Up in The O2: Klim het dak van de O2 Arena – London

Posted on

Up in The O2: Klim het dak van de O2 Arena - London

In juni 2012 The O2 viert haar vijfde verjaardag van de opening van een nieuwe attractie: een klim over de bovenkant van het iconische O2 gebouw! Er is een reden waarom deze plek is ‘s werelds meest populaire entertainment locatie want ze bieden uiteenlopende ideeën, zoals deze ongelooflijke klim.

Op de top, is er een uitkijkplatform waar u vrij om foto’s te nemen en genieten van het uitzicht, maar hou je vast voor de klim, die 52 meter boven de grond, te bereiken via een trekkracht weefsel loopbrug bent.

Up in The O2 Climbing Safety Equipment

De klim is vrij steil dus je moet aandacht besteden aan de veiligheidsvoorschriften. Uw bezoek aan starts ‘Base Camp’ met een verklaring van afstand te lezen en te ondertekenen, zodat u zich bewust zijn van de risico’s gemaakt, en vervolgens een korte maar enigszins humoristische gezondheid en veiligheid video te bekijken.

Vanaf hier je genomen via te krijgen veranderd in een klim pak die gaat over de bovenkant van uw normale kleding als een in het algemeen. Het heeft lange ritsen en klittenband om het gemakkelijk aan te trekken. U moet platte schoenen dragen met een goede grip en bergschoenen kunnen worden verstrekt of u kunt dragen uw eigen als de veiligheid team goedkeuring geven. U kunt zien me draag mijn klim pak.

De klim pak heeft een zak op de mouwen om een camera telefoon te passen maar de werkelijke camera’s zijn niet toegestaan .

Evenals het klimmen pak, iedereen draagt ​​een harnas die gaat rond de toppen van je benen en over je schouders, en je zet het op in plaats van als een rugzak. Als alle banden zijn aangescherpt u toevoegt de klim clips en uw gids neemt u mee naar de voet van de klim voor de opleiding over hoe je jezelf hechten aan de veiligheid draad.

De klim kan gebeuren in de meeste weersomstandigheden (tenzij als onveilig) en de loopbrug kan glad zijn als het nat is zo zorgvuldig luisteren naar alle instructies. Je gaat enkel bestand met maximaal 15 personen in elke groep, samen met een ervaren gids. Er is een centrale leuning en het is belangrijk om ten minste één hand op te houden ten alle tijden als een plotselinge windvlagen veel krachtiger boven het maaiveld te voelen.

The Summit at Up in The O2


Het begin van de klim en het einde van de klim zijn de meest uitdagende, maar het afvlakt dichter bij de top waar u een platte, ronde observatie platform vindt. Aangezien er een barrière rond de rand van het platform kunt u geknipt uit de veiligheidskabel en zijn vrij om te bewegen en foto’s nemen. Eigenlijk, je bent heel erg aangemoedigd om foto’s te nemen, hoewel je een camera niet kan nemen met u, enkel een camera telefoon. Er is WiFi dus waarom niet een foto op Twitter of Facebook van daarboven plaatsen?

Er zijn tekenen rond de rand van het platform om u te helpen de oriëntatiepunten herkennen en de gids kan dingen te wijzen voor u. Het klimgebied te herkennen is Canary Wharf, maar als je eenmaal weet waar te kijken zie je ook Historic Royal Greenwich en het Olympisch Park Londen 2012.

Ga terug naar de Canary Wharf uitzicht en kijken tussen de gebouwen en je zult de Scherf en het stadhuis, iconische gebouwen in het centrum van Londen.

De kabelbaan is ook indrukwekkend vanaf hier dus zwaaien naar de passagiers gaan voorbij!

Dit is niet hetzelfde als het uitzicht vanaf de London Eye want dit is niet het centrum van Londen, maar je zult een gebied van Zuidoost-Londen te zien ondergaan ongelooflijk regeneratie als de dokken, ooit van vitaal belang voor de maritieme dapperheid van Londen, maar nu vervallen, worden omgezet naar nieuwe toepassingen van vandaag.

Up in The O2 boekingsinformatie


De hele ervaring – van de veiligheid briefing, het aantrekken van veiligheid vistuig, de klim omhoog en omlaag – duurt 90 minuten. Iedereen die medisch geschikt en heeft een avontuurlijke geest kan de klim doen, en hoewel er is geen maximumleeftijd, moeten kinderen ouder dan 10 jaar en ten minste 1,2 meter hoog zijn. Hebben geprobeerd de klim ik het ermee eens dat jongere kinderen bang op de weg kan zijn en ze moeten fysiek sterk genoeg zijn om vast te houden aan niet in de buurt worden geteisterd door de wind die nadrukkelijker voelbaar worden op een hoger niveau dan op de grond te zijn.

Het is dezelfde prijs voor volwassenen en kinderen.

De enige korting beschikbaar is voor O2 mobiele telefoon klanten die een gratis app kunnen downloaden genaamd Priority Moments en vervolgens met een korting van 15% te boeken. Als u boekt voor een paar mensen is het misschien wel de moeite waard om een ​​Pay As You Go O2 SIM-kaart voor uw mobiele telefoon om te profiteren van de besparingen.

U kunt boeken op de dag, maar om een tijdslot dat geschikt is voor u is het beter om online te boeken garanderen. Alle details op de officiële website: www.theo2.co.uk/upattheo2 . Up in The O2 is het hele jaar geopend (als het weer het toelaat).

Wanneer u klaar bent met je col, verlaat u door The O2 die veel restaurants en cafés, zodat je een stoel te hebben en nemen in wat je net hebt bereikt heeft!