Touring Muzeul Luvru cu copii

Posted on

Muzeul Luvru: Introducere
Relaxa. Multi parinti se simt trepidatii despre vizitarea acestui muzeu de arta gigant cu copii în câlți: dar puteți avea un timp minunat de a vizita Louvre cu copii.

Este un loc gigantic, cu o multime de oameni de frezat prin intermediul, astfel încât nu trebuie să fie preocupat de câteva izbucniri de copil sau copilul vorbesc.

De asemenea, ca și alte muzee de artă din Paris, Luvru este gratuit pentru copii cu vârsta de până la 18 ani *: deci cine îi pasă dacă vizita dumneavoastră în acest panteon de artă occidentală durează doar o oră sau două?

Tu, cu toate acestea, trebuie să sacrifice orice fantezii de a vedea mai mult decât o parte din acest muzeu mare, dar care merge cu teritoriul de călătorie cu copiii … Vino înapoi și zăbovi o dată copiii sunt crescut. Misiunea ta este de a face acum amintiri minunate cu ei.

Luvru: Fântâna


Se lasă suficient timp pe dvs. Le Louvre zile pentru lenevind în jurul fântânii înainte sau după vizita dumneavoastră. Copiii pot urmări porumbeii, în timp ce adulții oameni-ceas.

Vizitați Site-ul Muzeului Louvre (versiunea în limba engleză) pentru deschiderea de ore și alte info– și să cumpere biletele on-line, astfel încât nu va trebui să stea în lung line-up-uri. De asemenea, la momentul scrierii, puteți verifica saci gratuit, lângă intrările.

Luvru – Galeriile Sculptura


Copiii tind sa ca zone de sculptura muzeului, care sunt spațioase și invită explorare. Arta 3D adaugă apel suplimentar.

Familiile Previzualizarea și multe alte secțiuni ale acestui muzeu gigant prin a lua un tur virtual prin intermediul site-ului Muzeul Luvru.

Louvre -Venus Milo


O vizită la Luvru cu trei băieți doisprezece și în arta de vizionare a însemnat într-un ritm de rigidizare. Ei au vrut să vadă două lucrări foarte de artă celebre (și care au îngrijit despre toate celelalte lucruri?)

Unul dintre obiectivele lor a fost Venus din Milo, de mai sus, care este o statuie a zeitei grecesti Afrodita, descoperite pe insula Melos ( „Milo“, în limba greacă modernă) – de unde și numele. Venus este numele roman pentru zeita Afrodita, iar statuia datează din secolul al 2-lea î.Hr..

Din fericire, există semne afișate în Luvru care conduc la piesele cele mai cunoscute, cum ar fi Venus din Milo si Mona Lisa. Este prea ușor să te pierzi în vastul muzeu, a cărui acri de galerii sunt dispuse în două flancuri lungi, separate de aglomerație mare în aer liber, cu fântână și piramida.

Luvrul: Mona Lisa


Desigur, cel mai faimos locuitor Luvru este capodopera lui Leonardo da Vinci, „La Gioconda“, mai bine cunoscut sub numele de «Mona Lisa»: chiar și copiii mai anti-muzeu vor fi dornici de a vedea acest tablou.

Trebuie să-A se vedea Muzeul, în apropiere de Luvru: Le Musee D’Orsay


Chiar vizavi de Luvru este un alt muzeu minunat: a Musee d’Orsa y, plin de capodopere ale impresionismului francez. Manet, Monet, Gauguin, Henri Rousseau, o multime de balerine Degas si Toulouse Lautrec scene bar.

În această stație de tren convertit, vă puteți da copilului dumneavoastră un curs de mântuială în tranziția de la uimitoare artă clasică (pe care tocmai l-ați văzut, peste stradă în Luvru) la epoca modernă.

Și nu uita: la fel ca toate muzeele de artă din Pars, Musée d’Orsay este gratuit pentru copiii sub varsta de 18 ani, vizitatorii pot verifica pungi pentru gratuit, de asemenea.