Touring muzeja Louvre z otroke

Posted on

Muzej Louvre: Uvod
Sprostite se. Mnogi starši menijo Strah o obisku to velik umetniški muzej z otroci v vleko: lahko pa imajo čudovit čas obisku v Louvre z otroci.

To je velikanski prostor, z veliko ljudi, rezkanje skozi, tako da vam ni treba biti zaskrbljeni zaradi nekaj izbruhi otroške ali toddler govori.

Prav tako, kot drugih umetniških muzejev v Parizu, Louvre je brezplačno za otroke, stare do 18 let *: to koga briga, če vaš obisk v tem panteon zahodne umetnosti traja le uro ali dve?

Saj pa je treba žrtvovati vse fantazije vidim več kot delček tega velikega muzeja: ampak da gre z ozemlja Potovanja z otroci … Pridi nazaj in se ustavi, ko bodo otroci odrasli. Vaša naloga zdaj je, da veliko spominov z njimi.

Louvre: Fountain


Dovoli dovolj časa na vaši Le Louvre dan ležali okrog vodnjaka pred ali po obisku. Otroci lahko lovijo golobe, medtem ko odrasli ljudje-uro.

Obiščite spletno stran muzeja Louvre (angleška različica) za delovni čas in druge info– in kupite vstopnice na spletu, tako da vam ne bo treba stati v dolgi vrsti podjetij. Tudi v času pisanja, lahko preverite vrečke brezplačno, v bližini vhoda.

Louvre – Kiparstvo galerije


Otroci ponavadi všeč muzeja kiparstva področja, ki so prostorne in povabite raziskovanje. 3D art dodaja dodatno pritožbo.

Družine lahko ogledate te in še mnoge druge dele tega velikana muzeja ob virtualni ogled na spletni strani muzeja Louvre.

Louvre -Venus de Milo


Obisk Louvre s tremi fanti dvanajst in pod pomenilo ogled umetnost v oporo in hitrostjo. Želeli so videli dve zelo znanih umetniških del (in ki je skrbel vse druge stvari v?)

Eden izmed njihovih ciljev je Venus de Milo, zgoraj, ki je kip grške boginje Afrodite, odkril na otoku Melos ( “Mila”, v sodobni grščini) – od tod tudi ime. Venera je rimsko ime za boginje Afrodite, in kip izvira iz 2. stoletja pred našim štetjem.

Na srečo, obstajajo znaki, ki so napoteni v Louvre, ki vodijo do najbolj znanih kosov, kot je Venus de Milo in Mona Lisa. To je vse preveč enostavno izgubijo v veliki muzej, katerega hektarjev galerij so določena v dveh dolgih bokih, ločeni ob velikem zunanjem Concourse z vodnjakom in piramide.

Louvre: Mona Lisa


Seveda, Louvre najbolj znan prebivalec je mojstrovina Leonarda da Vincija, “La Gioconda”, bolje znan kot “Mona Lisa”: celo najbolj anti-muzej otroci bo želel videti to sliko.

Mora Glej muzej, v bližini Louvre: Le Musee D’Orsay


Desno čez od Louvre je še en čudovit muzej: The Musee d’Orsa y, polna mojstrovine francoskega impresionizma. Manet, Monet, Gauguin, Henri Rousseau, veliko Degas balerine in Toulouse Lautrec bar prizorov.

V tem pretvorjeno železniške postaje, lahko daš otroku na Quickie tečaj neverjetno prehodu iz klasične umetnosti (ki ste pravkar videli, čez cesto v Louvru) do moderne dobe.

In ne pozabite: kot pri vseh umetnostnih muzejev na Pars je Musee d’Orsay je brezplačno za otroke, mlajše od 18. Obiskovalci lahko preverite vrečke za brezplačno, kot tudi.