Tur Tur de Piazza Navona din Roma

Posted on

 Tur Tur de Piazza Navona din Roma
Initial construit ca un stadion în primul secol pentru întreceri sportive și īntrecerile, Piazza Navona este căptușit cu cafenele de lux și palate baroce și este acasa , la trei fântâni generoase. Acesta a fost pus în secolul al 15 – lea pe ruinele stadionului. De la 1650 la sfârșitul secolului al 19 – lea piața a fost inundată , uneori în timpul verii și folosite pentru jocurile acvatice și pus în scenă bătălii navale. Pătratul încă mai păstrează forma ovala. Obeliscul de la capătul îndepărtat al imaginii a venit din Egipt și a fost inițial în Circul de Maxentiu , dar mai târziu sa mutat la Piazza Navona .

O piazza modernă este un loc plin de viață, un loc unde localnici și turiști ca să stea. Artiștii se adună în pătrat pentru a picta și există mulți animatori și vânzătorii de suveniruri de vânzare. Noaptea pătrat este plin de oameni, dar dacă doriți să aprecieze cu adevărat frumusețea pătrat în sine, cel mai bine este să meargă în dimineața devreme, pentru a evita mulțimile.

Patru Fountain Rivers – Fontana Dei Quattro Fiumi

iazza Navona centre în jurul a trei fântâni generoase. Fântâna centrală, Fontana Dei Quattro Fiumi , Four Rivers Fountain, este considerat a fi cel mai complex dintre toate fântânile din Roma. A fost creat de Bernini la începutul anilor 1650. și a fost atât de scumpe încât taxa de pâine a fost ridicată pentru a acoperi costul său ridicat. Ea reprezintă patru râuri: Dunărea, Gange, Nil, și Rio de la Plata, fiecare identificat prin flora și fauna.

Sant’Angese în Agone Church

Sant'Angese în Agone Church

Cu vedere spre Fontana Dei Fiumi , a Sant’Angese în Biserica Agone din Piazza Navona a fost proiectat de Borromini, un rival de Bernini. O poveste spune că Bernini proiectat statuile Nilului și Plata în Fântâna râurilor cu brațele lor de protectie ochii de la urâțenia bisericii. Apoi a adăugat Borromini statuia Sf Agnes pe fațada bisericii, admirați dincolo de pătrat , astfel încât să nu pentru a vedea fântâni în pătrat. In realitate, Bernini completat fantana lui cu doi ani înainte de lucrările de pe fațada bisericii dar face o interpretare interesantă a statui!

Fontana del Moro – Fântâna de Moor

 Fontana del Moro - Fântâna de Moor

Continuând spre capătul sudic al Piazza Navona vom găsi Fontana del Moro , proiectat de Giacomo della Porta și ridicat în 1575. Fântâna are statui de patru Tritons , iar bazinul este realizat din antic speciale a crescut de marmură. În 1654, Bernini sculptat figura centrală, un Triton musculos de echitatie un delfin, care seamănă cu un „maur.“ Astfel, fântâna este numită Fântâna Maurul. În timpul unei restaurare în 1874, sculpturile originale au fost mutate la Villa Borghese și copii de substituție au fost făcute și sunt încă pe fântână.

Consumul de Tartufo în Piazza Navona

Deși stând la o masă în aer liber într – o cafenea de pe piață este costisitoare, The Tre Scalini pe Piazza Navona este locul de a mânca faimosul desert Tartufo, un bogat manual rola de înghețată de ciocolată. Este în valoare de răsfețe dacă luați dvs. de a manca timp și se bucură luând în scenă. Deci , pur și simplu cred că de ea ca preț pentru o mare de divertisment în aer liber. Puteți obține , de asemenea, Tartufo pentru a merge , dacă preferați, pentru jumătate de preț.