Uit eten met kinderen in Parijs – Van een snelle maaltijd in de formele maaltijden

Posted on

Uit eten met kinderen in Parijs - Van een snelle maaltijd in de formele maaltijden
Paris kan een van ‘s werelds gewaardeerde gastronomische hoofdsteden, maar bezoekers met kinderen kan ineenkrimpen bij het idee om iets te vinden voor hun kleintjes te eten, het bijeenroepen visioenen van hun jongste plukken bij een te zeldzame steak of gedoe meer dan onbekende groenten en “fancy” ingrediënten. Zelfs tieners kunnen unadventurous eters die alleen maar willen iets eenvoudig en ongecompliceerd en zijn soms even vatbaar voor de Franse keuken een beetje te buiten hun comfort zone te vinden.

Gelukkig, ondanks zijn reputatie als meedogenloze en inflexibel waar de behoeften van de klant betreft, kan Parijse restaurant cultuur verrassend kindvriendelijke: het is allemaal een kwestie van het herkennen van de soorten inrichtingen die vrijer tegemoet te komen aan jonge en kieskeurige eters en degenen die minder zijn waarschijnlijk om hen tegemoet. De antwoorden kan u verrassen. Hier zijn veel goede tips over hoe je smaakpapillen en buik uw jongste gezinsleden happy tijdens uw reis te houden.

Quick Maaltijden: Probeer Street Food of Hoek Brasseries

Als je probeert om een ​​snelle en fatsoenlijke maaltijd vindt u in tussen sightseeing of voordat je hoofd uit van Parijs voor een dagtocht naar Versailles of Disneyland, zijn er tal van eenvoudige opties die de smaakpapillen van uw jongste familieleden moeten voldoen.

  • Aangezien kinderen hebben de neiging om saai en eenvoudige smaken en texturen liever dan subtiele, ingewikkelde degenen, items zoals gewone pannenkoeken met kaas, champignons, suiker, of Nutella, sandwiches, of zelfs falafel, zijn geneigd om kieskeurige eters te behagen.
  • Voor een snelle sit-down maaltijd , aarzel dan niet om elk fatsoenlijk ogende hoek cafe-brasserie proberen dicht bij waar u verblijft of toeren. De meeste Parijse brasseries serveren eenvoudige gerechten zoals vlakte omeletten, kaas sandwiches, pasta met duidelijke tomatensaus of emmentaler, of gepaneerde vis, alle items die een hit met kinderen zijn. Een extra zegen? Veel van deze familie-georiënteerde, relatief informele restaurants bieden kindermenu’s-zorg ervoor om te zoeken naar tekenen of menusecties label ” menu enfant “, of vraag de kelners of ze bieden speciale items voor kinderen.
  • Zijn de kinderen verlangen hamburgers, patat en andere Amerikaanse klassiekers ? U kunt een aantal Amerikaanse restaurants en winkels in Parijs als je wilt iets dat hen herinnert aan huis te vinden.
  • Veel, zo niet de meeste, cafetaria’s en restaurants in de grote musea en monumenten in de stad bieden kindermenu’s-weer, op zoek naar tekenen lezen ” menu enfant ” bij twijfel of vraag het personeel als ze speciale aanbiedingen voor jonge eters.

Meer formele maaltijden

Als je sterft om te proberen dat twee Michelin-sterren restaurant in Parijs en willen niet te vinden oppas voor de kinderen of kieskeurig adolescenten, vrees niet: Enkele van de betere vestigingen in Parijs zijn trots niet alleen op de gastronomische ervaring , maar op het maken van de klanten tevreden. Sommige mensen melden die zelfs de meest high-end Parijse restaurants op voorhand belde om te vragen of ze een eenvoudig gerecht kunnen maken (pasta met kaas, bijvoorbeeld) voor kinderen, en vele restaurants zal voldoen. Sommige hebben zelfs speciale gastronomische ” menu enfants ” (hoewel u dient zich ervan bewust dat de Franse ideeën over wat kinderen willen en tolereren kan heel goed verschillen van de uwe zijn).

In alle gevallen, als er een bepaald restaurant u wilt proberen, of high-end of mid-range, zorg ervoor om te bellen of e-mail vooruit en voor het reserveren, om teleurstelling en stress te vermijden. Er zijn geen garanties, maar sommige van de betere restaurants een punt van catering aan de behoeften van klanten, en dit omvat de voorbereiding van speciale items voor de kinderen die niet op het menu.

Sweet Opmerkingen: Het behandelen van de Kids

De meeste ouders willen ervoor zorgen dat hun kinderen eten healthfully tijdens het reizen, en terecht. Maar af en toe, een speciale traktatie is geboden. Je moet nul problemen iets om hun zoete tanden tevreden te vinden zijn.