Turnul Eiffel Ghidul vizitatorilor Profil și

Posted on

Turnul Eiffel Ghidul vizitatorilor Profil și
Turnul Eiffel este de departe cel mai recunoscut icon-Paris. Construit pentru Expoziția Mondială din 1889, turnul este un nou venit în raport cu un oraș a cărui istorie se întinde înapoi peste milenii.

Sălbatic nepopular când a fost dezvăluit și aproape dărâmată, turnul a fost în cele din urmă a îmbrățișat ca simbol al unui Paris modern și elegant. Rămâne una dintre Paris’ must-see atracții și a atras peste 200 de milioane de vizitatori.

Detractorii va suna cliseu, dar putini se pot dezlipi ochii departe atunci când turnul izbucnește într – un duș de lumină scânteietoare fiecare oră în fiecare seară. Ce la ville Lumière să fie fără ea?

Localizare și informații de contact:

 • Situat: Pe Champ de Mars în arondismentul al 7 – lea (Paris midwest)
 • Metro: Bir Hakeim sau Trocadero (linia 6), Ecole Militaire (linia 8)
 • RER: Champs de Mars-Tour Eiffel (linia C)
 • Autobuze: 42, 69, 72, 82, 87
 • Stație de taxi: Quai Branly, Pilier West
 • Telefon: 33 (0) 1 44 11 23 23
 • Vizitati site-ul oficial

Obiective și atracții din apropiere:

Ore de deschidere

1/un-06/paisprezece:

 • Turnul: 09:30 – 11:00
 • Lift: 09:30 – 11:45 (ascensiune finală 11:00 / 10: 30 pm etaj)
 • Scari: 9:30 la 18:30 (admitere finală la 6:00)

6/cincisprezece-09/un:

 • Turnul: 09:00 până la miezul nopții
 • Lift: 9:00 – 12:45 (ascensiune finala de la miezul nopții / 11: etaj 12 sus)
 • Scari: 09:00 până la 12:30 (admitere finală la miezul nopții)

9/doi-12/treizeci și unu:

 • Turnul: 09:30 – 11:00
 • Lift: 09:30 – 11:45 (ascensiune finală 11:00 / 10: 30 pm etaj)
 • Scari: 09:30 – 06:30 (admitere finală 06:00)

Admitere:

Taxele de admitere variază în funcție de cât de multe nivele pe care doriți să vizitați și dacă aveți de gând să ia liftul sau pe scări. Luând scări este întotdeauna mai puțin costisitoare, dar poate fi excruciating– și accesul la partea de sus a turnului nu este disponibil pe scări.

Pentru informații complete privind taxele curente și reduceri, accesați această pagină .

Broșuri și vizitatorilor detaliate info este disponibil la standul de informații cu privire la parter.

Accesul la partea de sus a turnului poate fi suspendat din cauza condițiilor meteorologice sau măsuri de securitate.

Tower Tours, pachete și oferte:

Există mai multe opțiuni de tur cu ghid pentru a-Behind scene, privim în detaliu turnul și istoria concepției și construcției sale. Întotdeauna rezervă înainte. (Găsiți mai multe informații aici)

Accesul pentru vizitatorii cu mobilitate limitată:

Vizitatorii cu mobilitate limitată sau în scaune cu rotile pot avea acces la nivelurile unu și doi ale turnului prin lift. Din motive de securitate, accesul la partea de sus a turnului nu este disponibil pentru vizitatori în scaune cu rotile.

Pentru mai multe informații despre problemele de accesibilitate, consultați această pagină .

Atunci când sunt cele mai bune perioade pentru a vizita?

Turnul Eiffel este singura atracție cel mai vizitat din Paris, atrăgând milioane de oameni în fiecare an. Este ușor de înțeles de ce este de preferat să viziteze atunci când mulțimile sunt susceptibile de a fi un pic mai subtire decat de obicei. Iată ce am recomanda in special:

 • Extrasezon la Paris , este octombrie-martie. Dacă puteți vizita în aceste momente, vei fi mult mai probabil pentru a evita liniile lungi și zonele de observare supraaglomerate. Cu toate acestea, vizitarea turnului în timpul lunilor reci și umede din noiembrie-februarie este mai puțin probabil să fie o experiență plăcută, mai ales atunci când cer acoperit de nori obstrucționa vederi magnifice ale orașului.
 • O vizită în timpul săptămânii , mai degrabă decât la sfârșit de săptămână și în dimineața devreme sau seara târziu este , de asemenea , o idee bună.

Cele mai bune metode de a urca Turnul?

 • Prin scări: Puteți accesa prima și a doua nivele ale turnului de alpinism 1652 scări (187 și 377 ft, respectiv.). Există o mică taxă de admitere. Vizitatorii cu vertij ar trebui să se abțină.
 • Cu liftul: Trei lifturi sunt disponibile pentru tine de transfer de la primul și al doilea nivel al turnului. Din motive de securitate, doar una sau două vor funcționa într – o anumită zi. Un ascensor suplimentar trebuie să fie luate de la al doilea nivel pentru a ajunge la partea de sus a turnului (încă 905 ft.). Rețineți că , în timpul sezonului de vârf turistic (aprilie-septembrie), va trebui să aștepte un timp.

A se vedea Turnul în imagini: (pentru un pic de inspirație)

Pentru o mare retrospectivă a turnului renumit în multe înfățișări sale pornind de la 1889 până în prezent, a verifica afară galeria noastră plină de culoare: Turnul Eiffel din imagini .

Restaurante și magazine de cadouri:

 • Turnul Eiffel are doua restaurante: unul la primul nivel și unul pe al doilea. Restaurantul-al doilea nivel, Le Jules Verne , este remarcabil pentru vederile sale impresionante ale orașului și pentru bucătăria sa, care este condus de celebrul bucătar francez Alain Ducasse. În plus, snack – baruri pot fi găsite la parter, în primul rând, și nivelul al doilea. Există , de asemenea , un bar de șampanie și un bufet.
 • Suveniruri și cadouri sunt disponibile la parter, primul și al doilea niveluri. Al doilea nivel include , de asemenea , un magazin de produse alimentare de specialitate în cazul în care puteți achiziționa obiecte tradiționale alimentare franceze.

Fapte istorice interesante și actuale de o zi Repere 

Aruncati o privire la faptele noastre Turnul Eiffel și scoate în evidență ghid pentru a afla mai multe despre istoria turnului și asigurați-vă că pentru a profita la maximum de vizita dumneavoastră la reper. Vei fi mult mai probabil să ia ceva personal dacă un pic de carne de vită pe istoria și moștenirea monumentului.