Touring het Louvre met kinderen

Posted on

Het Louvre Museum: Introductie
Kom tot rust. Veel ouders voelen schroom over het bezoeken van deze gigantische art museum met kinderen op sleeptouw: maar u kunt een geweldige tijd een bezoek aan het hebben Louvre met kinderen.

Het is een gigantische plek, met veel mensen scharrelen door middel, zodat u niet bezorgd over een paar uitbarstingen van baby of peuter gepraat hoeft te zijn.

Ook, net als andere musea in Parijs, het Louvre is gratis voor kinderen tot 18 jaar oud *: dus who cares als uw bezoek aan deze pantheon van de westerse kunst duurt slechts een uur of twee?

Je hoeft echter behoefte aan een fantasieën van het zien van meer dan een fractie van deze grote museum te offeren: maar dat gaat met het grondgebied van Reizen met kinderen … Kom terug en blijven hangen zodra de kinderen zijn opgegroeid. Jouw missie is nu om mooie herinneringen te maken met hen.

Het Louvre: Fountain


Neem voldoende tijd op uw Le Louvre dag voor loungen rond de fontein voor of na uw bezoek. Kinderen kunnen de duiven te jagen, terwijl volwassenen mensen te kijken.

Bezoek de website Louvre Museum (Engels versie) voor openingstijden en andere info– en koop uw tickets online, dus je hoeft niet in lange rijen te gaan staan. Ook op het moment van schrijven, kun je zakken controleren gratis, in de buurt van de ingangen.

Het Louvre – Sculptuur Galleries


Kinderen hebben de neiging om van het museum sculptuur gebieden, die ruim zijn en nodigen exploratie. De 3D-techniek voegt extra aantrekkingskracht.

Gezinnen kunnen een voorbeeld van deze en vele andere onderdelen van dit gigantische museum door middel van een virtuele tour door de website Louvre Museum.

Het Louvre -Venus de Milo


het Louvre bezoeken met drie jongens van twaalf en onder betekende het bekijken van kunst op een verkwikkende tempo. Ze wilden twee zeer beroemde kunstwerken te zien (en die over alle andere dingen verzorgd?)

Een van hun doelen was de Venus van Milo, boven, dat is een standbeeld van de Griekse godin Aphrodite, ontdekt op het eiland Melos ( “Milo”, in modern Grieks) – vandaar de naam. Venus is de Romeinse naam voor de godin Aphrodite, en het beeld dateert uit de 2de eeuw voor Christus.

Gelukkig zijn er borden geplaatst in het Louvre die leidt tot de meest bekende stukken, zoals de Venus van Milo en de Mona Lisa. Het is al te gemakkelijk om te verdwalen in de enorme museum, waarvan acres van galeries zijn opgenomen in twee lange flanken gelegd, gescheiden door de grote outdoor hal met de fontein en piramide.

Het Louvre: Mona Lisa


Natuurlijk, de beroemdste bewoner van het Louvre is Leonardo da Vinci’s meesterwerk, “La Gioconda”, beter bekend als ‘Mona Lisa’: zelfs de meest anti-museum kinderen zullen popelen om dit schilderij te zien zijn.

Must-see Museum, in de buurt van het Louvre: Le Musée d’Orsay


Recht tegenover het Louvre is een andere prachtige museum: het Musee d’Orsa y, vol met meesterwerken van Frans impressionisme. Manet, Monet, Gauguin, Henri Rousseau, tal van Degas ballerina’s en Toulouse Lautrec bar scènes.

In deze omgebouwde station, kunt u uw kind een vluggertje cursus in de prachtige overgang van de klassieke kunst (die je net hebt gezien, aan de overkant van de straat in het Louvre) naar de moderne tijd te geven.

En vergeet niet: zoals alle kunstmusea in Pars, het Musée d’Orsay is gratis voor kinderen jonger dan 18. Bezoekers kunnen zakken gratis eveneens controleren.