Un prim-Time Ghidul vizitatorilor la Singapore

Posted on

Ce trebuie să știți despre Asia de Sud-Est Cea mai mică – și cel mai bogat – destinație de călătorie

Un prim-Time Ghidul vizitatorilor la Singapore

Ai crede că o națiune mică de mărimea unui oraș american mediu ar fi ușor să știu dintr-o privire, dar Singapore este specializată în sfidand așteptările.

Acasă la cel mai bun aeroport din lume, unele dintre cele mai uimitoare arhitectură din Asia și o scenă alimente delicioase, care împrumută de la tradițiile culinare de top ale statelor vecine, Singapore oferă o experiență completă de călătorie disproporționată în raport cu dimensiunea sa.

Scump? Da, dacă sunteți un expatriat , dar de transport, cazare si masa poate fi ieftin pentru călătorii avizați. Prea built-up? Parcuri si rezervatii naturale constituie peste 40 la sută din suprafața de teren din Singapore. Opresiv? Cu greu; Singapore este un centru de creație unde legile dau de fapt , artiștii locali frîu mai liberi să se exprime.

Pentru prima dată, vizitatorii Singapore au o mulțime de așteptări pentru a despacheta: începe procesul cu informațiile de mai jos le oferim.

Ce ar trebui să Pack pentru călătoria mea din Singapore?

lipsa de vânt și temperaturi ridicate și umiditatea din Singapore poate veni ca un șoc pentru vizitatori folosite pentru climate mai reci.

Normal, aparate de aer condiționat sunt frecvente în întreaga insulă; Singapore fondatorul târziu Lee Kuan Yew sa declarat faimos instalația de aer condiționat ca fiind „una dintre invențiile de semnal ale istoriei“. Face ca localnicii fac, și pentru a evita mersul pe jos prea mult timp în aer liber, dacă este posibil – de aer condiționat sunt acolo pentru un motiv!

Luați în considerare umiditatea și ploile musonice ocazionale atunci când împacheta hainele pentru călătoria dvs. din Singapore. Purtați haine lejere și vara lumină atunci când în oraș. Dacă sunteți călătoresc în interes de afaceri, smart casual este adesea acceptată, decât dacă sunteți participa la o cină de afaceri formală. Jachete și legăturile sunt încă de rigoare pentru intalniri de afaceri, cu excepția ciudat aici și acolo.

Este Singapore scump pentru a vizita?

moneda oficială Singapore este Singapore Dollar (SGD), și este împărțit în 100 de cenți. valute străine, cecuri de călătorie și cecuri personale pot fi schimbate la cele mai multe bănci și case de schimb valutar licențiate. ATM-uri pot fi găsite peste tot Singapore, și cardurile de credit sunt acceptate pe scară largă.

Statutul de primă mondială Singapore înseamnă , de asemenea , prețurile ridicate , în general, în comparație cu cheltuielile de deplasare în restul regiunii. Călătorind pe un buget strâns în Singapore este un pic mai dificil, dar nu complet imposibil. Citiți despre banii din Singapore, banci, case de schimb, precum și alte sfaturi de bani în acest articol pe bani Singapore .

Va Am nevoie de viza pentru a zbura în Singapore?

Titularii de pașapoarte din SUA li se permite să intre Singapore , pe o trecere vizită. Anumite limitări se aplică: veți fi permisă în Singapore numai în cazul în care pașaportul este valabil pentru cel puțin șase luni de la sosire, și trebuie să prezinte dovada mai departe sau de a reveni pasaj. Pentru o listă mai completă a cerințelor de viză, a se vedea site – ul Singapore Imigrare și Checkpoints Autoritate .

Singapore este una dintre cele mai simple țări să călătorească în , având în vedere locația sa centrală în Asia de Sud – Est și abundența de conexiuni aeriene bugetul pentru restul regiunii. Aeroportul Changi nu este doar poarta de acces internațional în Singapore, este , de asemenea , un important nod de călătorie între Asia și restul lumii.

Este Singapore în condiții de siguranță?

Așa cum îi stă mai întâi o țară-lume, Singapore este o destinație de călătorie foarte sigur, una dintre cele mai Destinations- familie din regiune. măsuri de securitate stricte ale guvernului, în primul rând impulsionată de amenințarea continuă a terorismului în jurul Asiei de Sud-Est, continuă să mențină reputația Singapore ca o destinație sigură.

Reputația Singapore este deținut parțial prin faptul că are cele mai stricte legi privind cărțile – care acoperă nu doar medicamente, ci și acte de vandalism și activitatea politică. Turiștii se comportă prost în Singapore , trebuie să se aștepte ca legea să coboare din greu pe situațiile comice lor.

Consumul de alcool în Singapore nu este interzisă, dar normele recente au limitat zonele în care vă puteți bea conținutul inimii. Centrele Hawker Singapore nu au încetat să vândă bere, dar tarabe în Geylang și Little India au reguli mai stricte decât în mod obișnuit.

Legea din Singapore împărtășește atitudinea draconica la medicamente comune în Asia de Sud – Est. Țării Abuzul de droguri Act strict pedepsește posesia chiar și cantități mici de droguri ilegale, și prescrie executare , dacă sunteți prins cu cantități mari de substanțe reglementate. Pentru mai multe informații, citiți: droguri Legile în Singapore .

Cum pot obține în jurul valorii de Singapore?

Călătorie în termen de Singapore este destul de ușor dacă ai patarama de echitatie de autobuz și de tren, mai ales dacă ai un EZ-Link Card de la plata drum prin. Cardul EZ-Link este un card de plată contactless pe care le puteți cumpăra (și de sus în sus) la orice magazin 7-Eleven, valabil la orice autobuz și de tren de pe insulă.

Pentru a afla cum să obțineți de la punctul A la punctul B, naviga pe la GoThere.sg ( site – ul oficial ), un site care vă permite să intrare punctele de început și de sfârșit în limba engleză, apoi generează un traseu excursie , folosind atât calea ferată și rețelele de autobuz .

Pentru utilizatorii de smartphone – uri, utilizați oficial Singapore Autoritatea de Transport Land My transport Singapore app (Android | iTunes) pentru a descoperi cel mai bun mod între stații.

În cazul în care ar trebui să rezervați un hotel / pensiune in Singapore?

Există un hotel din Singapore pentru fiecare buget, deși trebuie să vă așteptați că aici se află în jurul valorii de cazare la capătul de mare preț-înțelept.

Pentru patru stele și-up camere de hotel, consultați opțiunile din Marina Bay și Orchard, printre care hoteluri istorice, cum ar fi Hotel Raffles și minuni de modă nouă, cum ar fi Marina Bay Sands. Balestier Road, Katong, Joo Chiat și Little India sunt mai bine cunoscute pentru backpacker și bugetul săpăturilor lor.

Citește această listă de hoteluri Singapore, sortate după vecinătate ; pentru opțiuni mai ieftine, consultați această listă de Singapore hoteluri buget .

Ce pot face în Singapore?

Teritoriul în jurul Singapore oferă o varietate largă de activități, care dezmint dimensiunile națiunii mici.

Cartiere diferite din Singapore, distincte care reprezintă diferite aspecte ale experienței naționale: țările de origine pentru diferite identități etnice, magazine vechi freacă coatele cu puncte de vânzare hipster ( Joo Chiat și Tiong Bahru ), hotel de shopping mall hotspot – uri de locuințe din lume cele mai multe branduri premium ( Orchard Road ) și un orizont direct din Jetsons în creștere de la un fost port de colonial britanic ( Marina Bay și reperele sale , cum ar fi Marina Bay Sands și Flyer Singapore ).

Turiștii de la orice buget pot găsi o mulțime de a face explorarea mai multe mall – uri din oraș, completând într – una din Singapore multe centre de Hawker, sau sunning pe plajă , la mică stațiune de insulă la sud, Sentosa .

Pentru un rezumat al orașului Singapore și aventuri pentru a justifica următoarea călătorie, citiți această listă de motive de top pentru a vizita Singapore .

Are Singapore are nici un parcuri sau animale sălbatice?

administrare atentă a imobiliare insulei a părăsit Singapore, cu o valoare estimată de 47% din parcuri, mai ales din jurul rezervoare artificiale.

Singapore MRT oprește chiar în fața 74 de hectare Singapore Botanic Gardens , natiunile singurul Patrimoniului Mondial UNESCO. Acest parc a fost înființat în anul 1859, construită de coloniștii britanici de-a lungul liniilor de Mișcarea Peisajului în limba engleză a timpului. Astăzi, peste 6.500 de specii de plante acoperă o zonă de parc frumos îngrijite, situat la doar o mică distanță de districtul comercial Orchard.

Parcuri mai mari, cum ar fi 163 de hectare Bukit Timah Nature Reserve și 202 hectare Sungei Buloh Wetland Reserve , pot fi găsite mai departe de centrul orașului. Vizitați fostul pentru Walk sale treetop de 25 de metri de mare trecere coronament de pădure; vizita acesta din urmă pentru mangrove sale adăpostind o varietate uluitoare de păsări migratoare.

Singapore un pionier în lume grădina zoologică, cu locuri precum grădina zoologică din Singapore , Jurong Bird Park , și Singapore Night Safari oferindu – vă o privire de aproape la unele dintre animale cele mai amenințate din lume, adăpostite în spații deschise umane.

Ce festivaluri are Singapore în calendarul său?

Calendarul sociale Singapore menține interesant pe tot parcursul anului insula, cu evenimente cum ar fi Anul Nou Chinezesc și Formula One week – end .

Acțiunile de țară multe dintre festivalurile sale de top cu cele din restul regiunii: Singaporeans sărbători sezonul de vacanță musulmane a Ramadanului, la fel ca și alte țări musulmane din Asia de Sud-Est; De asemenea, țara aruncă una dintre lumi cele mai memorabile festivaluri de Crăciun și de Anul Nou la sfârșitul anului.

Pentru un aspect mai completă, citiți lista noastră de festivaluri din Singapore pentru a planifica călătoria în jurul valorii.

Ce – și unde – pot mânca în Singapore?

Sigur, puteți petrece o bomboană de mentă pe mai multe restaurante scumpe din Singapore, dar există un motiv pentru această țară una dintre cele mai bune orașe din Asia de Sud-Est pentru alimente stradă. Instanțele alimentare cunoscute sub numele de „centre Hawker“ servesc o mare varietate de feluri de mâncare din Asia, în ciuda lipsei lor generale de ambianță și aer condiționat.

alimente variind de la nivel Singapore reflectă mix multicultural al populației din Singapore. standuri Biryani indian înghionti cabine alimentare de Vest și tarabe tăiței în cele mai multe locuri. La orice centru de top din Singapore Hawker, turistii se amesteca cu stiffs de lucru la micul dejun pe ROTI Kaya, sau chestii fețele lor cu cantoneză, Hokkien, indian, Malay, și produse alimentare „occidentale“.

Preturile sunt mici ($ 5 veti cumpara o masa mare) și puteți comanda chiar și un tigru de bere pentru a merge cu masa pentru doar un pic in plus.

Este de cumpărături din Singapore, în valoare de ea?

Da, este – du – te la oricare dintre cartierele comerciale de top din Singapore și veți alătura în sport național neoficial al națiunii!

E o vânzare pe aproape în fiecare lună (cel mai mare fiind Marele Singapore Vânzarea în luna august ), iar cumpărătorii pot obține o mulțime făcut indiferent dacă acestea sunt în căutarea prin shophouses în Chinatown sau vizitând magazinele premium de-a lungul Orchard Road.

Turistii pot obține o rambursare pe achiziții la aeroport, permițând practic cumpărături fără taxe pentru orice călător , cu un permis de vizitator.

Vei afla mai multe când citiți nostru ghid pentru cumpărături în Singapore .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *