 92 30 06 06
Spletna