Un ghid pentru a vizita Palatul Blenheim, un Patrimoniului Mondial

Posted on

Blenheim Palace este o casă de țară monumentală în Woodstock, Oxfordshire, Anglia. Este reședința principală a Ducilor de Marlborough, iar singurul non-regală, casa de țară non-episcopala din Anglia să dețină titlul de palat.

Blenheim este mai mult decât un alt una dintre casele impunătoare din Anglia. Locuinta Ducilor de Marlborough, o excursie de o zi ușoară de la Londra, este:

 • un patrimoniu mondial UNESCO
 • un exemplu uimitor al secolului al 18-lea stil englezesc baroc
 • un memorial pentru un mare erou britanic și locul de naștere al Winston Churchill
 • Unul dintre cele mai bune exemple ale lucrărilor 18 peisajului secolului arhitect Launcelot „Capability“ Brown.
 • un fundal minunat pentru activități de familie, pe tot parcursul anului practic.

Nou începând cu 2016, tur de la etaj și la parter viața de Palatul Blenheim cu noi zone deschise pentru tururi ghidate pentru prima dată. Și vizita apartamentele private, în cazul în care Ducele de Marlborough și familia sa locuiesc. Aflați mai multe despre noile tururi cu ghid pe site – ul Blenheim Palace.

O casă de Heroes britanic

John Churchill, primul Duce de Marlborough, a condus trupele britanice spre victorie împotriva s-ar putea combina francezilor și bavarezii în bătălia de la Blenheim în 1704.

Recunoscător Regina Anne – l răsplătiți cu moșii la Woodstock din Oxfordshire și £ 240,000 pentru a construi o casă. Sarah, soția sa ambițioasă, a adus în cei mai buni meșteșugari (și a petrecut un alt 60.000 £) pentru a crea un monument de eroism soțului ei și spre slava Reginei.
Multe generații mai târziu, una dintre cele mai mari figuri ale secolului 20, a prim – ministru timp de război Sir Winston Churchill, sa născut la Blenheim. Sa întâmplat din întâmplare. Mama sa, o nepoata a 7 -a ducelui de Marlborough, a fost vizita de familie atunci când Winston mic a decis să facă debutul său, cu câteva săptămâni mai devreme decât era de așteptat.

Probleme cu constructorii

Proiectanților și constructorilor de Blenheim Palace au fost printre cele mai bune și cele mai renumite din secolul al 18-lea. Arhitect John Vanbrugh, un om renascentist, care a fost, de asemenea, un dramaturg, asistat de Nicholas Hawksmoor, arhitect de multe dintre cele mai importante biserici din estul Londrei din secolul 18 a început clădirea. Carver Grinling Gibbons a făcut o mare parte din decor și pictorul James Thornhill împodobit plafoanele.

Dar Sarah, Ducesa, sa împotrivit prețurile lor și a căzut cu cea mai mare parte builders.Vanbrugh a plecat în 1716 și nu a fost lăsat pe moșia din nou. Thornhill niciodată pictat plafoanele bibliotecii lungi. Cred că având constructorii în care nu sa schimbat foarte mult.

Lucruri de făcut la Blenheim Palace:

Palatul este o atracție de familie, cu mai mult decât suficient pentru a vedea și de a face pentru o excursie de o zi foarte plină.

 • tururi ghidate ale camerelor de stat ale palatului,
 • programate în mod regulat excursii speciale de interes
 • auto-tur ghidat de Palatul Blenheim: Povestea nespusa, o nouă „experiență vizitator“ oferind figuri animate și efecte sonore
 • Pemanent Churchill Expoziție, inclusiv sala de naștere a lui Churchill și, fermecător, unele dintre buclele sale pentru copii.
 • Mai multe grădini formale, inclusiv Gradina Italiana, Terasele de apă, și, în sezon, un stunnng grădină de trandafiri.
 • Plăcerea Gardens, a ajuns la ea propria parcare mică sau, între aprilie și octombrie prin propria cale ferată cu ecartament îngust Estate. Atractii includ un labirint, loc de joacă pentru copii și o casă de fluture.
 • evenimente speciale de toate tipurile programate pe tot parcursul anului.

Blenheim Park și Grounds

Cele 2.000 de acri de Capability Brown parcuri este unele dintre cele mai frumoase parcuri amenajate în Marea Britanie. Acesta include vederi la Grand Podul Vanbrugh și Brown lacuri create. Motivele pot fi vizitate pe un bilet mai ieftin, fără a vizita palatul.

Blenheim Palace Essentials

 • Ce: Acasă Ducilor de Marlborough, locul de naștere al lui Sir Winston Churchill și o capodoperă de limba engleză baroc
 • În cazul în care: Woodstock, Oxfordshire OX20 1PP
 • Telefon: +44 (0) 1993 811091. In Marea Britanie – 24 ore, înregistrată linia de informații 0800 849 6500. Informații de pescuit +44 (0) 1993 810520
 • Deschis: De la mijlocul lunii februarie până la mijlocul lunii decembrie. Casa și grădinile sunt deschise zilnic, 10:30 – 05:30 până la sfârșitul lunii octombrie și de miercuri până duminică până la mijlocul lunii decembrie
 • Admitere: copil, adult, familie și bilete senior actualizabilă pentru a trece de sezon.
 • Vizitati site – ul lor pentru mai multe despre bilete, ore și evenimente.

Cum ajungi :

 • Cu mașina: aproximativ 65 mile nordvest de centrul Londrei, prin intermediul M40, A40 și A44.
 • Cu trenul sau autocarul: Există feroviar excelent și servicii antrenor la Oxford,mai puțin de 10 minutemers cu autobuzul local. Obțineți indicațiiorientarela Londra cu trenul sau autocarul la Oxford saufolosi Anchete feroviare naționale pentru a planifica o călătorie feroviar din altă parte. Autobuzul local S3 conduce călătorii frecventela gara Oxford și Gloucester Coach Station Green din centrul orașului Oxford, ajungândBlenheim în mai puțin10 minute.