Tot ce trebuie sa stii despre Tube de noapte din Londra

Posted on

Tot ce trebuie sa stii despre Tube de noapte din Londra

Londra este acum oficial un oraș de 24 de ore. După întârzieri îndelungate, The Tube de noapte este deschis pentru afaceri în fiecare vineri și sâmbătă, oferind un sistem de transport de 24 de ore pe metroul din Londra.

Serviciul ofera transport de la centrul Londrei la marginea orașului pentru același preț pe care îl plătiți pentru bilete în timpul zilei.

Transport for London oferă în prezent un serviciu cu autobuzul de 24 de ore pe zi , dar rețeaua de tub se deschide mai multe rute și conexiuni mai rapide.

Informații utile despre Tube de noapte din Londra

Când se execută serviciul?

Serviciul de 24 de ore pe zi funcționează în prezent în zilele de vineri și sâmbătă

Ce linii oferă un serviciu de 24 de ore pe zi?

Serviciile Tube de noapte sunt disponibile pe liniile Jubilee și Victoria și cele mai multe dintre liniile centrale, de Nord, și Piccadilly.

Cât de des circulă trenurile?

Linia Victoria se execută în jurul valorii de la fiecare 10 minute pe întreaga linie.

Linia centrală se execută la fiecare 10 minute între White City și Leytonstone și în jurul valorii de la fiecare 20 de minute între Ealing Broadway la White City și Leytonstone la Loughton / Hainault.

Linia Jubilee se execută în jurul valorii de la fiecare 10 minute pe întreaga linie.

Linia de Nord se execută în jurul valorii de la fiecare 8 minute, între Camden Town și Morden.

Linia Piccadilly se execută în jurul valorii de la fiecare 10 minute între Cockfosters și Heathrow Terminalul 5 (rețineți că nu există nici un serviciu pe bucla Terminal 4).

Cat costa?

Tarifele Tube de noapte sunt la fel ca biletele de o zi. Puteți utiliza carduri Oyster sau plata contactless (plafonare zilnic este valabil pentru ambele metode de plată). Ziua Travelcards sunt valabile în ziua eliberării și pentru călătorii înainte de 04:30 în ziua următoare.

Este sigur?

Toate stațiile sunt ocupate de angajații metroul din Londra și există o prezență de poliție consolidată pe tot parcursul serviciilor peste noapte. Extra Ofițerii de poliție comunitare de sprijin oferă, de asemenea, asistență suplimentară pentru pasageri și de ofițeri de poliție, după cum este necesar.

Sunt taxiuri disponibile la stațiile de metrou de noapte?

ranguri suplimentare de taxi au fost adăugate la stațiile de pe liniile de metrou de noapte pentru a face mai ușor pentru pasagerii să-și continue călătoria lor.

Când tubul rula de obicei?

În timpul săptămânii, trenurile de metrou din Londra începe în jurul valorii de 5 dimineața și a alerga până în jurul valorii de 11: 30 pm / 0:30 În zilele de duminică, tuburi începe în jur de 7 dimineața, dar a verifica în avans pentru Weekend Engineering Works.