Touring Лувъра с деца

Posted on

Лувърът: Въведение
Отпуснете се. Много родители се чувстват безпокойство за посещението на този гигантски музей изкуство с децата в тегли, а можете да имате прекрасно време на посещение в Лувъра с деца.

Това е един гигантски място, с много хора, фрезоване чрез, така че не е нужно да се притеснявате за няколко изблици на бебе или малко дете говори.

Също така, подобно на други музеи на изкуствата в Париж, Лувъра е безплатно за деца до 18-годишна възраст *: така на кого му пука, ако Вашето посещение на този пантеон на западната изкуство трае само един или два часа?

Вие, обаче, не трябва да се жертват някакви фантазии виждат повече от една малка част от този велик музей, а който върви с територията на Travel с деца … Върнете се и се бавим, след като децата са пораснали. Вашата мисия сега е да се направи прекрасни спомени с тях.

Лувърът: Фонтана


Позволете достатъчно време на вашия Лувъра ден в продължение на около заклещени фонтана преди или след вашето посещение. Децата могат да гонят гълъбите, докато възрастните хора-часовник.

Посетете уебсайта на Лувъра (на английски език) за работното време и други info– и да закупите билети онлайн, така че няма да се налага да стоят в дълги линии прозорци. Също така, по време на писане, можете да проверите чанти безплатно, в близост до входовете.

Лувъра Най – скулптура галерии


Децата са склонни да харесват скулптура области на музея, които са просторни и канят проучване. В 3D изкуство добавя допълнителна привлекателност.

Семействата могат да визуализираме този и много други раздели на тази гигантска музей, като направите виртуална разходка чрез уебсайта на Лувъра.

Лувър -Венера Милоска


Посещение на Лувъра с три момчета дванадесет и по означаваше гледане изкуство в стягащ темпо. Те искаха да се видят две много известни произведения на изкуството (и кой се грижи за всички други неща?)

Една от целите им е Венера Милоска, по-горе, която е статуя на гръцката богиня Афродита, открити на остров Melos ( “Мило”, в съвременната гръцка) – оттам и името. Венера е римското име на богинята Афродита, и статуята датира от 2 век преди новата ера.

За щастие, има признаци, публикувани в Лувъра, водещи до най-известните парчета, като Венера Милоска и Мона Лиза. Всичко това е твърде лесно да се загубиш в огромната музей, чийто дка от галерии са изложени в две дълги хълбоци, разделени от големия открит конкурс с фонтана и пирамидата.

Лувърът: Мона Лиза


Разбира се, най-известния жител Лувъра е шедьовър на Леонардо да Винчи “, Джокондата”, по-известен като “Мона Лиза”: дори и най-анти-музей Децата ще имат голямо желание да види тази картина.

Трябва да се види музей, в района на Лувъра: Le музея Орсе


Точно срещу Лувъра е друг прекрасен музей: на Musee d’Orsa у, пълен с шедьоври на френския импресионизъм. Мане, Моне, Гоген, Анри Русо, изобилие от Дега балерини и Тулуза Лотрек бар сцени.

В тази преустроена жп гара, можете да дадете на детето си нещо кратко, разбира се в невероятна прехода от класическото изкуство (което току-що сте видели, другата страна на улицата в Лувъра) до съвременната епоха.

И не забравяйте: подобно на всички музеи в Pars, музея Орсе е безплатно за деца на възраст под 18. Посетителите могат да проверяват чанти за безплатно, както добре.