Trenurile de mare viteză Italo – un hotel modern și confortabil de mare viteză de servicii de tren în Italia

Posted on

Trenurile de mare viteză Italo - un hotel modern și confortabil de mare viteză de servicii de tren în Italia

Călătoria cu trenul este una dintre cele mai bune moduri de a vedea Italia – din Dolomiți accidentat la apele spumante de pe Coasta Amalfi. Pe langa evitarea stresului de autostrada de conducere sau de a petrece ore merge în cercuri în căutarea unui loc de parcare, pe un tren vă puteți relaxa și relaxați-vă în timp ce uitam rural italian superb trece.

Trenitalia, serviciul național de tren, folosit pentru a fi singurul joc din oraș.

Dar , din 2012, în urma desființării unei legi italiene care permite monopolurilor, Italia are o altă opțiune: Italo trenuri de mare viteză.

Italo este o companie feroviară de mare viteză deținut și operat în mod privat, care se conectează pasagerii la aproximativ 20 de orașe din Italia. trenurile Italo state-of-the-art sunt rapide (la viteze de până la 360 de kilometri pe oră). masinile sale distinctive de culoare visiniu de tren, care sunt aerodinamic, elegant, modern și bine conceput pentru un confort optim. Caracteristici speciale includ ferestre mari, scaune rabatabile din piele, cu tetiere, ecrane TV, aer condiționat și acces Wi-Fi gratuit.

Unii spun că entuziasmul și popularitatea pe care Italo se bucură de a forțat Trenitalia să îmbunătățească serviciile și să se supună upgrade-uri, mai ales pe linia de mare viteză Frecciarossa. Mai jos, ne uităm la unele argumente pro și contra de călătorie cu Italo vs Frecciarossa.

Italo vs. Frecciarossa

 • Italo : timpul de călătorie programată de la Roma Termini (gara principală din Roma) la Firenze Santa Maria Novella (gara centrală din Florența) este de 1 oră, 32 minute. De la Roma Termini la Milano Centrale (principala gara din Milano) durează 2 ore, 59 minute non-stop sau 3 ore, 30 minute cu opriri.
 • Frecciarossa  (cel mai rapid tren Trenitalia) arată timpul său de călătorie programată Termini din Roma la Florența Santa Maria Novella ca 1 oră, 31 de minute. De la Roma Termini la Gara Centrală din Milano este listat ca 2 ore, 59 minute non-stop sau 3 ore, 20 de minute cu opriri.

Italo Pro

 • Italo trenuri rapide, nou construite cu o mulțime de facilități gratuite.
 • Italo prețurile sunt competitive, și de multe ori mai ieftin decât Frecciarossa, mai ales în cazul în care acestea sunt difuzate o vânzare.
 • Italo oferă servicii pentru clienți dedicat și contoare de bilete la stații.
 • Italo este adăugarea de noi destinații tot timpul. Începând cu 2018, rute au fost extinse pentru a servi la Veneția, Padova, Milano, Torino, Bologna, Florența, Roma, Napoli, Salerno, Ancona, și Reggio Emilia.
 • Personalul de la bord este prietenos și multilingv.
 • schimbări de ultim minut sunt permise la stația, on-line sau prin telefon, fără a suporta un cost suplimentar.

Italo Cons

 • Italo nu deservește toate orașele din Italia, cu toate că se execută între cele mai multe dintre orașele cu cele mai vizitate de turisti.
 • Italo nu se îndepărtează întotdeauna de la stațiile de cale ferată centrale din centrele orașelor, astfel încât în ​​funcție de unde stai, s-ar putea să prindă un tren incomod.
 • Italo nu se conectează la orașele mai mici, în timp ce Trenitalia oferă servicii regionale și intercity spre zone îndepărtate din Italia – din partea de sus a ghetei la călcâi.
 • Am experimentat, și am auzit alte călătorii se plâng de Wi-Fi lentă sau inexistentă pe unele trenuri Italo, deși Wi-Fi gratuit este unul dintre facilitățile sale prezentate.

Ce sa va asteptati la bord Italo

Există patru clase de servicii disponibile pe antrenori Italo: smart (economie), Comfort (economie cu camera suplimentara), Prima (prima), și Executive Club (de lux).

Fiecare clasă de servicii oferă facilități, cum ar fi mașini spațioase, o secțiune de cinema opțional cu televizoare cu ecran tactil personal, Illy espresso, băuturi și mașini automate de snack, și portbagajele pentru depozitarea bagajele.

Există prize de curent la fiecare scaun pentru a asigura dvs. de telefoane mobile, laptop-uri, și alte dispozitive electronice sunt complet încărcate și gata de plecare.

Prima și cursuri Executive Club, sunt dotate cu fotolii din piele Poltrona Frau, și se adaugă privilegii Fast Track, de bun venit cafea / serviciu de gustări, ziare și reviste gratuite, catering dedicat la locul dumneavoastră, și stația de acces gratuit la Club Lounge.

Ce să se aștepte atunci detraining Italo

Alături de avantaje de călătorie cu trenul, Italo oferă o gamă largă de servicii pentru a face întreaga călătorie o briza, parteneriatul cu companiile de transport cu feribotul, aplicații de taxi și parcare, transfer de la aeroport și companii de închirieri auto, precum și site-uri de rezervare de hotel.

Cum să cumpere bilete

Puteți achiziționa bilete de tren in avans on – line , pe site – ul său mobil, sau prin apelarea 060708. În ziua de călătorie, puteți cumpăra , de asemenea , bilete de la stația de la una dintre cele 9 birourile lor de bilete sau la automatele de bilete self-service. Reducerile sunt disponibile pentru persoanele în vârstă (60 și peste) și copii (gratuit pentru copii 4 și sub).