Ubud, Bali: Tot ce trebuie să știți

Posted on

Cum de a economisi bani și de a maximiza vizita dumneavoastră la Ubud

Cum de a economisi bani și de a maximiza vizita dumneavoastră la Ubud

Ubud, Bali, o dată pe cea mai mare parte senin „hippie“ destinație pentru călătorii interesați de yoga, alimente sănătoase, și aer curat, a crescut într – unul dintre cele mai aglomerate și mai populare destinații din Bali. Cartea lui Elizabeth Gilbert Eat, Pray, Dragoste – și filmul cu același nume 2010 – împins permanent Ubud în prim – planul radar turistic.

Dar, în ciuda popularității, terase verzi de orez încă se agață de marginile orașului, sfidătoare împotriva dezvoltării iminente. restaurante vegetariene și cafenele hipster servesc abundat excelent de cafea. magazine de tip boutique celebru casetă de prezentare și de măiestria de lucru din Bali de la astists locale. Arhitectura hinduse și temple pașnice compensa crescut consumismului cu un aer de autoritate antice.

Veți dori câteva zile pentru a obține cele mai multe dintr-o vizită la Ubud, dar aceste sfaturi vor accelera procesul de a cunoaște epicentrul culturale Bali.

Găsirea lucruri de făcut în Ubud

Coastele Bali sunt foarte bune pentru nisip și apusuri de soare, dar Ubud este , fără îndoială , centrul cultural, artistic, și holistică de la Bali. Ai putea petrece săptămâni , profitând de numeroasele opțiuni de îmbunătățire a sănătății înainte de a începe cu privire la toate atracțiile și activitățile.

Pentru prima cronometre, premierul tuturor lucrurilor de făcut în Ubud este de a vizita – și, eventual, jefuit în – Monkey Forest. Sanctuarul verde ocupă colțul de sud-vest de Ubud, dar macacii rezidente circula liber, uneori agresiunea trecător și de a face raiduri la magazinele din apropiere. Oportunități pentru fotografii up-aproape abundă, doar ai grija pentru camera ta!

Împreună cu vizitarea Monkey Forest, văzând un spectacol de dans tradițional balinez este aproape obligatorie. Da, spectacolele sunt turistice; indiferent, sunt de divertisment și memorabil. Nightly spectacole sunt ușor de găsit și interpreți talentați în dispun de costume colorate.

locație centrală din Ubud este baza perfectă pentru a vizita atracțiile din apropiere face. Cascadele verzi ale teraselor de orez Tegalalang sunt doar o unitate de nord 25 de minute. Goa Ganjah, templul Elephant Cave, este de numai 15 minute la est. În cazul în care terasele Tegalalang sunt prea ocupat, de multe ori sunt, în continuare încă 20 de minute la mai puțin cunoscute Pura Gunung pentru o experiență Kawasaki unic la tâmple 11-lea.

Betel piulita Jalan Raya Ubud la vest de centrul orasului este un loc frumos, care găzduiește frecvent evenimente culturale. Verificați programul lor pentru proiectii documentare, lecturi de poezie, și evenimente speciale.

Mersul pe jos In jurul Ubud

În ciuda reputației liniștită din Ubud, pur și simplu de mers pe jos in jurul orasului este adesea frustrant. Puteți pierde rapid că procesele-verbale mentalitate Zen după ce a părăsit clasa de yoga. trafic – Jammed vehicule și pietoni – și trotuare grav rupte necesită un pic de energie pentru a naviga. Ați putea găsi te doresc ai fi ambalate cizme de luptă, mai degrabă decât șlapi.

Trotuarele din jurul Ubud sunt de notorietate inegale și deteriorate; orificii de drenaj sparte cu bare de metal colțuroase prezintă pericole care îi fac rău de călători în fiecare an. Conducătorii auto se adună de multe ori pe trotuare pentru a oferi transport. Vânzătorii Trotuar și magazin de display – uri ocupă restul spațiului. De două ori pe zi în ofertele hinduse coșuri mici ( canang ) se colectează în fața întreprinderilor și trebuie să fie intensificate în jurul valorii.

Înainte de a pas cu pas de pe trotuar pentru a evita un obstacol, aruncă o privire rapidă peste umăr pentru a se asigura că un șofer de motocicleta nerăbdător să nu se zipping de-a lungul trotuarului în direcția ta. Oamenii conduc adesea în mod greșit pe străzile cu sens unic Ubud.

Posibilitati de alimentatie în Ubud

Ubud este binecuvântat cu o abundență de restaurante bune, cafenele vegetariene, magazine și restaurante, suc stil european. Tu nu va avea nici probleme în a găsi alimente sănătoase, cu toate că meniurile sunt un pic mai scumpe în comparație cu restul Indoneziei.

Pentru o masă indoneziană ieftine, autentice, ia în considerare mănâncă în locale warungs sau de a găsi o Padang Rumah Makan (ospătărie). Vă puteți bucura de o farfurie de orez, bucata de pește sau de pui, legume, ouă fierte, și tempeh prăjit în jur de 25.000 de rupii (US $ 2) sau mai puțin! Uita – te pentru restaurante cu produse alimentare afișată în fereastra; pur și simplu punct la ceea ce doriți să puneți pe farfurie de orez.

 • Padang alimentară: Warung Masakan Minang halal este un simplu dar excelent-birt Padang la capătul de nord a Jalan Hanoman (partea stângă atunci când se confruntă cu Jalan Raya Ubud, drumul principal).
 • Tradițional Friptură de porc: Pentru a proba Babi Guling (friptură de porc) , preparat delicios modul balinez, ajunge la Warung Ibu Oka. Restaurantul simplu a fost făcut celebru de regretatul Anthony Bourdain. Este deschis doar patru ore pe zi; porci sunt umplute cu ierburi și prăjite în afara amplasamentului. Nu vă așteptați să mănânce nimic altceva acolo , altele decât babi Guling și laturile care însoțesc!
 • Balinese alimentar: Pentru o masă sănătoasă, foarte accesibil de tempeh locale și campur Nasi (amestec de legume cu privire la orez), a verifica afară Warung Biah Biah pe Jalan Goutama. Dacă e prea ocupat, care de multe ori este, încercați oricare dintre restaurantele din apropiere pe aceeași stradă – concurența este acerbă.
 • Vegan alimentar: Pentru cele mai sănătoase opțiuni vegetariene și ceaiuri medicinale în oraș, Semințe de viață ( de asemenea , pe Jalan Goutama) este cel mai unic de multe locuri din Ubud să mănânce alimente de vindecare.
 • Produse alimentare de Vest: Italian-rula Buonasera doar în jos pe strada din semințe de viață servește cea mai bună pizza-cărămidă cuptor în oraș cu un pahar de vin roșu

Bucurându-se de viața de noapte din Ubud

Spre deosebire de Gili Trawangan în apropiere Insulele Gili Lombok, Ubud nu este chiar un „partid“ loc. Indiferent, veți găsi o mână de opțiuni de distracție pentru socializare. Restaurante din întreaga oras publicitate seara ore fericit cu o listă set de cocktail-uri oferite. Benzi și chitariști distra la unele locuri din seri timpurii în timpul orelor de fericit.

După cină, lucrurile devin un pic mai interesant, mai ales la șirul de bare în jurul terenul de fotbal situat la capătul de nord (cel mai apropiat de Jalan Raya Ubud) din Jalan Monkey Forest, la intersecția cu Jalan Dewista. CP Lounge este un popular, loc de mare, noaptea târziu, cu conducte, narghilea divertisment live, mese de biliard, hangouturi în aer liber, și un ring de dans inchis cu DJ. Prețurile pentru băuturi sunt despre ceea ce v-ați aștepta acasă.

Pentru o setare mai sofisticate, a verifica afară Cafe du monyet pentru vin și cocktail-uri într-o atmosferă confortabilă.

Sfat: Ferește – te de Arak , un spirit produse la nivel local de multe ori alcoolul primar găsit în băuturi fericit oră , deoarece este atât de ieftin. Sunați – l din Indonezia „Moonshine.“ Din păcate, metanol otravă de băut Arak este responsabil pentru moartea a localnici și turiști în fiecare an.

Cumpărături în Ubud

Tocmește, negocia, și se certa ceva mai mult! Ubud este plin de magazine de tip boutique și galerii, cu toate acestea, prețurile cer începe de mai multe ori valoarea elementului real. Nu stres: prețurile de negociere este o parte a culturii și poate fi o interacțiune distractiv atunci când este făcută corect.

Ubud Market este o piață turistică haotic de reale, fals, ieftine, scumpe, și totul între. Vei avea nevoie cu siguranță să negocieze să înscrie oferte bune. Începeți urmând aceste sfaturi:

 • Ajung devreme; comercianții sunt, uneori, mai înclinați să aibă prețul dacă este prima vânzare a zilei.
 • A face cumparaturi prin apropiere; veți găsi de multe ori aceleași elemente pentru mai puțin adânc în interiorul pieței.
 • Negociați greu dar da întotdeauna un pic la prețul final pentru a ajuta furnizorii de a salva fata.
 • Cumpără cât mai multe dintre suveniruri posibil ca în același loc pentru mai multe pârghie de negociere.

Sfat: În Indonezia, puteți începe o tranzacție prin solicitarea Bisa kurang? (sună ca: albine-SAH Koo-Rong) sau „Poate reducere?“ Uneori , veți primi un zambet si mic discount chiar de la început!

Alte sfaturi pentru economisirea de bani

 • Spre deosebire de alte părți din Asia de Sud-Est, minimarts pe Jalan Monkey Forest nu au de stabilire a prețurilor consistente. O Coca-Cola sau sticlă de apă în minimarts „turistice“ poate costa la fel de mult ca de trei ori mai mare decât prețul obișnuit la un magazin literalmente două uși în jos.
 • Dacă yoga va fi o mare parte din vizita dumneavoastră la Ubud, întrebați în față cu privire la rezervarea unui pachet sau pachet de lecții , mai degrabă decât de plată de fiecare dată. Vei primi de multe ori o reducere pentru comiterea la mai multe clase; uneori , de cazare este redus cu pachete de yoga la locuri , cum ar fi  Yoga Barn .
 • Multe Homestays și pensiunile Ubud oferă mic dejun gratuit – pentru a alege un loc care are și să profite!

Arta Cumpărarea

O mare comunitate de artiști și artizani numesc Ubud acasă. Numeroase galerii sunt situate în jurul orașului. Pe marginea Ubud, bunurile sculptate manual sunt literalmente îngrămădite în afara atelierelor; multe va oferi reduceri (și expediere) lucrari considerabile.

Art Market Ubud, la colțul Jalan Raya Ubud și Jalan Monkey Forest, este un centru de artă în aer liber. Se deschide mai devreme (6 AM). Du-te acolo în dimineața și să fie pregătiți să negocieze pentru cadouri ieftine, suveniruri, și bunuri realizate manual. Dar nu cred că pentru un minut că fiecare obiect din lemn, pe ecran a fost făcută de un artist în Bali; o mare parte din acesta este importat din altă parte în Asia.

Ubud este, de asemenea, acasa, la multe metalsmiths talentați și bijutieri. Dacă dețineți o piatră și au luat în considerare punerea în funcțiune pe cineva pentru a crea o bucată de bijuterii personalizate, Ubud este un loc bun pentru a face acest lucru.

Fac yoga în Ubud

Yoga este omniprezent in Ubud. Fie că sunteți un profesionist sau doar curios, există oportunități nelimitate pentru a profita de sesiuni ieftine în setările frumoase. O singură clasă de yoga este de obicei US $ 10 sau mai puțin; devine chiar mai ieftin dacă achiziționați un abonament sau pachet de mai multe clase.

Yoga Barn pe Jalan Raya Pengosekan este de departe cel mai mare și cel mai popular loc pentru călătorii pentru a încerca yoga, dar există multe alte opțiuni. Pentru o alternativă, consultați radios Alive în oraș, sau pentru clase intime într-un cadru uimitor, întrebați la Taksu Yoga pe Jalan Goutama.

Folosind ATM-uri în Ubud

ATM-uri de pe rețelele bancare uzuale se găsesc în întreaga Ubud. Folosind un ATM atașat la o sucursală a unei bănci este întotdeauna cel mai sigur, deoarece există mai puține șanse ca un dispozitiv de card-skimming a fost instalat. De asemenea, ATM-uri, care sunt fizic langa banca lor, uneori, oferă limite zilnice mai mari și o mai bună șansă de a obține cardul înapoi în cazul în care acesta este capturat.

ATM – urile afișează adesea Însemnele monetare disponibile. Ori de câte ori este posibil, utilizați mașinile care distribuie bancnote de 50.000 de rupii: acestea sunt mai ușor de a sparge decât notele de 100.000 de rupii. Plată pentru o cafea ieftină , cu o notă de 100.000 de rupii este forma rea; vânzătorii ar putea să ruleze pentru schimbare.

Cum te deplasezi

Ofertele vor veni din abundenta de drivere private, așa cum ați mers pe jos în jurul valorii de Ubud. Dacă aveți nevoie de unul, mai degrabă decât să accepte oferte de pe stradă, întrebați la recepția. Ei vor avea în mod inevitabil, un membru al familiei dispus să conduci, și nu va fi mult mai multă responsabilitate. Negocierea o rată și detalii înainte de stabilire.

Apuca app Autostop este popular pe Bali; este convenabil pentru a obține în jurul valorii de masina. Din cauza probleme de mafia de taxi locale, șoferul poate acționa „low-cheie“ sau doriți să colecteze tine în altă parte decât la intrarea principală a hotelului.

Inchiriere Motociclism in Ubud

O mare parte din farmecul Ubud pândește în mediul rural verde, chiar în afara orașului. În 15 minute sau mai puțin, puteți urmări stârci albi alege prin terase de orez înverzite. Multe Homestays bune și retrageri sunt situate chiar în afara gama de mers pe jos.

Numai călători cu experiență, cu intrarile si iesirile de conducere în Asia ar trebui să ia în considerare motociclete de închiriere. Traficul în Ubud devine haotic. Nu accepta oferte de la oameni care se oferă să închiriați motociclete personale – acestea duce uneori la escrocherii scumpe. În schimb, întrebați la cazare pentru închiriere mai legitime. Ia fotografii de motocicleta, și subliniază orice daune existente sau zgârieturi proprietarului, astfel încât să nu va fi tras la răspundere mai târziu.

Deși mulți călători conduce fără unul, tu ar trebui să aibă un permis de conducere internațional de a conduce în Indonezia. Poliția locală sunt renumite pentru oprirea călătorilor la marginea orașului. Localnicii prezintă ca ofițeri de poliție , de asemenea , să încerce să oprească turiști (vei știi că sunt false , deoarece acestea conduc scutere regulate ornate cu autocolante de poliție). Dacă este oprit, vi se va cere să plătească o „amendă“ la fața locului – de multe ori toți banii pe care ai în buzunar. Păstrați bani în două locuri separate , în cazul în care sunt oprite, și purtați întotdeauna o cască.

Veți găsi peisaje rurale, terase de orez, și sate mici meseriași de-a lungul celor trei drumuri care spre nord de Ubud. Conducerea nord spre regiunea Kintamani Bali este în cele din urmă răsplătit cu vederi superbe la Muntele Batur – un vulcan mare – și lacul său adiacent. Vei fi de așteptat să plătească 30.000 rupii pentru a intra în zona Kintamani. Scufundati într – una din izvoarele termale din zonă să se relaxeze un pic înainte de a conduce înapoi. Opriți – off la unul dintre multele livezi de-a lungul mod de a cumpăra portocale proaspete și alte fructe pentru cele mai mici preturi de pe insula.

Indicație: Pentru a economisi bani și de a obține o performanță mai bună a motorului, combustibil de până la stațiile de benzină corespunzătoare , mai degrabă decât să cumpere sticle de benzină de la furnizori pe marginea drumului.

Confruntarea cu maimute in Ubud

Celebra pădure maimuță în colțul de sud – vest a orașului este deloc surprinzător umplut cu … ai ghicit: maimuțe. Dar macacii răutăcioase nu rămân în limitele pădurii – acestea sunt libere de a călători și de multe ori închide în jurul Jalan Monkey Forest , în afara rezervației. Maimuțele sunt bine instruiți turiștilor jefuit în mod eficient, și vei fi cu siguranta vizate , dacă treci de pădure cu alimente. Chiar si o sticla de apa poate atrage atenția, și există o șansă foarte bună veți fi depășiți numeric.

Gustări (chiar nedeschise) într-o pungă sau rucsac sunt detectate rapid de maimuțele vigilent care apoi echipa de până în câteva secunde pentru a investiga. Nu juca-remorcher de război, cu o maimuță care prinde pe ceva; dacă mușcat, va trebui să meargă pentru o serie de fotografii de rabie!

Vei avea nevoie de rochie corespunzătoare (genunchi acoperite și umeri) pentru a intra în pădurea de maimuță din cauza templele hinduse situate în interior. Fii atent cu telefoane, aparate foto, rucsaci, ochelari de soare și alte obiecte din interiorul – maimuțele sunt curios si urca in mod regulat pe turisti. În cazul în care o maimuță urca pe tine, doar să fii cool – și amintiți – vă să zâmbiți amuzant fotografie cineva este sigur de a apuca.

Introducerea temple

Vei găsi o mână de temple hinduse interesante punctate în jurul valorii de Ubud, cu toate că acestea pot fi închise timp de rugăciune și zile speciale cu privire la calendarul hindus. Nu purta pantaloni scurți, dacă aveți de gând să exploreze templele.

Bărbații și femeile sunt de așteptat să se acopere cu un sarong; unele temple le oferă gratuit la intrare în timp ce altele se vor închiria una pentru o mică taxă. Întotdeauna scoateți pantofii înainte de a intra un loc religios.

Iesirea din Ubud

Din păcate, bemos -, opțiune de transport în comun-murdărie ieftine Indonezia – au dispărut în mare parte din insulă. Turiștii sunt împinși la utilizarea taxiuri private , pentru deplasarea între destinații din Bali.

Există câteva opțiuni pentru a economisi bani atunci când este timpul să plece Ubud:

 • Verificați pentru autobuze la stația Perama pe partea stângă a Jalan Hanoman după despică departe de Jalan Monkey Forest și devine Jalan Raya Pengosekan Ubud. Uita – te pentru un simplu semn, verde , cu stand de autobuz acoperite și contra bilete. Autobuze Perama sunt o opțiune ieftin pentru a ajunge la alte locuri populare de pe insulă.
 • Apuca, o aplicație Călătorind în Asia de Sud-Est similar cu Uber și Lyft, vă permite să plătiți șoferilor în numerar, mai degrabă decât prin intermediul aplicației.
 • Travelers vizita de multe ori aceleași locuri din Bali și poate merge direcția ta. Adresați-vă în jurul valorii de a vedea dacă cineva este interesat de schimbul de un taxi privat pentru a împărți costurile și de a reduce la trafic.
 • Aeroportul servește ca un fel de hub pentru autobuze publice. Dacă absolut nu se poate obține o plimbare undeva, puteți obține întotdeauna înapoi la aeroport, atunci du-te mai departe de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *