Skip to main content

Un ghid complet la Paris’ Elegant Palais Royal

 Un ghid complet la Paris' Elegant Palais Royal

Liniștită Elegance La doar câțiva pași de Luvru

Dublu-hop-decker pe, autobuze hop-off ambalate până la refuz cu oameni. Hoarde de călători dornici îngrămădiți în jurul unui ghid turistic vizibil obosit. agenți de vânzări Street-side în căutarea de a atrage turisti naivi sa cumpere martisoare lor prea scumpe. Liniile de intrare Muzeul atât de mult timp în jurul valorii de acestea se pot curba în cercuri.

Acestea sunt câteva dintre scene tipice de cartier cele mai centrale și cele mai vizitate în Paris, 1 st arondismentul. Cunoscut Faimoasa pentru locuințe locuri emblematice , cum ar fi Muzeul Luvru, Grădinile Tuileries și Pont Neuf, 1 st este întotdeauna aglomerat și plin de viață. S-ar putea încheia, mai ales dacă ați explorat deja zona în trecut, că are altceva de oferit.

Dar aici e ironia: la doar câteva minute de mers pe jos de hoardele de Luvru și fixarea benzilor capcane turistice se află o grădină elegantă, liniștită, cu farmecul francez al XVIII-lea al Tuileries și regality de la Luvru, dar nici unul dintre multimile. Palais Royal este un refugiu liniștit în centrul turistic al orașului. Este, de asemenea, remarcabil de sub-apreciat.

unele Istoric

Palatul Regal a fost construit în 1692 de către Cardinalul Richelieu. Inițial numit Palais Cardinal, palatul a fost lăsat moștenire regelui Ludovic al XIII-lea, după moartea lui Richelieu și a fost casa lui din copilărie înainte de a trece la Luvru și în cele din urmă la Versailles.

Palatul a fost extins la între 1871 și 1874 de Louis-Philippe d’Orleans, care a adăugat o stropire de magazine și arcade pentru structura frumoasa. Ca palatul în vârstă de, a supraviețuit unui mobbing și chiar un foc înainte de a fi în cele din urmă restaurată în 1876 și plasat în mâinile guvernului francez. Acesta găzduiește acum Conseil d’État și Ministerul Culturii.

Cour d’Honneur și Daniel Buren Sculpturi

Curte și grădini frumoase de la Palais Royal sunt deschise zilnic pentru vizitatori. Curtea interioară este numită  Cour d’Honneur , și dispune de o sculptură mare și izbitoare de Daniel Buren intitulat „Les Deux Plateaux“.

Instalat în 1986, sculptura modernă, imaginea de mai sus, prezintă un contrast puternic cu palatul francez are un design clasic. Se compune din 280 de coloane negre și albe de diferite înălțimi aranjate într-o gamă amețitoare de vârtejuri monocromatice. Nu e popular cu toată lumea, dar adaugă un sentiment de modernitate distinctiv la palat și a împrejurimilor sale.

O privire mai atentă la Gardens

Lângă  Cour d’Honneur  se află Jardin du Palais Royal. Captusite cu copaci superbe și o brumă de terase, gradina include tufe de trandafiri frumoase, fântâni elegante, și căi prăfuite. Este în același timp spectaculos opulente, și ocazional liniștit. La un moment dat, s-ar putea găsi cupluri de a lua o plimbare sub copaci, de mai multe alergători planorism terase din trecut, și familiile înmuierea în soare și relaxare în jurul fântânii.

Palais Royal: În cazul în care să mănânce și să Shop

Există numeroase opțiuni bune pentru hapsân o gustare, fie ocazional sau formale, precum și pentru cumpărături în zonă.

Restaurante

Jardin du Palais Royal  găzduiește câteva restaurante foarte bune, cele mai multe cu scaune în aer liber. Cel mai renumit este Le Grand Véfour, un simbol francez de excelență și de istorie, iar posesorul mândru de toate cele trei stele Michelin. Acesta este adesea numit „primul restaurant Grand din Paris“. Chiar îi place lui Napoleon și Jean Cocteau au luat cina acolo. Feluri de mâncare Signature includ porumbelul Prince Ranier III și oxtail truffled Parmentier , dar salva camera pentru deserturi întotdeauna extrem de bogate.

Alte elemente importante gastronomice includ pe bună dreptate numit Restaurant du Palais Royal și Pierre au Palais Royal, dintre care fostul are o terasă spectaculoasă în grădină, iar acesta din urmă are un veers departe de versiunea clasica a bucătăriei franceze, în loc de servire o matrice de mâncăruri contemporane.

Cumpărături

În timp ce luați o plimbare prin Palais, probabil că vei fi atras in arcadelor vantul in jurul gradinii pentru a arunca o privire sau doua la fereastra imposibil de chic afișează. Palais Royal este acasa, la unele dintre cele mai bune shopping– din Paris, dacă vă puteți permite, adică. Buticurile arcade gazdă din place elegante de la Stella McCartney si Marc Jacobs, precum si magazine mici, atât de fermecător vechi, se pare că le-am fost acolo de secole.

Check out Au Duc de Chartres, un mic magazin care transportă heraldică antic, monede și medalii. S-ar putea veni, de asemenea, la un magazin sau două de Didier Ludot, numele cel mai faimos din Paris, în haine de epocă. Aruncati o privire în jur, și veți găsi costume de epocă Chanel de la mijlocul anilor 1900, și migală întreținută de moda de mare de la fiecare deceniu. Parfum fan? Serge Lutens face mirosuri de vis și are un butic frumos pe un capăt al arcadele.

Aveti nevoie de o  pauză de -cafenea de  la toate cumpărături? Stop de Café Kitsuné, super-sold espresso bar , de la Casa Kitsuné, un designer de moda. Aici, veți găsi cafea atât de bine să te gândești că ai fost transportat în Brooklyn.