Turnul Eiffel Light Arata: Un ghid complet

Posted on

 Turnul Eiffel Light Arata: Un ghid complet

In fiecare an, aproximativ șapte milioane de oameni vizita Turnul Eiffel, făcându-l monument din lume cele mai populare funcționează ca o atracție turistică plătit. Mai ales atunci când este prima ta vizită, banii sunt bine în valoare punctele de vedere și experiența ascendentă turnului.

Dar pentru toți ceilalți care urmăresc cheltuielile lor, există, de asemenea, mai multe moduri de buget-friendly pentru a se bucura de acest monument iconic. Una dintre ele este ora de seară „arată lumină“, care vede edificiul de fier deja-luminos izbucni în ceea ce apar ca paiete aurii, efervescente timp de câteva minute.

Când pentru a prinde Show? Cat a durat?

În fiecare noapte, de la apusul soarelui până la 1 dimineața, la începutul fiecărei ore, iluminările speciale izbucni în vedere la orizont. Acest lucru înseamnă, desigur, că spectacolele de lumină sunt mai frecvente în lunile de iarnă decât în ​​timpul verii, când apusul soarelui nu se încadrează până după 21

Display-ul durează un total de cinci minute de fiecare dată, cu excepția finalei de la ora 1, care merge mai departe pentru hipnotic de 10 minute.

Există un alt motiv merită să rămână pentru ultimul spectacol de noapte: sistem obișnuit de iluminat portocaliu-galben turnului este oprit, oferind un ecran complet diferit, mult mai dramatic.

Unde e cel mai bun loc pentru a vedea lumina Show?

Într – o noapte clară, puteți lua în spectacol de numeroasele locuri din oraș. Vizionări Riverside sunt favorizate de majoritatea turiștilor: destul de mult oriunde de-a lungul râului Sena , în centrul Parisului între Île de la Cité și Pont d’Iena oferă vederi bune ale structurii de fier spumante izbucnească în paiete Fermecatoare.

Pont Neuf pod:  Pont Neuf pod (Metro: Pont Neuf) este un loc bun pentru stinghiila începutul oră săodihnească picioarele șibucure de spectacol. Din această perspectivă, puteți apreciadeplin mișcări,-far ca de far turnului: Este o vedere poetica privi. Baliza trimite două fasciculelumină puternică,întretaiecăror razăextinde la aproximativ 80 km / doar sub 50mile.

Place du Trocadéro: În caz contrar, mulți turiști peste cap de la Place du Trocadéro  (Metro: Trocadéro) pentru mult mai dramatice, până aproapeafișări și ops foto ale turnului in persona luitimpnoapte scânteietoare.

Dacă sunteți de planificare pentru a călători în jurul pentru o plimbare de seară, care ar putea dura două-trei ore în total, de ce nu începe cu un Vantage mai îndepărtat de lumini de la 9 sau 22 ascuțite, apoi peste cap de la Trocadero pentru o mult mai aproape vedere? Două spectacole pot fi mai bine decât una – mai ales atunci când au apreciat din unghiuri și perspective diferite.

Montmartre : Întro noapte senină, turnul îndepărtat strălucitoare departe la orizont poate fi o vedere poetic. Adevăratul beneficiu? Puteți lua în unele dintre cele mai frumoase vederi panoramice la Paris, în același timp, văzând modulunele locuri și monumente cele mai cunoscute ale orașului conecta la orizont. Dezavantajul? Spectacolulva simți un pic prea îndepărtat pentru unii.

Efectuarea Magic: Cum este Turnul Lit în general?

curent (de obicei) iluminări Eiffel sunt creatia lui Pierre Bideau, un inginer francez care a dezvoltat sistemul luminos contemporan în 1985. Noul său sistem a fost inaugurat la data de 31 decembrie a acelui an. Bideau a produs un efect cald, intens vibrant prin plasarea lămpi cu sodiu culoare galben portocaliu pe 336 de proiectoare mari.

Proiectoarele speciale permit Turnul să fie aprinse din cadrul structurii sale: fascicule de lumină trage în sus din partea de jos a turnului și radiază, ceea ce înseamnă că, în orice moment de întuneric, Turnul poate fi ușor de văzut, chiar și de pe cât de nord-est Paris și Montmartre.

Ce Despre becurile „Sparkler“?

În ceea ce privește efectele pe oră „spectacol de lumină“, care a făcut prima lor apariție în 1999, pentru a aduce în noul mileniu, ei sunt produsul de o uluitoare 20.000 de becuri 6 wați, a căror putere combinată ajunge la aproximativ 120.000 de wați. Fiecare parte a turnului are 5000 de aceste becuri speciale suprapuse peste sistemul de iluminat general, permițând un efect de 360 ​​de grade magnific, spumant.

Uimitor, și în ciuda intensitatea lor vizuale, luminile „sparkler“ consumă foarte puțină energie: guvernul oraș investit în becuri de înaltă eficiență, ca parte a ofertei sale de a reduce amprenta de carbon din Paris.

călătorii eco-conștient nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spectacol fiind mari consumatoare de energie.

Ce Despre focuri de artificii?

Pentru anumite sărbători anuale , cum ar fi Ziua Bastiliei (14 iulie) și Ajunul Anului Nou, spectacole de artificii în jurul turnului au fost un element comun în calendarul oficial al orașului. Cu toate acestea, în ultimii ani , preocupările legate de securitate sporite au făcut aceste tipuri de ecrane un pic mai puțin frecvente în afara sărbătorilor naționale și evenimente comemorative speciale. Dacă ai noroc suficient pentru a fi în oraș la mijlocul lunii iulie sau , eventual , la sfârșitul anului, s-ar putea obține o șansă de a lua într – un spectacol de artificii.

Iluminatii speciale în istoria recentă

După cum simbolul cel mai recunoscut al capitalei franceze, turnul iubit Gustave Eiffel lui devine mandria regulat de locuri pentru occasions– specială atât varietatea, vesel și trist.

Instalații speciale de lumină comemorative au făcut turnul chiar mai mult un punct culminant al orizontului Parisului decât este într-o noapte obișnuită. Unele afișaje în special memorabile din istoria recente au inclus:

Decembrie 2015:  Pentru a marca ocazia COP21, conferința climatice globale a avut loc la Paris , în acel an, turnul este împodobită cu cuvintele „Nici Plan B“ , cu majuscule. Mai târziu, într – o notă mai plin de speranță, este îmbrăcat în toate-verde lumini ca un simbol al orașului gaj pentru un viitor mai durabil.

Noiembrie 2015: Comemorarea mai mult de 100 de victime ale atacurilor teroriste noiembrie 2015 la Paris, Turnul Eiffel este aprins în roșu, albastru și alb , culorile steagului tricolor francez.

2009: Pentru a marca aniversarea a 120 turnului, spectacole de lumini sunt expuse în fiecare noapte timp de două luni , între octombrie până în decembrie. Pentru unul dintre aceste spectacole, Eiffel este îmbrăcat într – o varietate de culori vibrante, de la purpuriu la roșu și albastru, care se furișează progresiv în sus și în jos turnul din arty, modele hipnotice.

2008: Turnul este împodobită cu lumini albastre și galbene pentru a forma culorile și motivele ale drapelului european, pentru ocazia Franței preluării Președinției Uniunii Europene.

2004:  Turnul este aprins în toate-roșu pentru a sărbători Anul Nou Chinezesc, un festival anual popular în capitală.