Totul despre cumpărături în Sud Bali – Mall-uri, piețe și magazine în Street Kuta, Denpasar, și în altă parte

Posted on

Totul despre cumpărături în Sud Bali - Mall-uri, piețe și magazine în Street Kuta, Denpasar, și în altă parte
Dacă este cumpărături în Bali sunteți după, scena din Sud Bali este cel mai aglomerat este pe insulă.

zone comerciale din zonă nu sunt departe de plajă, uneori chiar până pe nisip în sine: puteți merge direct de înot în surf la un chef de cumpărături la aer condiționat comercial Discovery în Tuban, sau la Beachwalk Mall pe Jalan Pantai Kuta.

Asta nu este de mirare, ca Kuta, Legian și Nusa Dua au infrastructurii turistice cele mai dezvoltate din Bali, datorită în mare măsură excelente plaje surfing în aceste părți.

Shopping in Kuta: Mall-uri și magazine de suveniruri ieftine

Scena de cumpărături în Kuta este eclectic. patrimoniu backpacker Zona este încă evidentă în cumpărături stradă pe Jalan Legian și în zone precum Piața Kuta și Piața de Artă Kuta, dar în calitate de turiști au crescut în afluență, deci are marfa, iar magazinele pe care le vând.

Piața Kuta. Acest cartier comercial este situat la o throughway majoră pentru turiștii care fac naveta între Kuta și Legian ( Google Maps ), și a devenit un loc de întâlnire aglomerat pentru cumpărători Bali și buticuri cu preț fix și magazine.

Cele mai multe dintre magazine Kuta Square sunt de-a lungul unui culoar lung de 200 de curte se întinde de la sud la nord. Începând de la Kuta Art Market la capătul sudic, spre nord în timp ce verificați buticurile din zonă moda, piețe de desfacere fast-food, magazine de surf, și bijutieri.

Matahari Department Store „s clădire cu patru etaje pitice orice altceva pe Kuta Square, și Hawks o gamă largă de înaltă calitate, marfa indoneziană- a făcut, de la snacks – uri la HOUSEWARE la îmbrăcăminte. Al patrulea etaj are un foodcourt unde poti avea o pauza de mai sus totul.

Mall-uri. Mallification lumii continuă chiar și în Bali tropicală, și Kuta are partea sa de centre comerciale cu aer condiționat , pline cu branduri occidentale.

Balineză branduri de moda de înaltă calitate, deține, de asemenea, propria lor destul de bine în mall-uri Kuta, de asemenea, asa ca nu conta mall-uri afară. Este de la sine înțeles – magazinele din aceste mall-uri sunt strict preț fix.

Kuta Art Market pe entryway de sud Kuta Square ( Google Maps ) Hawks o multime de suveniruri ieftine , dar frumusele din Bali – masti, tricouri, scoici, sarongs, și creaturi asortate sculptate. Spre deosebire de restul Kuta Square, magazinele din piața de artă Kuta vă recomandăm să negocieze dur pentru mărfuri.

Cumpărături pe Jalan Legian

Drumul cunoscut sub numele de Jalan Legian străbate între Kuta și Legian. De-a lungul acestui bulevard cu două benzi și dincolo de ( a se vedea mai jos), vizitatorii vor găsi o mulțime de magazine de sine stătătoare, piețe și tarabe, alături de servicii de transport, restaurante și hoteluri buget.

Începe spree cumpărături Legian la colțul Jalan Legian și Jalan Melasti ( Google Maps ), și de a explora zona de pe jos. Jalan Legian în sine conține o mulțime de magazine high-end de catering la tipuri de active , bogate: magazine de surf și magazine sport par să predomine, deși există un număr destul de mare de bijuterii și magazine de-a lungul houseware întindere.

tarabe cu suveniruri mai ieftine și contoare bibelou sunt situate în principal, pe străzile laterale care este perpendicular de la Jalan Legian la plaja Legian la vest.

Jos Jalan Melasti est Jalan Legian, veți găsi Kuta Market Art ( Google Maps ) în apropiere de plaja de vânzare tchotchkes frumusele ieftine.

Jalan Sahadewa (usturoi Lane, Google Maps ) conduce la nord de piața de Arta, conectarea Jalan Melasti și Jalan Padma – este încă un alt punct fierbinte pentru vânătorii de chilipiruri.

Străzile laterale pline de magazine se întind spre nord, prin Jalan Padma Utara, Jalan Werkudara la Jalan Arjuna (cunoscut sub numele de Jalan Double Six). Ultimele două benzi sunt deosebit de bine-cunoscute pentru țesături și hainele lor de magazine, unde puteți gusta batiks locale și alte materiale textile.

Jalan Padma ( Google Maps ) , la capătul de nord al usturoi Lane este ticsit cu magazine de vânzare Bangles, brelocuri, și produse de coajă ieftine.

Cumpărături în Denpasar

Capitala Bali, nu se ajunge cât mai mult trafic turistic ca Kuta si Legian – la urma urmei, acest lucru este în cazul în care trăiesc balinez obișnuit, spre deosebire de cartierele turistice din Legian, Kuta și Seminyak.

Dar asta e nici un motiv să treacă Denpasar de pe lista de cumpărături: două piețe tradiționale sunt situate chiar lângă altul, separate doar de râul Badung.

Pasar Kumbasari ( Google Maps ) este o piață tradițională asupra lui stivuite trei etaje în sus. Dacă sunteți în piață pentru arte și meserii ieftine, du – te până la etajul al treilea al pieței și de a lua jocul de negociere pe. Există chiar și un magazin care vinde costume pentru dansuri tradiționale balineze.

Peste râu, Pasar Badung ( Google Maps ) oferă mai multe chilipiruri pentru turiștii care doresc să meargă locale. Pe flancul estic veți găsi Jalan Sulawesi , un țesături celebru depozit căptușite cu magazine de vânzare batic , songket, și o varietate de țesături tradiționale și moderne deopotrivă.

Jalan Gajah Mada ( Google Maps ) se intersectează cu Jalan Sulawesi un pic la nord – magazinele de pe această stradă vinde obiecte de artizanat și pantofi. Du – te la sud Jalan Hasanuddin ( Google Maps ) pentru a întâlni celebru comerț de aur Denpasar lui – meșterii de aur de-a lungul acestei străzi , în principal pentru a satisface localnici, dar ești liber să – ți încerci norocul.

Alte zone comerciale în Sud Bali

În Sanur , vizitați Jalan Danau Tamblingan ( Google Maps ), drumul principal districtului, unde puteți cumpăra aceleași lucruri disponibile în Kuta, fără înot în mulțimile Kuta-size. Un număr de cafenele și restaurante sunt intercalate printre magazinele de pe bulevardul, astfel încât să puteți lua o pauză ocazional între achiziții.

Magazinele din Kerobokan în special pe Jalan Raya Kerobokan ( Google Maps ) – satisface proprietarii de case și părinți, cu unități de vânzare mobilier pentru casă, mobilier și opere de artă pentru prima și căsuțe pentru păpuși, cărți artizanale pentru copii, și moda pentru minori din urmă.

Autostrada largă între Sanur și Nusa Dua este cunoscut sub numele de „ocolire“ , și este căptușită cu magazine de vânzare ceramică, gresie, mobilier și antichități asortate. Condu cu în mașină angajat, opri la orice magazine care vă interesează și negociere departe.

În Nusa Dua , scena de vânzare cu amănuntul este dominat de Bali Collection centrul comercial ( bali-collection.com , Google Maps ), un mall deschis cu un număr de etichete internaționale de lux și un magazin japonez. În spatele mall – ului, o serie de restaurante și baruri servesc patronii într – un decor în aer liber. Un autobuz de transfer gratuit între naveta centrul comercial Bali Collection și aproximativ 20 de stațiunile din apropiere.