Un ghid pentru lucrări publice în Regatul Unit

Posted on

 Un ghid pentru lucrări publice în Regatul Unit
Tipping la Londra, iar restul Marii Britanii, cum ar fi basculare în cele mai multe alte locuri, poate fi ciudat și jenant dacă ai greșit. Și, în Marea Britanie, basculare atunci nu trebuie să pot adăuga costurile inutile pentru cheltuielile de călătorie.

În interesul economisind bani (mai ales dacă sunteți un călător american folosit pentru basculare la 20 la sută) și asigurându-vă că toată lumea devine tratați corect, aici sunt câteva indicii rapide despre basculare în Marea Britanie.

Înainte de călătorie, familiarizați-vă cu rata de conversie a merge lira sterlină în moneda dvs. acasă.

Hoteluri

În Regatul Unit, majoritatea lucrătorilor hotel nu se așteaptă să fie evacuate, cu excepția cazului în care fac ceva special pentru tine sau dacă stai la un hotel de ultimă generație. Cu toate acestea, unele hoteluri au început instituirea unui taxa de serviciu opțional care va fi adăugat la factura. Vei observa acest lucru mai ales la un hotel cu facilități de spa și sală de gimnastică, în cazul în care mulți membri ai personalului sunt necesare pentru a menține lucrurile în forma tip-top. Dacă ai avea ceva mai spune în cât de mult bacșiș, puteți opta pentru a avea taxa eliminat din factura.

 • Poti inclina un bellhop £ 1-2 pentru a ajuta cu bagajele.
 • În cazul în care portarul vă salută cabină, o £ 1-5 este necesar, în funcție de cât de lux al hotelului este.
 • Menajere nu sunt, de obicei cu vârf, dar dacă doriți vă puteți lăsa câteva lire în cameră înainte de a verifica afară.
 • Servicii de parcare cu valet sunt mai puțin frecvente în Marea Britanie și din moment ce există de obicei o taxă, basculare este inutilă.

Restaurante și Baruri

Când masa în oraș, o taxa de serviciu de 12-15 la sută, poate fi adăugat la factura, dar practica nu este universal în restaurante din Marea Britanie. Dacă vedeți taxa de serviciu pe factura, nu este nevoie să agațe.

 • Dacă nu există nici o taxa de serviciu, basculare la 10 la suta este standardul.
 • La pub-uri, nu ești de așteptat să agațe. În cazul în care barmanul vă oferă serviciu deosebit de bun, vă poate oferi o sumă mică (cum ar fi prețul de o jumătate de halbă de bere), cu cuvintele, „și au unul pentru tine“ sau ceva similar. Barmanul se pot turna o băutură pe loc sau pot pune bani deoparte pentru a avea o băutură mai târziu.
 • Nu ești de așteptat să agațe pentru alimente în pub-uri, fie, dar, odată cu creșterea cu preparate gastronomice, aceasta a devenit un fel de zonă gri. Dacă vă simțiți pub este mai mult de un restaurant cu un bar decât un pub care servește mâncare, poate doriți să lase un sfat similar cu ceea ce ar lăsa într-un restaurant.
 • S-ar putea vedea un borcan sfat pe tejghea atunci când se takeaway. Nu există nici o presiune să-l top în sus, dar oamenii de multe ori lasa mica schimbare la stânga după ce au plătit.

Transport

În Marea Britanie, este tipic pentru driver-ul cu varful cabinei. De obicei, se obișnuiește să rotunji până la cel mai apropiat lira, dar pentru o călătorie cu taxiul contorizat, bascularea 10 la suta din tariful total de ar fi acceptabil. Dacă luați un taxi din mediul rural sau minicab, s-ar putea percepe o taxă fixă ​​prestabilit, pe care majoritatea oamenilor nu inclina mai departe.

tururi

La finalul unui tur cu ghid, se obișnuiește să dea ghid un mic sfat pentru un loc de munca bine facut.

 • Dacă ați avut un moment bun și ai fost bine îngrijit și bine distrați, vă poate înclina la 10 la 15 la suta din costul tur. Luați în considerare un minim de £ 2-5 pentru un singur călător, £ 1-2 pe persoană pentru o familie.
 • Într-o excursie cu autobuzul sau autocarul, șoferul va avea de multe ori un recipient în apropierea ieșirii de unde vă puteți lăsa bacșișul. Dacă ați fost pe un tur de câteva zile, și mai ales în cazul în care conducătorul auto antrenorul a acționat, de asemenea, ca un ghid turistic, vârful conducătorului auto antrenor £ 2-4 pe persoană pentru fiecare zi a călătoriei.

Saloane și spa-uri

Basculare la spa-uri nu este o practică obișnuită în Regatul Unit, dar dacă te tunzi sau unghiile făcut, ar trebui să încline stilist

 • La un salon de coafură, bacșișul stilistul la 10 la suta din totalul facturii.
 • Manichiuriști ar trebui să fie înclinat la 10 la suta din totalul facturii.