Vaše potovanje v London: The Complete Guide

Posted on

Vaše potovanje v London: The Complete Guide

London je čudovit kraj za obisk, ampak, da bi večino svojega čas počitnic v mestu, se splača pripraviti, načrt in raziskave vnaprej. Obstaja nekaj stvari, da razmisli: kdaj obiskati, kje bivati, kaj videti, kaj storiti in kje jesti.

Odločite se na letni čas za obisk London

London je lahko vreme zelo nepredvidljivo. Londončani so znani, da redno nosite sončna očala in senčniki skozi vse leto. Toda London vreme ni nikoli tako skrajna, da odstopa od vseh velikih stvari za početi v mestu, in glavnih znamenitosti niso sezonsko.

Mesto vidi velik porast obiskovalcev v juliju in avgustu (najbolj vroč letni čas, ponavadi). Ramenski sezone (zunaj glavnih šolskih počitnic v pomlad / jeseni), je lahko pravi čas za obisk, če ste iskali, da bi se izognili gneče. Obstajajo šolske počitnice v februarju, velika noč, avgusta, oktobra in ob božiču.

Preberite več o londonskem vremenu, ki vam pomaga izbrati čas za obisk.

Potovanja dokumentov Zahteve za London

ko potujejo v London bo vse v tujini obiskovalci potrebujejo potni list in nekateri obiskovalci bodo potrebovali vizum. Državljani ZDA se spodbuja, da se registrirajo vsako tujini potovanja z US Department of State.

Prihod v Londonu

Lahko dobite v London po zraku, železnici, cesti ali s trajektom. Očitno je, kam potujete in kako, koliko časa imate bo vplivala na vaše možnosti prevoza.

Slika, kako naj uporabljajo javni prevoz

London javni prevoz je enostaven in varen za uporabo. Med podzemne železniškega sistema in avtobusnih progah, lahko dobite skoraj kjerkoli želite dokaj poceni. Ali pa, če imaš malo več denarja, bo ikona črni taksi (ali uber) peljal tam.

Bonton v Londonu

Londončani so na splošno vljuden in koristno, če ti ne posegajo v njihov osebni prostor in niso glasni in neprijeten. Ubogati “pravila na cesti”, kot stoji na desni strani na Underground tekoče stopnice, da so vaše iPod glasnost relativno nizka in uporabo “prosim” in “hvala” ves čas.

Kje Ostani v Londonu

Če ste prebivajo samo v Londonu, za kratek čas (na teden ali manj), bi bilo najbolje, da ostanejo v osrednjem Londonu, da bi se izognili čas potuje zapravljaš. To je izredno enostavno obiti Londonu javnega prevoza, zato ne skrbite preveč o tem, katere območje v osrednjem Londonu; Če ste našli hotel vam je všeč ali pa lahko dobite veliko, potem pa tako dolgo, kot je osrednji vam bo v redu.

Kje jesti v Londonu

London ima astronomski število restavracij, tako da ne boste imeli težav pri iskanju nekaj novega vsak dan. Priporočam preverjanje spletno otrdi, kjer lahko iskanje po kuhinji, ceno in lokacijo. Ne pozabite, London ima prebivalcev iz vseh držav na svetu, tako da lahko poskusite tudi veliko novih izkušenj okus tukaj.

Kaj videti v Londonu

Obstaja veliko brezplačnih stvari za videti in narediti, vendar, če želite videti nekaj dražjih znamenitosti, boste morda želeli razmisliti London Pass. To je ogled kartica po fiksni obrestni meri in zajema več kot 80 znamenitosti.

London Eye je najvišji na svetu opazovanje kolo in boste lahko uživali nekaj prekrasen razgled na mesto. Ali pa si oglejte nekaj mestnih znamenitosti kraljevih dediščine, vključno z Tower of London in Buckinghamska palača.