Vaticaanstad Travel Guide – Wat te zien en te doen in Vaticaanstad

Posted on

Vaticaanstad Travel Guide - Wat te zien en te doen in Vaticaanstad
Vaticaanstad, ook wel de Heilige Stoel, is een kleine soevereine onafhankelijke staat. Vaticaanstad is slechts 0,44 vierkante. Km. en heeft een bevolking van minder dan 1000. Vaticaanstad onafhankelijk werd van Italië op 11 februari 1929. Meer dan vijf miljoen mensen bezoeken Vaticaanstad elk jaar.

De Heilige Stoel is de zetel van de katholieke godsdienst en de thuisbasis van de paus sinds 1378. De paus woont in de pauselijke appartementen in het Vaticaan, en de kerk van de paus, St. Peter’s Basiliek, in Vaticaanstad.

Vaticaanstad Locatie

Vaticaanstad is omgeven door Rome. Bezoekers komen Vaticaanstad door middel van het Sint Peter’s. De beste manier om te lopen naar Vaticaanstad van het historische Rome is over de Ponte St. Angelo brug. Over de brug, komt men uit op Castel St. Angelo, net buiten Vaticaanstad. St. Angelo een verbindingskanaal naar het Vaticaan ooit gebruikt door pausen vlucht.

Waar te verblijven in de buurt Vaticaanstad

Als u van plan om veel tijd door te brengen een bezoek aan de attracties in Vaticaanstad, is het misschien handig om te verblijven in een hotel of bed and breakfast in de buurt van het Vaticaan zijn.

Vaticaanse Musea

De Vaticaanse musea is het grootste museum complex in de wereld met meer dan 1400 kamers. De Vaticaanse Musea Complex omvat het museum, galerijen met 3000 jaar van de kunst, de Sixtijnse Kapel, en delen van het pauselijke paleis. Er is een verbazingwekkende hoeveelheid kunst, waaronder een kamer werken van Raphael. De Pinacoteca Vaticana is waarschijnlijk het beste beeld van Rome galerij met veel Renaissance werken. Een van de meest indrukwekkende zalen is de Hal van Maps, met muurschilderingen van de oude kaarten van de pauselijke landen.

Een bezoek aan de Vaticaanse Musea

Op de Vaticaanse Musea, u kiezen uit vier verschillende routes alle eindigend met de Sixtijnse Kapel. Vanwege de uitgestrektheid van het museum, is het verstandig om een Vaticaanse Musea rondleiding. Bezoekers met rondleiding reserveringen of die boeken tickets op voorhand in te voeren zonder te wachten in de rij. De musea zijn gesloten op zondag en feestdagen, met uitzondering van de laatste zondag van de maand waarin ze zijn gratis. Hier is Vaticaanse musea bezoeken en Ticket boekingsinformatie. Selecteer Italië verkoopt ook Sla de wachtrij Vaticaanse Musea Tickets die je online kunt kopen in Amerikaanse dollars.

Sixtijnse Kapel

De Sixtijnse kapel werd gebouwd van 1473-1481 als zowel de paus privé-kapel en de locatie voor de verkiezing van de nieuwe paus door de kardinalen. Michelangelo schilderde het beroemde plafondschilderingen, met de centrale scènes uit de schepping en het verhaal van Noach, en versierd het altaar muur. Bijbelse taferelen op de muren zijn gemaakt door een aantal beroemde kunstenaars, met inbegrip van Perugino en Botticelli. Zie Sixtijnse Kapel Visiting Informatie, Kunst en Geschiedenis.

Saint Peter’s Square en de Basilica

Saint Peter’s Basilica, gebouwd op de plaats van een kerk die Peter’s graf, is een van de grootste kerken in de wereld. Toegang tot de kerk is gratis, maar bezoekers moeten goed worden gekleed, zonder blote knieën of schouders. Saint Peter’s Basilica is dagelijks geopend, 07:00-07:00 (tot 06:00 oktober-maart). Massa’s, in het Italiaans, zijn gehouden de hele dag op zondag.

Saint Peter’s Basilica zit op Saint Peter’s Square, een hoogste religieuze en toeristische bestemming. Veel belangrijke kunstwerken, waaronder de beroemde Michelangelo’s Pieta , zijn in de kerk. U kunt ook een bezoek van de paus graven.

Vaticaanstad Vervoer en Tourist Information

Vaticaanstad Tourist Information is aan de linkerkant van de St. Peter’s Square en heeft goede informatie en een kleine winkel met kaarten, gidsen, souvenirs en sieraden. Toeristische informatie is geopend van maandag tot en met zaterdag, 08:30 AM- 06:30.

De dichtstbijzijnde metrohalte bij de ingang van het museum is Cipro-Musei Vaticani in de buurt van Piazza Santa Maria delle Grazie, waar er ook een parkeergarage. Bus 49 stopt bij de ingang, en tram 19 stopt ook vlakbij. Een aantal bussen gaan in de buurt van Vaticaanstad (zie links hieronder).

De Zwitserse Garde

De Zwitserse Garde hebben Vaticaanstad bewaakt sinds 1506. Vandaag de dag, ze nog steeds kleden in de traditionele Zwitserse Garde kostuum. Guard rekruten moeten rooms-katholieke Zwitserse onderdanen, tussen de 19 en 30 jaar oud, single, de middelbare school afgestudeerden en ten minste 174 cm hoog. Zij moeten ook hebben afgerond Zwitserse militaire dienst.

Engelenburcht

Engelenburcht, aan de rivier de Tiber, werd gebouwd als een graf voor keizer Hadrianus in de tweede eeuw. In de Middeleeuwen werd het gebruikt als een fort totdat het een pauselijke residentie in de 14e eeuw werd. Het werd gebouwd over de Romeinse muren en heeft een ondergrondse doorgang naar het Vaticaan. U kunt een bezoek Engelenburcht, en, in de zomer worden er concerten en speciale programma’s daar gehouden. Het is ook een voetgangersgebied, dus het is een goede plek om te wandelen en te genieten van de rivier. Zie Engelenburcht Visitor Guide

Speciale Bezoeken en nuttige links

  • De paus : De paus houdt woensdag Algemeen publiek met de Heilige Vader om 10.30 uur maar je moet een ticket (die gratis is) om te wonen. Zie hoe online tickets aanvragen voor een pauselijke Audience of u kunt reserveren tickets voor de pauselijke publiek voor een reserveringskosten en vervoer van uw hotel via Select Italië. Op zondag ‘s middags, de paus levert meestal een zegen van zijn raam voor mensen verzameld op het Sint Peter’s. De paus is tevens president van speciale diensten en de massa’s, waarvan sommige ook een ticket nodig.
  • Vaticaanse tuinen : 23 hectare prachtige tuinen met een kleine villa en middeleeuwse forten scheiden het Vaticaan vanuit Rome aan de noord- en westzijde. Rondleidingen door de tuinen zijn beschikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag door het sturen van een verzoek naar visiteguidate.musei@scv.vg
  • Underground Vaticaan : U kunt een bezoek het graf van St. Peter en het Vaticaan opgravingen op een rondleiding door het enige voorbehoud.
  • St. Peter’s Dome : spectaculaire koepel van St. Peter’s kunnen worden bezocht voor een vergoeding, 08:00-5: 45 uur (04:45, oktober-maart). De toegang is vanaf de rechterkant van de veranda van de basiliek.
  • Rondleidingen : Hoewel ik ben geen grote fan van rondleidingen, was ik erg blij om één in het Vaticaan hebben. Het Vaticaan Museum is enorm en overvol, dus dat iemand deskundig aan direct me en vertel me interessante informatie over het museum en de displays, de Sixtijnse Kapel en de Sint Peter’s Basilica was zeer nuttig en maakte mijn bezoek nog aangenamer. Ik nam een tour met Miles & Miles. Selecteer Italië biedt een Rafaël en Michelangelo Tour dat de musea, Sixtijnse kapel, en Raphael Kamers van Paus Julius II omvat. De beste manier om de musea en de Sixtijnse Kapel te zien zonder de enorme drukte is om een te nemen Voor of After Hours Guided Tour .