Skip to main content

Uživanje vode: Križarjenje kanali in plovne poti v Pariz – Tour družb, Cruise paketi in Več

Uživanje vode: Križarjenje kanali in plovne poti v Pariz - Tour družb, Cruise paketi in Več
Če ste že sprejela ogled in / ali večerjo križarjenje na reke Sene in iščejo bolj Nekonvencionalan vrste turneje, tam je veliko več pariških plovnih poteh, kot svetovno znani reki. Zakaj ne narediti nekaj drugačnega in iti raziskati mestnih 81 kilometrov kanalov in podzemnih vodnih poteh , teče vse od Ile Saint Louis v bližini katedrale Notre Dame na severnem koncu mesta na Canal de l’Ourq? Ali pa ven iz mesta za en dan in križarjenje krasen bregovih reke Marne, po zgledu impresionističnih slikarjev, kot so Manet, Renoir in Pissaro?

Če ste že krogi pariških znamenitosti in izlete, ki jih priporoča povprečne vodniku, jaz vsekakor priporočam dogaja izven utrjenih poti in raziskuje vode v in okoli Pariza iz zelo različnih vantage.

Touring Canal St Martin: Druga plat Parizu

V preteklosti se uporablja kot industrijsko poteh, Canal St Martin traja 4,5 kilometrov, povezuje reke Sene na severu Canal de l’Ourq. Nevede najbolj, kanal teče pod zemljo za odsek, med metro postaje Bastille in Republique na desnem bregu Pariza ( rive DROITE ).

Več organizatorji podjetja ponujajo redne križarjenja na kanal, ki omogoča, da si ogledate nekaj mesta svetlobe je manj hodil področjih, od katerih so mnoge očarljivo. Kanal deluje na izdelati sistem zapornic, ki na zanimiv zaslon kot voda rogoz skozi in se dviga in mostov se dvigne, da naj čolni mimo.

Canauxrama: Vodeni ogledi kanala

Canauxrama ponuja dve-in-a-pol ure križarjenja od kanala Saint Martin, vključno z živahno komentar o zgodovini severovzhodne Parizu, eni izmed pariških najbolj varovanih skrivnosti. Križarjenja začnejo na “Marina Arsenal” priklopno točko in na koncu na živahno in Ultramoderan Parc de la Villette in Cite des Sciences (ali pa lahko začnete in končate v obratni smeri), ki vam omogoča, da še naprej iščejo skrivne kotičke mesta.

Marne River Tours: Bodite dnevno potovanje na impresionistov “Trail

Vas zanima ob enodnevni izlet na zeleni bregovih reke Marne , ki je navdihnila impresionistične slikarje vključeni Camille Pissarro, Auguste Renoir in Edouard Manet? Canauxrama organizira tudi celodnevne križarjenja na tej lepi in dosledno podcenjene območju pariški regiji. Pack piknik kosilo na sončen dan in uživajte obrok na reki. Poskušal sem to turo in zelo priporočam.

Informacije Odhod: vkrcanje je možna na več mestih. Posvetujte stran na uradni spletni strani za podrobnejše informacije o dijaških domov točk, tekočih cenah, cene vozovnic in voznih redov za križarjenje.

Jeziki: Tours so na voljo v desetih jezikih, vključno z angleščino, španščino, nemškem in italijanskem jeziku. Čolni so opremljeni z barom.

Naslov: Bassin de la Villette – 13, Quai de la Loire
Tel:   +33 (0) 1 42 39 15 00
Obiščite uradno spletno stran

Paris Canal

To je še en dobro upoštevati tour podjetje, ki ponuja križarjenja na Seni in kanalih. Paris Canal ponuja poldnevne križarjenja na Seni in kanala. Znamenitosti vključujejo Musée d’Orsay, Louvre, in mesto je navijanje mrežo podzemnih vodnih poti. Ture so na voljo v angleščini in nekaterih drugih jezikih.

Kontaktne informacije in urnike:

Urniki Tour in ponudbe spreminjajo skozi vse leto. Pokličite ali pišite za več informacij o trenutnih cenah in da bi zadržke: resa@pariscanal.com ali obiščite uradno spletno stran (v angleščini).
Tel: + 33 (0) 142 409 697

You may also like