Vara în Thailanda: vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

Vara în Thailanda: vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
Vara în Thailanda (iunie, iulie și august), aprozi în sezonul musonic. Sud-vest Monsoon construiește cu zile ploioase crescut în mod constant până în octombrie. Dar există o veste bună: Ploaie curăță aerul nebuloasă de praf și fum. Numerele turistice mai mici ușor, probabil, crescând șansele de reduceri de notare.

Deși sezonul ploios de vară este, de asemenea, „extrasezon“ pentru turism, Thailanda este o destinație populară că cele mai multe dintre primele locuri pentru a vizita se va simți în continuare la fel de ocupat ca niciodată! De fapt, numărul de excursioniști crește un pic cât mai mulți elevi să ia o pauză de la școală și de a vedea lumea. călători australian de iarnă în care scapă emisfera sudică începe de multe ori excursii în Bali, dar unele apuca zboruri ieftine până să se bucure de insule din Thailanda.

Incendii sezoniere în nordul Thailandei

În fiecare an, incendiile (unele sunt naturale, dar multe sunt stabilite în mod ilegal) scapa de sub control în nordul Thailandei provocând fum teribil și ceață pentru a îneca Chiang Mai, Chiang Rai, și Pai. nivelurile de particule ajunge în mod constant praguri periculoase, fapt care ia determinat localnicii să poarte măști.

Martie și aprilie sunt două dintre cele mai grave luni pentru poluarea de la incendii. Calitatea aerului ar fi eliminate până în iunie, dar în cazul în care musonului este întârziată, particule ar putea fi în continuare un risc pentru sănătate. Călători cu afecțiuni respiratorii ar trebui să verifice situația înainte de a rezerva o excursie la Chiang Mai sau Pai.

Koh Lanta Începe încetinire a creșterii sezoniere

Ca furtuni începe battering coasta Andaman, multe companii de pe populara insula Koh Lanta aproape pentru sezonul. proprietarii de afaceri de Vest de călătorie sau de a reveni acasă. Deși insula niciodată complet „închide“, veți avea mai puține opțiuni pentru a mânca și bea în afara a stațiunii. Multe dintre cele mai bune plaje obține murdar ca furtuni se spală în gunoi.

Thailanda Vremea în iunie

Împreună cu mai, iunie este considerat începutul sezonului musonic din Thailanda-vremea va fi cald, umed, și din ce în ce umed. Acestea fiind spuse, va exista în continuare o multime de ore de soare pentru a vă bucura de o vacanță în Thailanda.

Interesant, precipitații medii în luna iunie este puțin mai mică decât în ​​luna mai. Dip în număr aproape apare ca sud-vest de Monsoon a lua o gură înainte de a construi în mod constant la un crescendo furtunoase în septembrie și octombrie.

Medie ridicată / temperaturi joase

 • Bangkok: 94 F (34,4 C) / 79 F (26,1 C)
 • Chiang Mai: 91 F (32,8 C) / 76 F (24,4 C)
 • Phuket: 91 F (32,8 C) / 78 F (25,6 C)
 • Koh Samui: 91 F (32,8 C) / 78 F (25,6 C)

Precipitațiile în luna iunie

 • Bangkok: 7.3 inch (medie de 16 de zile ploioase)
 • Chiang Mai: 2.4 inch (medie de 17 zile negre)
 • Phuket: 7,7 inch (medie de 18 de zile ploioase)
 • Koh Samui: 4 inch (medie de 14 zile negre)

Thailanda Vremea în iulie

Numărul de zile ploioase crește pentru luna iulie, dar nu suficient să se răcească la temperaturi mult. Până în prezent, calitatea aerului ar trebui să fie mai bine, dar de zile va fi în continuare foarte fierbinte.

Medie ridicată / temperaturi joase

 • Bangkok: 93 F (33,9 C) / 79 F (26,1 C)
 • Chiang Mai: 90 F (32,2 C) / 75 F (23,9 C)
 • Phuket: 90 F (32,2 C) / 78 F (25,6 C)
 • Koh Samui: 90 F (32,2 C) / 77 F (25 ° C)

Precipitațiile în luna iulie

 • Bangkok: 8.7 inch (medie de 17 de zile ploioase)
 • Chiang Mai: 2,6 inch (medie de 19 de zile ploioase)
 • Phuket: 8 inch (medie de 20 de zile ploioase)
 • Koh Samui: 5 inch (medie de 14 zile negre)

Thailanda Vremea în luna august

Dușurile continuă să crească în putere până în luna august. Insulele din Arhipelagul Samui primesc ploaie ușor mai mici decât cele de pe coasta de vest a Thailandei (Phuket, Koh Lanta, si Koh Phi Phi).

Medie ridicată / temperaturi joase

 • Bangkok: 93 F (33,9 C) / 78 F (25,6 C)
 • Chiang Mai: 89 F (31,7 C) / 75 F (23,9 C)
 • Phuket: 90 F (32,2 C) / 78 F (25,6 C)
 • Koh Samui: 91 F (32,8 C) / 77 F (25 ° C)

Precipitațiile în luna august

 • Bangkok: 7.3 inch (medie de 20 de zile ploioase)
 • Chiang Mai: 4.2 inch (medie de 21 de zile ploioase)
 • Phuket: 8 inch (medie de 19 de zile ploioase)
 • Koh Samui: 2.8 inch (medie de 15 zile negre)

Ce să Pack

Au un mijloc de a impermeabil rapid bagajele, rucsac / pungă, telefon, și pașaport atunci când dușuri cu efect de ploaie pop-up. pungi impermeabile, cum ar fi cele de scafandri folosesc, pot fi achiziționate la nivel local.

Deși veți călători în timpul sezonului ploios, nu este nevoie pentru a împacheta un poncho sau umbrela-ambele sunt disponibile pe plan local din abundență. Aducerea unelte ploaie de calitate este o opțiune, cu toate acestea, veți dori elemente care nu sunt izolate!

Veți dori, evident, îmbrăcăminte respirabil, neajutat pentru acele zile trei duș în timp ce mersul pe jos în jurul orașului. În cazul în care căldura urbană în Bangkok devine de nesuportat, există unele evadari pentru a ieși din oraș din apropiere.

Evenimente de vară în Thailanda

Un cuplu de naștere regale importante au loc în timpul verii, în Thailanda, dar evenimentele nu sunt la fel de mare ca festivaluri, cum ar fi Songkran (aprilie) și Loi Krathong (noiembrie).

 • Regele Maha Vajiralongkorn Ziua de naștere (28 iulie): Evenimentul cel mai notabil pentru călătorii este regele Maha Vajiralongkorn Ziua de naștere sărbătorită în 28 iulie Această sărbătoare nu trebuie să fie confundat cu King Bhumibol (fostul rege al Thailandei) , ziua de naștere , la 5 decembrie.
 • Regina Sirikit Ziua de naștere (12 august): ziua de naștere a Reginei mamă , de asemenea , servește ca Ziua Mamei în Thailanda. Etape publice sunt ridicate cu spectacole culturale; o ceremonie la lumina lumânărilor are loc în seara, uneori , urmate de focuri de artificii în onoarea Reginei Sirikit (născut în 1932).
 • Budiste Postul Mare (date variază): Câteva sărbători legale budiste , cum ar fi budist Postul Mare să aibă loc în iunie și iulie. Călători cu greu observați dincolo de interzicerea vânzărilor de alcool în acea zi. Este posibil să vedeți câteva mai puțin călugări în public, și după eticheta bun templu este deosebit de important în acest timp.

Vara Sfaturi de călătorie

 • Ploaie este ușor mai puțin intensă, în vara pentru insule, cum ar fi Koh Samui, Koh Tao, și Koh Phangan.
 • Chao Phraya din Bangkok este supus inundațiilor atunci când ploaia devine prea grea. Inundațiile nu este de obicei o problemă în timpul verii, dar permite timp suplimentar pentru zborurile doar în cazul în care.
 • Ați putea fi capabil de a negocia tarife extrasezon la hoteluri și pensiuni, în special mai târziu, în vara ca turistii incep sa din subțire.
 • În ceea ce face ca apa de ploaie stagnante pentru a construi în ghivece de flori și alte recipiente, populația de țânțari crește. Luați măsuri de precauție pentru a evita mușcături, mai ales la lasarea serii.

Insulele Thai în timpul verii

Clima difera pentru insulele thailandeze în timpul verii, în funcție de care parte a Thailandei.

Koh Chang în Golful Thailandei primeste cele mai multe precipitații în iunie, iulie și august, dar ploaia nu este prea rău mai departe spre sud, în Koh Samui și insulele din jur (Koh Phangan, și Koh Tao) până în jurul lunii octombrie. Cele mai ploioase luni pe insula Koh Samui sunt adesea octombrie, noiembrie, decembrie.

Între timp, pe de cealaltă parte a Thailandei, musonului hit-uri Phuket și insulele din Marea Andaman (Koh Phi Phi si Koh Lanta) în jurul lunii mai. Precipitațiile scade brusc până în decembrie.

Unele insule, cum ar fi Koh Lanta pe coasta de vest a Thailandei, cea mai mare parte a închis în jos, după luna iunie furtuni muta prin. Câteva întreprinderi vor rămâne deschise, dar nu va fi la fel de multe opțiuni pentru a mânca și a dormit.

Părțile în vara

Vara este ploios și, prin urmare, „extrasezon“ în Thailanda, dar populare insule de partid să rămână ocupat. studenti de la Universitatea din întreaga lume să profite de pauze de vară pentru a merge backpacking și partid greu pe insule, cum ar fi Koh Tao, Koh Phi Phi și la Haad Rin pe Koh Phangan. Familiile care călătoresc profita, de asemenea, posibilitatea de a călători în timp ce copiii sunt în afara școlii.

Thailanda nu este singurul loc de petrecere pentru excursioniști în timpul verii. Vremea în Insulele Perhentian Malaezia și Indonezia Insulele Gili este, de fapt mai bine în timpul verii. Bali devine ocupat mereu chiar mai aglomerat în timpul verii și călătorii du-te pentru a profita de sezonul uscat în partea de sud a Asiei de Sud-Est.

Amazing Thailanda Grand Vanzare

În fiecare vară, Autoritatea de Turism din Thailanda găzduiește Amazing Thailanda Grand Vânzarea de la mijlocul lunii iunie până la mijlocul lunii august într-un efort de a promova turismul în timpul lunilor de extrasezon.

Magazine care fac parte din vânzarea de vară a afișa un logo special și oferă reduceri de până la 80 purportedly la sută reducere din prețurile obișnuite.