Tower of London – Geschiedenis en Introductie

Posted on

Tower of London - Geschiedenis en Introductie

De Tower of London was de thuisbasis van de koningen en koninginnen van Engeland voor vele jaren. (Buckingham Palace is de officiële Londense residentie van soevereine Groot-Brittannië sinds 1837.)

De Tower of London was een gevangenis en vele beroemde gevangenen werden er gehouden met inbegrip van Sir Walter Raleigh – hij werd in de Bloody Tower aangehouden voor 13 jaar, maar maakte gebruik van zijn tijd door het schrijven van de geschiedenis van de wereld (gepubliceerd in 1614) en de tabaksteelt op Tower Green. De Tower of London gehouden gevangenen uit de midden- en hogere klassen, zodat er geen kerkers.

Openbare executies werden gehouden op Tower Green, met inbegrip van twee van Henry VIII vrouwen: Anne Boleyn en Catherine Howard.

De Tower of London was ooit omringd door verdedigingsmuren en een gracht. De gracht is nu uitgelekt en in de zomer zijn er evenementen en concerten hier gehouden en in de winter is er de Tower of London Ice Rink.

De Witte Toren was de oorspronkelijke Tower of London en herbergt nu een weergave van wapens en arsenaal. Het werd gebouwd door Willem de Veroveraar van rond 1080 tot 1100. Hij bracht zijn eigen tweedehands steen uit Frankrijk naar de toren te bouwen.

wacht bij de Tower of London

De Tower of London gidsen zijn de Yeoman Warders die in de Tower leven. Ze zijn beter bekend als Beefeaters, waarvan wij denken dat afkomstig is van wanneer hun taak was om te proeven van de koning eten om te controleren of het was niet vergiftigd. De Yeoman Warders zijn de experts op de toren en zijn blij om uw vragen te beantwoorden. Ze bieden ook gratis rondleidingen, die bij uw ticket.

Ravens

De Ravens zijn een van de ‘must sees’ voor een reis naar de Tower of London. De legende zegt dat als de raven ooit laat dan de monarchie zal vallen, de Witte Toren in de Tower of London zal afbrokkelen en een grote ramp zal overkomen Engeland. Ooit bijgelovig, we geen risico’s nemen en Ravens hebben geleefd op de toren sinds Karel II dit verhaal werd verteld. Ze worden zelfs beschermd door een koninklijk besluit. Elk van de raven een kleurcode beenband. Pak de Raven identificatie folder, zodat je hun namen kunt controleren.

Tower of London Openingstijden

1 maart – 31 oktober

 • Dinsdag – Zaterdag: 9:00-05:30
 • Zondag en maandag: 10:00-05:30
 • (Laatste toegang: 17:00)

1 november – 28 februari

 • Dinsdag – Zaterdag: 9:00-04:30
 • Zondag en maandag: 10:00-04:30
 • (Laatste toegang: 16:00)

Open elke dag, behalve op 24-26 december en 1 januari.

Laat 2-3 uur voor uw bezoek.

How To Get To de Tower of London

Adres:  Tower of London, London EC3N 4AB

Telefoonnummer:
0844 482 7799 (09:00-05:00) (uit het Verenigd Koninkrijk)
+44 (0) 20 3166 6000 (van buiten het Verenigd Koninkrijk)

Web: www.hrp.org.uk

Het dichtstbijzijnde metrostation: Tower Hill.

Gebruik Journey Planner om uw route te plannen met het openbaar vervoer.

Bussen: 15, 42, 78, 100 en RV1.
Riverboat : Van Charing Cross, Westminster, of Greenwich Tower Pier.

Zie de officiële site voor meer transport opties.

Tower of London Tickets

U kunt tickets vanaf www.hrp.org.uk kopen, maar ik zou The London Pass die toegang tot de Tower of London omvat aanraden. De London Pass geeft u toegang tot historische gebouwen, galeries, musea, en nog veel meer – dat alles voor een vergoeding. U kiest gewoon het aantal dagen dat je nodig hebt uw pas en er is zelfs een optie om een ​​gecombineerde pas voor het vervoer van Londen te kopen.

Hoe geld op Tickets Sla bij de Tower of London

 • Koop The London Pass die u onbeperkte toegang tot tal van top attracties in Londen, met inbegrip van Hampton Court Palace, Kensington Palace en de Tower of London geeft. Lees meer over de London Pass online.
 • Koop een Royal Palaces Pass voor Hampton Court Palace, Kensington Palace en de Tower of London.
 • Boek online op voorhand op de officiële website als kortingen zijn soms beschikbaar.

Je zou willen overwegen het boeken van een  privérondleiding van de Tower of London en de Tower Bridge .

Misschien ook interessant om te proberen de VIP-tour met exclusieve toegang tot de Tower of London, St Paul’s Cathedral en The Shard.

Tower of London Visitor voorzieningen

Cadeauwinkels

U kunt giften van de vijf winkels kopen bij de Tower of London, waaronder exclusieve producten geïnspireerd door de kroonjuwelen, de Tower, en zijn bewoners: de Ravens en de Beefeaters. De toren Shop is de flagship store bij de hoofdingang, zodat u kunt winkelen voor souvenirs, zelfs wanneer ze niet te bezoeken.

New Armouries Restaurant

The New Armouries begon het leven als een pakhuis toen het werd gebouwd in 1663, maar is nu de belangrijkste restaurant van de Toren. Het menu biedt 1000 jaar geschiedenis van Londen en is een viering van de rijke en gevarieerde markten van de hoofdstad. Er is self-service Brick Lane teller voor snelle hap, en Covent Garden, waar u kunt kijken naar de chef-kok te creëren door u gekozen salade of kaas en gebakken lekkernijen op Borough Market. Old Billingsgate heeft warm vis maaltijden en Smithfield heeft gebraad. Het verlaten van Leadenhall met pasta en vegetarische opties. Net als de markten van Londen, er is voor elk wat wils, waaronder kindermaaltijden.

Apostrophe Kiosk

Gelegen aan Tower Wharf, buiten de Tower of London gronden, aan de rivier, de kiosk serveert gebak, gezond ontbijt beten, gastronomische sandwiches, warme dranken en vakkundig gemaakt koffie.

Wisselkantoor

Het Bureau de verandering is in de buurt van de hoofdingang en is geopend 10:00-18:00 in de zomer en 10:00-17:00 in de winter.

Tower of London Audio Tours en Guidebook

Voor een kleine extra vergoeding, zijn er vier audiogidsen beschikbaar in:

 • Engels
 • Frans
 • Duitse
 • Italiaans
 • Japans
 • Russisch
 • Spaans
 • Nederlands
 • Portugees
 • Koreaans
 • Chinees (Mandarijn)

De Tower of London officiële gids, verkrijgbaar bij de winkels van de Toren geeft meer informatie over de kroonjuwelen en de Tower of London.

Familie Activiteiten op de Tower of London

Pick-up een folder in het Welcome Center op de dagelijkse gebeurtenissen die plaatsvinden tijdens uw bezoek.

Er wordt gesuggereerd dat de toren is geschikt voor kinderen in kinderwagens, als uw kind kan omgaan met de hobbelige kasseien. In feite zou ik zeggen dat de toren is niet geschikt voor kinderen in kinderwagens als u geen toegang tot een groot deel van de gebouwen kunnen krijgen als gevolg van de trappen en smalle loopbruggen. De kasseien krijgt ook slippy als het nat is zo waarschuwen jonge kinderen niet om rond te rennen.

Er zijn baby’s te verschonen faciliteiten in de Baksteentoren toiletten achter de Jewel House.

Babyvoeding en een speciaal voor kinderen lunchbox zijn beschikbaar in het New Armouries Restaurant.

In de Witte Toren, op de derde verdieping (de bovenste) zijn er tal van interactieve elementen voor jonge mensen om te genieten. Ook, kijk uit voor de Royal Beasts tentoonstelling waar je kunt ontdekken die exotische dieren die worden gebruikt om te wonen in de Tower.

Verloren kinderen worden meestal genomen door een Yeoman Warder naar de Byward Tower, totdat ze kunnen worden herenigd met hun familie of groep. Zorg er wel voor kinderen begrijpen dat als ze verloren worden ze moeten een geüniformeerde bewaker om hulp vragen.

Tower of London een handicap Visitor informatiepanelen

De Tower of London is een historisch gebouw en heeft ongelijke vloeren en veel trappen. Dit maakt het geschikt voor de meeste rolstoelgebruikers. The Jewel House is volledig toegankelijk voor alle bezoekers, en toiletten met gemakkelijke hellende toegang bevinden zich achter de Jewel House.

U kunt een exemplaar van de Tower of London Access Guide die regelmatig wordt geactualiseerd downloaden.

Voorzieningen voor doven en slechthorende bezoekers :
Inductie lussen worden aangebracht op verschillende punten in de toren waar u het pictogram ziet. Audio gidsen kunnen worden gebruikt in combinatie met gehoorapparaten die een T-schakelaar hebben.

Ongelimiteerde toegang tot Historic Royal Palaces

U kunt genieten van onbeperkte toegang tot vijf koninklijke paleizen door het aanmelden voor een jaarlijks lidmaatschap . Uw toegangsprijs voor de Tower of London zal worden terugbetaald als je een lidmaatschap te kopen op de dag van uw bezoek.

Historic Royal Palaces beheren:

 • De toren van Londen
 • Kensington Palace
 • Banqueting House
 • Hampton Court Palace
 • Kew Palace

Uw lidmaatschap van Historic Royal Palaces u onbeperkt toegang tot alle Historic Royal Palaces, plus nog veel meer kortingen en voordelen op te nemen.

Kroonjuwelen

De Tower of London is de thuisbasis van de wereldberoemde Britse kroonjuwelen en ze hebben tentoongesteld sindsdien in The Tower eindelijk 1661. Het vertegenwoordigen veel meer dan edelstenen en goud, de kroonjuwelen symboliseren honderden jaren van de Britse geschiedenis en zijn nog steeds een werkende collectie die momenteel worden gebruikt op vele State gelegenheden.

In 2012, voor de Queen’s Diamond Jubilee, de kroonjuwelen werden opnieuw gepresenteerd en pas gerestaureerde beelden van de kroning van koningin Elizabeth II op 2 juni 1953 wordt nu in de inleidende tentoonstelling in het Jewel House.

De sieraden zijn de grootste top-kwaliteit diamant in de wereld (530 karaat), de Cullinan I (Great Star of Africa), dat ligt op de top van Scepter van de koningin.

Het oudste stuk in de collectie is de verguld zilveren middeleeuwse kroning lepel, verschijnt naast de ampulla. Het was waarschijnlijk gemaakt voor Henry II en Richard I in de 12e eeuw en is het enige stuk van het werk koninklijke goudsmid te hebben overleefd.

Waarschijnlijk de beroemdste diamanten in de wereld is de Koh-i-Nur (Mountain of Light). Hij weegt 105,6 karaat en zit momenteel in de kroon van Hare Majesteit Koningin Elizabeth de koningin-moeder, die werd gemaakt in 1937 voor de kroning van George VI en heeft 2.800 diamanten. De legende wil dat het alleen zal brengen geluk aan vrouwen en er werd gezegd dat wie de eigenaar was zou de wereld regeren.

De enige kroon toegestaan ​​om het land te verlaten is het Imperial Crown of India. Set met meer dan 6000 diamanten, werd speciaal gemaakt voor de Delhi Durbar in 1911 toen George V werd gekroond tot keizer van India.

Tot nu toe is er altijd maar één poging om de kroonjuwelen te stelen geweest – door kolonel Blood in 1671 en ja, hij is mislukt.

Zoals je zou verwachten, de kroonjuwelen zijn onbetaalbaar.