Travel herfst in Italië – Wat te verwachten als je Italië bezoeken in de herfst

Posted on

Travel herfst in Italië - Wat te verwachten als je Italië bezoeken in de herfst
De herfst, of vallen, is een prachtige tijd om te reizen in Italië. Toeristische drukte zijn dunner, de prijzen en de temperaturen dalen, en het eten is fantastisch. Hier is een blik op wat Italië te bieden in de herfst heeft.

Waarom Reizen in de herfst?

  • Vind lagere vliegtickets en accommodatie prijzen
  • Daling enjoy voedsel zoals truffels en wilde paddestoelen
  • Woon val festivals en culturele evenementen
  • Reis en lopen zonder de hitte van de zomer
  • Bezoek toeristische attracties en steden zonder grote menigten
  • Ervaar de dramatische schoonheid van Italië in de herfst

Fall weer en klimaat

Vroege herfst is nog steeds aangenaam in vele delen van Italië, maar als het seizoen is afgelopen, is het zeker geworden koud. De herfst is nog mild langs de kust, maar kouder het binnenland, vooral in de bergen. Oktober brengt over het algemeen heldere, koele ochtenden en avonden, maar veel zonnige dagen. November is een van de meest regenachtige maanden van Italië, maar er zijn meestal nog steeds een groot aantal zonnige dagen. Tegen het einde van november en in december sneeuw begint te vallen in vele delen van Italië. Venice ervaart vaak een aantal overstromingen door hoogwater of acqua alta in de herfst.

Vind historische weer en klimaat gegevens voor grote Italiaanse steden op Italië Reizen Weer.

Festivals en Cultuur

Hoogtepunten van de herfst zijn All Saints Day, muziekfestivals, en voedsel festivals waaronder truffels, kastanjes, paddestoelen, druiven (en wijn), chocolade, en zelfs torrone. Opera en theaterseizoen begint op veel plaatsen in de herfst, ook. Italiaanse Nationale feestdagen tijdens de herfst zijn Allerheiligen op 1 november en feestdag van de Onbevlekte Ontvangenis op 8 december Op deze dagen zullen veel diensten worden gesloten. Rond 8 december, Italië begint te decoreren voor de kerst en er zal kleine kerstmarkten en kerststallen opgezet in een piazza of kerk.

Een bezoek aan Italië Steden in de herfst

Steden vaak duidelijk uit en de restaurants en winkels in de buurt in augustus wanneer de meeste Italianen nemen hun vakanties. In de herfst, restaurants en winkels in steden zijn open. Hoewel er minder zonlicht uur, eerder zonsondergangen betekenen dat er meer tijd om te genieten steden in het donker. Veel steden steken hun historische monumenten ‘s nachts dus een wandeling door een stad in het donker mooi en romantisch kan zijn. Terwijl je kleinere drukte en lagere hotelprijzen meeste plaatsen vindt, Florence en Rome zijn zeer populair in september en oktober.

Er zijn val muziek- en theaterfestivals in sommige steden, waaronder Rome en Florence.

Vallen buiten de toeristische gebieden

Als u weg van de belangrijkste toeristische gebieden bent, vindt u musea en attracties hebben minder uren dan in de zomer. Sommige dingen kunnen alleen open in het weekend. Badplaatsen en camping gebieden kan beginnen af ​​te sluiten in de late herfst en er is minder nachtleven hoewel culturele evenementen, zoals theater en opera, het opstarten en er zijn beurzen en festivals, met name voedsel festivals.

Italiaans eten in Fall

De herfst is de beste tijd voor gastronomische fijnproevers. Wat kan er beter dan verse truffels zijn? Bezoek een truffel eerlijk om truffel voedsel proeven of gewoon genieten van de geur het penetreren van de lucht. Er zijn tal van verse champignons in de herfst zo veel restaurants zal hen voorzien in speciale gerechten. Wijn en olijven oogsten in de herfst.

Verpakking voor herfst

Sinds de herfst weer onvoorspelbaar kan zijn, is het best om kleding die gedragen kan worden in lagen te verpakken. Zelfs in november, kunnen er nog steeds warme dagen langs de kust. Neem een ​​veelzijdig maar niet te zwaar trui, een regenjas, stevige schoenen die gedragen kan worden in de regen, en een goede paraplu. In de late herfst, kun je een zwaardere jas willen, ook.