Un ghid pentru a Călătorind Italia cu trenul

Posted on

Un ghid pentru a Călătorind Italia cu trenul

Sistemul feroviar din Italia este destul de vastă și mai puțin costisitoare decât majoritatea sistemelor feroviare europene. Prietenii tai s-ar putea să vă spun că singura modalitate de a vedea Italia este cu masina, dar nu va fi plictisit cu locurile pe care le puteți vedea cu trenul peste perioada de o lună.

Calea ferată de mare viteză astfel cum este prevăzut de noile trenuri din Italia puteți obține de la centrul orasului la centrul orașului, în mult mai puțin timp de la ușă la ușă decât a lua un zbor. Vei ajunge pentru a viziona peisajul trece, locul de muncă, sau Jabber cu ceilalți pasageri și turiști, în timp ce mile de zbor.

Pentru informații mai detaliate cu privire la sistemul feroviar din Italia, și să cumpere bilete, a se vedea  Trenitalia  site – ul. Puteti vedea calendare, pentru a primi oferte speciale, și să citească „Hot-News“ , precum și informații cu privire la trenuri și nave. Dacă sunteți de planificare o excursie cu trenul european, s-ar putea consulta  german DB Bahn  site – ul, recunoscut de călători ca având cea mai cuprinzătoare informații feroviare pentru Europa.

Înțelegerea linii de tren în Italia

Puteți utiliza harta feroviar Italia de mai sus pentru a planifica vacanta italian. Acesta arată marile orașe italiene și liniile ferate care leagă – le. De exemplu, excursii de o zi la Milano și Veneția din Roma sunt greu de realizat cu trenul.

Liniile din violet sunt folosite pentru trenurile de mare viteză, cum ar fi seria Frecce care au înlocuit în mare parte Eurostar Italia și trenurile IC (Intercity). Liniile portocalii sunt potrivite numai pentru trenurile mai lente.

Torino la Veneția ruta în sine trece prin mai multe orașe convingătoare, printre care Milano, Brescia, Verona și Padova pentru a numi doar câteva.

Legitimațiile feroviare italiene și vânzarea biletelor

În general, călătoria cu trenul în Italia este mai puțin costisitoare decât alte țări din Europa. Cei mai mulți călători condimentată cumpăra doar punct-la-punct de bilete de tren. Tu ar trebui să călătorească un drum lung fiecare dintre cele patru zile de călătorie pentru a face Italia Rail Pass – o investiție profitabilă. Cu toate acestea, dacă nu vorbești italiană, puteți opta pentru comoditatea de o trecere feroviar.

O afacere mai bună pentru călătorii care merg în Franța și Italia ar putea fi treci Combo. Amintiți-vă, cu aceste treceri, va trebui să vă folosească zilele trec de călătorie pentru călătorii mai lungi pentru a face treci calea ferată în valoare de cost.

Mai confuz este de bilete pe trenurile rapide , cum ar fi trenurile Frecce (Frecciarossa, Frecciargento și Frecciabianca), în cazul în care veți avea nevoie , de asemenea , să cumpere o rezervare pe scaun obligatoriu. Unii călători dori să aibă biletele pentru aceste trenuri în buzunarele lor înainte de a părăsi pentru vacanța fără a fi nevoie de a face cu un agent de bilet care vorbește numai limba italiană. Un mod fără griji de a face acest lucru este prin intermediul  Select Italia , unde puteți verifica orarele și cumpăra bilete cu rezerve de siguranță automate directe.

Noul copil pe bloc este  Italo , rețeaua independentă feroviar de mare viteză care devine între marile orașe rapid, călătorind până la 360 kmh. Roma la Florența vă va lua un pic mai puțin de o oră și jumătate pe trenuri Italo.

Insulele

Trenurile de pe insulele Sardinia și Sicilia sunt în general mai lent decât trenurile de pe continent.