Un ghid de Vecinătate la cele mai bune Biți Walthamstow lui

Posted on

Un ghid de Vecinătate la cele mai bune Biți Walthamstow lui
În această serie regulat, strălucim un prim-plan pe un cartier din Londra pentru a descoperi elementele sale și pietre ascunse. În această săptămână, am de călătorie nord-est la Walthamstow pentru a explora cele mai bune biți ai săi, de la centrul său sat drăguț orbitor la galeria de neon art.

Vă puteți bucura de ceai și prăjituri într-un depozit umplut cu Vintage Neon lucrare

Într – un depozit fara pretentii pe o proprietate industriala de langa Walthamstow Village, Junkyard lui Dumnezeu prezintă o gamă uluitor de semne de neon de epocă și opere de artă din colecția privată a artistului, Chris Bracey. Multe dintre piese au apărut în filme, campanii publicitare și lăstari de moda și ei stau alături de bâlci și de iluminat de circ și semne salvate. Alimentați cu ceai, prăjituri sau o bere la cafenea Rolling scones.

Acesta are un sat captusite Centru drăguț, cu pub-uri, magazine și cafenele

Centrat în jurul valorii de Orford Road, Walthamstow Village este o enclavă acasă drăguț pentru cafenele, buticuri, baruri și restaurante. Acesta se află într – o zonă de conservare și străzile sunt căptușite cu case vechi, almshouses și biserici. Pick up cârnați premiat la East London Sausage Company și opri pentru o băutură la Mananca 17 , un restaurant care servește mâncăruri britanice de surse etice.

Tu poți băga în Grub tradițională într-o plăcintă și mash Shop din anii 1920

Această plăcintă și mash magazin istoric pe Walthamstow High Street a fost servește mâncăruri tradiționale pentru londonezi de la deschidere in 1929. frumos Spatiul dispune de gresie originale si cabine din lemn, iar cladirea este protejata de English Heritage. Comandați o placinta cu carne servit cu lichior (sos de pătrunjel) sau încercați anghilele iahnie pentru un gust adevărat de estul Londrei.

Este Acasă la Piața cea mai lungă stradă din Europa

Walthamstow Market este cea mai lungă piață de zi cu zi în aer liber din Europa și este căptușită cu standuri de vânzare totul, de la fructe si legume pentru haine și bunuri de uz casnic. Se întinde peste jumătate de milă pe High Street și datează din 1885. Foodies turma la piață agricultorilor în oraș pătrat în fiecare duminică.

Aveți posibilitatea să savurați Meșteșug bere la un Microbrewery cool

Chiar lângă Junkyard proprie lui Dumnezeu, Card de fabrica de bere Wild a fost producătoare de beri ambarcațiuni apreciate începând cu 2014. În timpul săptămânii, sunt fabricarea berii ocupat , dar în week – end (vineri-duminică) puteți verifica bara pentru robinet și gust o selecție de Cele mai bune beri fabrica de bere, plus sticle din alte microbreweries. -Lemne pizza este adesea servit de camion alimente DoughBro în parcul auto și excursii pentru grupuri mici și degustări sunt disponibile pentru a rezerva în avans.

Inima istorică este Preserved frumos

Casa veche din Walthamstow Village, Walthamstow, East London, UK

Zona de conservare din jurul Bisericii End oferă unele clădiri încântătoare și este un fost câștigător al premiul Time Out lui „Cel mai bun din Londra Village“. „Casa veche“ vizavi de datele Churchyard până în secolul 15 și care almshouses linia Oțet Alley au fost fondate în 1527. Puteți urmări istoria cartierului la Muzeul Vestry Casa într-o secție de poliție transformată din secolul 18. Este gratuit pentru a vizita și oferă artefacte locale din epoca victoriană din secolul al 20-lea.

Puteți explora, unul dintre galerii mai puțin cunoscute din Londra

Deschis în 1950, Morris Galeria William este singurul muzeu public care celebrează viața și activitatea Arte și Meserii designerului englez, William Morris. Colecția este găzduit într – o clădire georgiană fermecătoare ( o dată acasă la Morris, mama sa văduvă și opt frați) și unele caracteristici ale artistului cele mai bune tapiserii, mobilier, tapet, broderie si picturi. Este puțin cunoscut de cei mai mulți londonezi , dar scobit Muzeul ArtFund titlului Anului în 2013 , ca urmare a unei renovări majore. Magazinul stoc o gamă mare de homeware William Morris-inspirat, staționare și cadouri , iar cafeneaua servește ceai după – amiază într – o cameră în stil Orangeria , care are vedere spre Lloyd Park.

Ea are o uimitoare Art Deco Town Hall

Această clădire remarcabilă în stil Art Deco a fost construit în 1941 ca urmare a lansării unui concurs de design în 1929 pentru a crea o primărie pentru Borough. Îmbrăcată în piatră Portland, această bijuterie arhitecturală servește ca centru civic Walthamstow, dar de multe ori se deschide pentru public , ca parte a anuale Londra Open House eveniment.