Trgovina, Restavracija in muzej ure v Franciji

Posted on

Odpiralni časi, urnikov in Tipične ure v Franciji

Trgovina, Restavracija in muzej ure v Franciji

Prihod v Franciji, si lahko sami ki se morajo spopadati z več kot jet lag, ko gre za časovni okvir. Odkrili boste tudi, da jedilnico, nakupovanje in ogled mora bend s francoskim načrtom. Namesto, da boj proti, preda tipične ur v Franciji. Uporabite ta priročnik za lajšanje prilagajanja.

To traja nekaj dni, da se v ritmu francoskega življenja. Sprva boste našli poskuša nakupovanje ali obisk muzeja, ko je bila zaprta … in se odločili za, je pozno kosilo pravi no go; Večina restavracij zapreti na 2pm.

francoski Trgovine

Francoski trgovinah ponavadi odprta zjutraj do poldneva, in veliko (če ne najbolj) blizu za nič do tri ure za kosilo. Navadno ponovno odprta na 2.30 ali 3 ure. Na jugu Francije, življenje je na ritmu vroče države. Tako boste našli hrano trgovine zlasti odpiranje zgodnje in bivajo odprt pozno. Morda zapre za kosilo (predvsem v manjših mestih in vaseh), vendar v glavnih krajih odprejo zelo dolge ure.

Skoraj vsaka trgovina je zaprta v nedeljo , kot tudi, da ne načrtujejo obisk mesta, ki ste jih vedno sanjala videnje na dan počitka, ker ne počivajo. To je zakon. Samo trgovin, ki prodajajo hrano so zakonsko dovoljeno, da ostanejo odprta v Franciji, čeprav je nešteto butiki storiti šopirjenje predpise. Če ste na obisku v nedeljo, pa bo treba sploh kaj iz trgovine, ga kupite v soboto!

francoski muzeji

Mislil bi si, da bi muzeji ostati odprt ves dan.

No, v nekaterih pa, nekateri pa ne, tako da boste lahko ujeli ven. Nič ni bolj neprijetno, kot če do opoldne, da bi našli boste morali počakati 3 ure, dokler zanimivosti, ki jih želite videti spet odpre.

Francoske restavracije in kavarne

V teh urah, restavracije in kavarne prišel živ. Če ne ujeti kosilo v času kosila, lahko greš lačen za nekaj ur (še posebej v manjših krajih ali celo srednje velika mesta).

Francoska večerjo je značilno pozno, okoli 8. ure.

Kako Cope

Najboljši način za spopadanje je samo dal v. Get your zajtrk zjutraj, ko so čudovite pekarne ( boulangeries so) odprta in rogljički so sveži. Naročite cafe au lait in Tuck v (in, ja, če je kavarna nima rogljičke si lahko sami). Trgovina ali obisk znamenitosti do kosila, in nato lepo, dolgo, lagodno francosko kosilo. Nato lahko nadaljujete svoj ogled, nato pa večerjo.

Obstaja nekaj vrzeli v pravilih, čeprav, če se ne počutite kot upogibanje francoske načrtovanje bo. Tukaj je nekaj nasvetov, kako po francosko način:

  • Poglej za trgovine in restavracije, ki imajo stavek “non-stop” v oknu. To ne pomeni, da je to kraj, ki je vedno odprt. Dejansko, tudi tisti, ki pravijo, 24h / 24 7j / 7, ki naj bi pomenilo, 24 ur na dan, sedem dni na teden, lahko zapre nepredvidljivo. Kaj je “non-stop”, ne pomeni, da ne bo zaprta navzdol na sredini odprtine celodnevnem. Na primer, restavracija ne bo blizu med kosilom in večerjo, ali trgovina ne zapre za kosilo.
  • Eden od načinov, moj mož in sem ugotovil, da se ukvarjajo s francoskim carino je štetje odmor za kosilo, kot navzdol časa. Mi bi zgrabi hitro sendviče iz hitre zaustavitve kavarni, morda steklenico vina, in se vrniti v našem hotelu in počitek za nekaj ur. Na ta način bomo vedno pod napetostjo, ko so stvari v resnici dogaja v Franciji: po kosilu.
  • Tudi če so trgovine zaprte, to ne pomeni, da ne moreš shop window. Tudi če so muzeji zaprli, jih lahko še vedno obiščete. Ne, ne moreš iti notri, pa si lahko ogledate na zunaj. Večina katedrale so omamljanje, zunaj in noter. Številni muzeji so nastanjeni v zgodovinskih lastnosti, in sama arhitektura je vredno ogleda.

lahko vodijo tudi v podobne težave, medtem ko je na obisku v off-sezoni. Hoteli, trgovine, zanimivosti, včasih tudi turistične pisarne v majhnih vaseh, zaprli v celoti ali zmanjšala ure. To je običajno od božiča skozi januarja ali februarja. Bodite prepričani, da preverite naprej.