Totul despre Musée d’Orsay din Paris – Repere și sfaturi pentru vizitatori

Posted on

Repere și sfaturi vizitatorilor

Unul dintre cele mai vizitate site-renumite muzee din lume, Musée d’Orsay adaposteste cea mai mare colectie de picturi, sculpturi și obiecte decorative realizate între 1848-1914, prezentând multe dintre cele mai remarcabile lucrari ale epocii moderne.

Oferind vizitatorilor o privire detaliată și îți taie răsuflarea la nașterea picturii moderne, sculptură, design, chiar și fotografie, colecția permanentă Orsay se întinde de la neoclasicism și romantism la impresionism, expresionism, si design Art Nouveau.

 Repere din colecția de clasă mondială includ capodopere ale artiștilor, inclusiv Ingres, Delacroix, Monet, Degas, Manet, Gauguin, Toulouse-Lautrec, și Van Gogh.

Citiți legate de : Asigurațivă că pentru a consulta lista noastră de cele mai bune muzee impresioniști din Paris pentru a extinde înțelegerea acestei mișcări interesante.

Localizare și informații de contact:

Adresa: 1 Rue de la Legion d’Honneur al
7 – lea arondisment
Metro: Solferino (linia 12)
RER: Musee d’Orsay (linia C)
Bus: Linii 24, 63, 68, 69, 73, 83, 84, și 94

Muzeul este situat în cartierul Saint-Germain des Pres , între Quai Anatole France și Rue de Lille, și se confruntă cu râul Sena pe malul stâng. Muzeul este , de asemenea , la o plimbare de cinci minute peste râu de Jardin des Tuileries.

De asemenea, în apropiere:

 • Cartierul Latin
 • Muzeul Luvru
 • Muzeul Rodin și Garden
 • Musée de l’Armée (Muzeul Armatei)

Informații prin telefon:

 • +33 (0) 1 40 49 48 14
 • +33 (0) 1 40 49 49 78

Vizitați site-ul web

 

Ore de deschidere:

09:30 – 18 (marți pana duminica)

09:30 – 09:45 (joi)

Luni închis.

Închis: 1 mai și 25 decembrie.

Admitere:

Pentru taxele de admitere curente, consultați această pagină .

 • Gratuit pentru toți vizitatorii de pe prima duminică a fiecărei luni.
 • Gratuit pentru vizitatorii sub varsta de 18 ani.
 • Gratuit pentru vizitatorii de vârstă 18-25, care sunt cetățeni ai unui stat membru al Uniunii Europene.
 • Gratuit pentru vizitatorii aflați în șomaj.
 • Gratuit pentru vizitatorii cu handicap.
 • Pentru posesorii unui Paris Museum Pass.

Tururi ghidate Museum:

 • Capodopere ale Musée d’Orsay Tour  este un tur în limba engleză , care oferă vizitatorilor individuali , cu o imagine de ansamblu 1.5 oră a colecțiilor permanente. Turul se execută de marți până sâmbătă. A se vedea site – ul oficial pentru ori și prețurile curente.
 • Diverse grupuri Tururi tematice sunt disponibile în domenii cum ar fi marile opere de artă în Musée d’Orsay, marile mișcări artistice, de la academist la impresionism, era impresioniste Expoziții și după impresionismul (1886-1914). Times, datele și teme variază.

Accesibilitate:

Din fericire, toate nivelurile acestui muzeu sunt accesibile scaunelor cu rotile. Persoanele care asistă vizitatorii cu handicap sunt admise la muzeu gratuit. În plus, scaunele cu rotile sunt disponibile la check strat. Inchiriere este gratuit, dar un pașaport sau permis de conducere este necesar ca un depozit de securitate

Magazine și restaurante la Muzeul:

Magazinul de suveniruri al muzeului și librăria este deschis în fiecare zi , cu excepția luni, 09:30 – 18:00 (deschis până la 09:30 joi.)

Restaurantul muzeului este situat la nivelul de mijloc. Servirea simplu, dacă un pic cam scump, mese într – un cadru ornat, restaurantul oferă elaborat fresce și sculpturi.

Se așteaptă să plătească 25-50 de euro pentru o masă (aproximativ $ 33- $ 67). Nu există rezerve.

Restaurant telefon: +33 (0) 1 45 49 47 03

Exponate temporare:

Musée d’Orsay epitropi expoziții speciale și evenimente tematice în mod regulat. Accesați această pagină pentru informații detaliate cu privire la exponate viitoare și evenimente speciale.

Asigurați-Cele mai multe de vizita dumneavoastră:

Urmați-mi Top 5 sfaturi Musée d’Orsay Visitor pentru a se asigura că vizita dumneavoastră este îmbogățirera și unul interesant.

Orientare și colectare Repere

Colecția permanentă la Musée d’Orsay se întinde pe patru nivele principale și un spațiu de expunere terasă. Colecția este prezentată cronologic și în funcție de mișcarea artistică.

Podea:

Parterul ( a nu se confunda cu primul etaj european , care este etajul al doilea în SUA) cu lucrări realizate din 1848 până la începutul anilor 1870.

 Galeriile pe partea dreapta se concentreze asupra evoluției picturii istorice și școlile academice și pre-simboliști. Repere includ lucrări de Ingres, Delacroix, Moreau, și lucrările timpurii aleEdgar Degas, care va deveni ulterior o figură importantă în pictura impresionistă.

Între timp, t el din stânga galerii se concentreze pe naturalism, Realismul, și pre-impresionism. Lucrări importante de către Courbet, Corot, Millet, și Manet pot fi găsite aici. Lucrări majore includ Millet Angelusul (1857-1859) și infamul 1863 pictura lui Manet Le dejeuner sur l’herbe (masa de prânz pe iarbă) , care descrie o femeie nud cu picnicking doi bărbați îmbrăcați.

Arhitectura, sculptura si obiecte decorative de la acest nivel includ modele și obiecte de -al doilea Imperiu aparținând mijlocul-19 lea mișcarea eclectism.

Nivel mediu:

Acest etaj deține o importantă colecție de picturi sfarsitul secolului 19, pasteluri, si obiecte decorative, inclusiv șase camere rezervate pentru decor Art Nouveau.

Galeriile cu care se confruntă Sena Naturalistul caracteristică și pictura simbolistă precum și decorațiunile din monumente publice. Pictura externă, inclusiv lucrări de Klimt și Munch, este prezentat alături de pictura franceză. Galeriile de Sud includ lucrările ulterioare ale lui Maurice Denis, Roussel și Bonnard.

“Nivelul superior” (2):

Acest nivel următor  arată apariția unor tehnici inovatoare, neconvenționale în pictură și pasteluri de neoimpressionists, Nabists și pictorii Pont-Aven. Lucrari importante ale Gauguin, Seurat, Signac, și Toulouse-Lautrec sunt aici. Între timp,  pictura de format mic este afișat pe acest nivel într – o galerie dedicată.

Etaj superior / nivel superior „1“:

Ultimul etaj ( „un nivel superior (1“) găzduiește probabil galeriile cele mai impresionante din muzeu. Lucrări Nenumărați mari din mișcările impresioniste și expresioniste pot fi găsite aici.

Repere includ lucrări de impresionisti Degas, Monet, Renoir, Sisley, Pissarro, și Caillebotte. galerii întregi sunt consacrate Monet și Renoir după 1880.

În renumita colectie Gachet , lucrari de revolutionara Van Gogh si Cezanne poate fi văzut. Repere în sculptură includ dansatori impresionante Degas.

Terrace Level

Zona de „terasa“ este consacrat în primul rând sculpturii din secolul al 19-lea, cu o întreagă aripă rezervată pentru lucrările sublime ale sculptorului francez Auguste Rodin