Totul despre Carrousel du Louvre Shopping Center din Paris

Posted on

 Totul despre Carrousel du Louvre Shopping Center din Paris
Caruselului du Louvre este un favorit centru comercial din Paris, printre localnici și vizitatori deopotrivă, și oferă o modalitate foarte bună de a lua o pauză de la vizita colecțiile de artă renumit la muzeu omonim.

Deschis șapte zile pe săptămână, centrul de lux oferă zeci de magazine, un food court gastronomic cu peste o duzină de restaurante, precum și un decor elegant și aerisit. Când sunteți în căutarea pentru un loc pentru a face cumpărături în zilele de duminică în orașul Luminii, caruselului face o alegere foarte bună, indiferent dacă sunteți în căutarea pentru haine noi, bijuterii, cărți, sau un cadou special pentru a aduce înapoi în avion .

Caruselului este , de asemenea , uluitoare din punct de vedere arhitectural: partea de jos a celebrului sticlă Pyramide du Louvre (Louvre Piramida), proiectat de arhitectul chinez IM Pei, este vizibil de la o aripă a centrului comercial. În plus, Carrousel du Louvre include un spațiu de expunere extinsă în cazul în care evenimente anuale majore , cum ar fi  Paris fotografie  sunt deținute de expoziții.

Locul de amplasare și Informații de contact:

Adresa: 99, rue de Rivoli (ia scările rulante lungi care conduc la nivelul inferior al complexului Luvru pentru a avea acces la centrul comercial)
Metro: Palais Royal-Musée du Louvre (Linia 1)
Autobuze: Linii 21, 24, 27, 39, 48, 68, 69, 72, 81, 95
Parcare: Avenue du Général Lemonnier (700 locuri disponibile)
Informații prin telefon: 33 (0) 1 43 16 47 10
Accesibilitate:  Toate nivelele Carrousel du Louvre sunt accesibile vizitatorilor cu handicap.

Ore de deschidere:

Caruselului du Louvre este deschis zilnic de la 09:00 până la 10:00 restaurante sunt deschise în timpul aceleași ore. Cu câteva excepții, magazinele sunt deschise 10:00 – 08:00, 7 zile pe săptămână.

Magazine și Repere de la Carrousel:

Centrul comercial dispune de moda, design acasă, cadouri, cărți și multe alte buticuri de specialitate. Bijuterii, cadouri și decorațiuni interioare sunt costume puternice la caruselul, în timp ce moda nu este la fel de accentuat. Alături de buticuri locale mai mici, branduri și magazine mai bine-cunoscute de la centru includ:

  • L’Occitane en Provence : produse cosmetice și cadouri franceză Mid-preț , dar de calitate din Provence
  • Esprit : Oferind atât womenswear și bărbați
  • Sephora : du-te-a plasa pentru produse cosmetice, unelte de frumusete si parfumuri de la designeri majore
  • Swarovski : găsi cadouri din cristal iconic-maker
  • Bodum : pasionații de cafea va turma la acest filtru populare de prese franceze și alte echipamente de înaltă calitate de luare de cafea
  • Hertz Închirieri mașini : Dacă trebuie să închiriez o mașină la Paris, aceasta este o opțiune bună pentru a lua în considerare

Snacking, bând și masa la Carrousel:

De nivel mezanin „universal Resto“ food court oferă 13 tarabe alimentare gastronomic cu delicatese din întreaga lume, inclusiv franceză, marocan, japoneză sau mexicană. Toate cardurile de credit sunt acceptate. Dacă doriți să iau ceva pentru a ciugulesc mai târziu, încercați Ragueneau / Patiseria du Louvre patiseria pe același nivel al centrului comercial.

Obiective turistice din apropiere și atracții pentru a Bucurați-vă de:

  • Grădinile Tuileries
  • Louvre-Tuileries Cartier
  • Musée d’Orsay (Muzeul Orsay)

Asa?

Cumpărături în capitala franceză, nu este niciodată plictisitor sau standard, dacă știi unde să meargă, și de a găsi cadouri speciale sau obiecte rare este întotdeauna o posibilitate. Check out Palais Royale din apropiere, cu galeriile sale comerciale somptuoase, pentru mai multe locuri pentru a cutreiera și vitrine în aproapiere de Luvru. De asemenea, a verifica cele mai bune buticuri și magazine concept în Paris, inclusiv Colette, un favorit printre set de moda la nivel mondial, și oferind cele mai recente tendințe în bărbați și femei de moda, design si elemente de acasă.