Un ghid turistic buget pentru găsirea London Hotel oferte

Posted on

Un ghid turistic buget pentru găsirea London Hotel oferte

Pentru mai multe călătorii de buget, găsirea mare oferte de hotel din Londra este crucială. Tarifele camerelor singur s-ar putea speria unele de la planificare o astfel de excursie. Prețurile pentru o cameră simplă sunt abrupte.

Cât de abrupt?

La Londra, la fel ca multe capitale ale lumii, o cameră destul de bland poate costa cateva sute de dolari pe noapte. Chiar și un pat în cămine de tip cămin poate costa mai mult de $ 100 USD / zi.

Mulți oameni nu ajung trecut aceste prețuri. Ei zgâria orașul de la planurile lor chiar și fără efectuarea unei căutări de hotel din Londra. Apoi, se uită la cei care merg cu invidie. Ei le-ar putea vedea chiar ca snobi pentru a vorbi despre călătoria lor (e) de la Londra.

Nu e nevoie să fie în acel prim grup, și nu există nici un motiv să plătească prețuri mari la Londra, fie.

Londra, pe un buget strans

Cautari Hostelworld pentru Londra sunt o modalitate buna de a începe de planificare o excursie strâns în buget. O interogare tipică se va transforma zeci de pensiuni, cum ar fi Astor Kensington, în cazul în care paturi în stil cămin încep de la aproximativ 25 $ / noapte și tu ești la o scurtă plimbare de stația de metrou Gloucester Road (varsta intre 18-35 numai).

Acum, un cuvânt despre Pat și mic dejun în Marea Britanie: De obicei, ele nu sunt îmblânzitori fantezie, antic-umplut. Acestea sunt frecvent locuințe buget, cel puțin mai frecvent decât în ​​Statele Unite.

Familiile chirie o cameră pentru a suplimenta veniturile lor. Frecvent, toaleta este pe hol. albume de poze si echipamente de fitness pot fi depozitate sub pat pentru noapte.

Acestea sunt locuri minunate pentru a economisi bani atât și se amestece cu cultura locală. Cei care le conduc cunosc frecvent cartierele lor și în zonele adiacente mai bine decât orice autor ghid.

O bază de date bună pentru a găsi camere sau apartamente de inchiriat este Airbnb.com/London .

Nu există nici o „recepție“ sau concierge, dar de multe ori conversație bună și un mic dejun frumos fac parte din afacere.

Dacă te aventurezi în mediul rural limba engleză sau în Scoția, costurile de multe ori picătură. În aceste locuri, ai putea avea nevoie sa inchiriati o masina pentru a profita de astfel de cazare.

Dacă sunteți dispus să plătească un pic mai mult, există hoteluri care oferă o valoare bună, de asemenea.

Lângă Aeroportul Heathrow, Radisson Blu Edwardian oferă bună valoare la rate de camere, care sunt, în general, mai puțin costisitoare decât ceea ce s-ar fi perceput în centrul Londrei pentru facilități de calitate similare.

Un alt site cu o serie de selecții de preț este LateRooms.com . S-ar putea găsi câteva selecții din categoria de buget pentru mai puțin de 80 £ / noapte Există, de asemenea , locuri găsite aici să se odihnească capul pentru sute sau chiar mii de dolari. O consolare: vei fi bucuros să știu taxele sunt incluse în aceste citate.

Pentru cei care doresc să rămână la unul dintre cele mai mari hoteluri din lume, Hotelul Claridge oferă o Timeless specială de weekend . Veți plăti £ 540 ($ 704 USD) pe noapte. Camera de buget? Cu greu. Dar ai putea plăti cu ușurință această sumă în aceste zile pentru o camera destul de standard de patru stele din Londra, Paris sau New York. O răsfețe o singură dată pentru a fi sigur, dar nu este probabil să uite. Din fericire, toate taxele sunt incluse în tarif.

Nicăieri nu e ca acasă

În cazul în care hotelurile și pensiunile nu fac fericit, de ce nu chirie cuiva gol plat (apartament) Studios 92 oferă rate în Londra , care sunt uneori competitive cu hoteluri si pensiuni buget.

Dacă ai un grup mai mare de ședere de cel puțin o săptămână la Londra, consultați London Connection . Acestea oferă apartamente într – o varietate de cartiere, iar acestea sunt bazate în Ogden, Utah. Ei spun că le permite să coordoneze călătorii de pe ambele maluri ale Atlanticului.

În cele din urmă, dacă nu aveți suficienți bani pentru chirie, ce zici de un schimb? Faceți clic pe HomeExchange.com și citi despre modul în care au creat membri cu alți membri în scopul de „pompare“ case în vacanță. Nu e pentru toată lumea, dar dacă poate accepta termenii, puteți elimina în mare măsură costurile de cazare și de a face mari de timp excursii la prețuri accesibile.