Vatikan Travel Guide – Kaj videti in početi v Vatikanu

Posted on

Vatikan Travel Guide - Kaj videti in početi v Vatikanu
Vatikan, ki se imenuje tudi Sveti sedež, je majhen suverena neodvisna država. Vatikan je le 0,44 kvadratnih. Km. in ima prebivalcev manj kot 1000. Vatikan pridobila neodvisnost od Italije na 11. februar 1929. Več kot pet milijonov ljudi obišče Vatikan vsako leto.

Sveti sedež je sedež katoliške vere in dom papeža leta 1378. Papež živi v papeževi apartmajih v Vatikanu, in cerkev papeža, Bazilika svetega Petra, ki je v Vatikanu.

Vatikan Kraj

Vatikan je obdan z Rima. Obiskovalci vstopijo Vatikan s Trga svetega Petra. Najboljši način, da hodi na Vatikan od starega Rima je čez Ponte St. Angelo mostu. Čez most, eden pride v Castel St. Angelo, samo zunaj Vatikana. Castel St. Angelo ima povezovalno prehod v Vatikanu, ko s pobegom papežev uporablja.

Kje bivanje v bližini Vatikan

Če mislite, da preživijo veliko časa na obisku znamenitosti v Vatikanu, bi bilo primerno, da ostanejo v hotelu ali nočitev z zajtrkom v bližini Vatikana.

Vatikanski muzeji

Vatikanski muzeji, je največji muzejski kompleks na svetu z več kot 1400 sob. Kompleksni Vatikanski muzeji vključuje muzej, galerije s 3000 let umetnosti, Sikstinska kapela, in deli papeški palači. Tam je presenetljivo znesek umetnosti, vključno z sobe za del, ki jih Raphael. Pinacoteca Vatikan je verjetno najboljši Rima galerija slik z veliko renesančnih del. Ena izmed najbolj impresivnih dvoran je dvorana Maps, s freske starih zemljevidih ​​papeževi dežel.

Obisk Muzeji vatikanske

Na vatikanskih muzejev, izberete iz štirih različnih poti vse, ki se končajo z Sikstinski kapeli. Zaradi prostranstvih muzeja, je pametno, da si Vatikan Muzeji voden ogled. Obiskovalci s vodeni rezervacije ali ki rezervira vstopnice vnaprej vstop brez čakanja v vrsti. Muzeji so zaprte ob nedeljah in praznikih, razen za zadnjo nedeljo v mesecu, ko oni zastonj. Tukaj je Vatikan Muzeji na obisku in vozovnic Rezervacije Informacije. Izberite Italija tudi prodaja Preskočite vrstico Vatikan Muzeji Vstopnice , ki jih lahko kupite na spletu v ameriških dolarjih.

Sikstinska kapela

Sikstinska kapela je bila zgrajena od 1473-1481 kot tako papeževo zasebno kapelo in prizorišče za izvolitev novega papeža, ki ga kardinali. Michelangelo naslikal znameniti stropne freske, s centralnimi prizori prikazujejo ustvarjanje in zgodbo o Noetu in okrasili oltar steno. Svetopisemski prizori na stenah so ustvarili več znanih umetnikov, vključno Perugino in Botticelli. Glej Sikstinska kapela gostujoči Informacije, umetnosti in zgodovine.

Svetega Petra trg in bazilika

Svetega Petra bazilika, zgrajena na mestu cerkve, ki zajema Petra grobnico, je ena največjih cerkva na svetu. Vhod v cerkev je brezplačna, vendar Obiskovalci morajo biti primerno oblečeni, brez golih kolenih in ramenih. Svetega Petra Bazilika je odprt vsak dan, 7:00-19:00 (do 18:00 oktober-marec). Mase, v italijanščini, so potekala ves dan ob nedeljah.

Svetega Petra Bazilika stoji na svetega Petra Square, top verske in turistično destinacijo. Veliko pomembnih umetniških del, vključno z znamenito Michelangelovo Pieta , so v cerkvi. Obiščete lahko tudi grobnice papežev.

Vatikan Transport in Turistično informacijski

Vatikan TIC je na levi strani Trgu svetega Petra in ima dobre informacije in majhno prodajalna zemljevide, vodnike, spominke in nakit. Turistične informacije je odprta od ponedeljka do sobote, 08:30 AM- 6:30.

Najbližji Metro postaja na vhodu muzeja je Cipro-Musei Vaticani bližini Piazza Santa Maria delle Grazie, kjer se nahaja tudi garaža. Avtobus 49 ustavi pri vhodu in tramvaj 19 ustavi tudi v bližini. Številni avtobusi gredo v bližini Vatikana (glej spodnje povezave).

Švicarska garda

Švicarska garda so varovana Vatikan od leta 1506. Danes, še vedno oblečejo v tradicionalne švicarske garde kostum. Guard rekruti morajo biti Rimskokatoliške švicarski državljani, med 19 in 30 let, single, diplomantov visoke šole in vsaj 174 cm visoke. Verjetno so zaključili tudi švicarsko vojaško službo.

Castel Sant Angelo

Castel Sant Angelo, na reki Tibere, je bila zgrajena kot grob cesarja Hadrijana v drugem stoletju. V srednjem veku so ga uporabljali kot trdnjavo, dokler ni postal papeževa rezidenca v 14. stoletju. Zgrajena je bila pred rimskega obzidja in ima podzemni prehod v Vatikanu. Obiščete lahko Angelski grad, in v poletnih mesecih, so koncerti in posebni programi tam potekala. To je tudi območje za pešce, zato je dober kraj za sprehode in uživanje v reko. Glej Castel Sant Angelo Vodnik za obiskovalce

Posebna obiski in Uporabne povezave

  • Papež : Papež ima sreda splošno občinstvo s svetim očetom ob 10:30, vendar morate imeti vstopnico (ki je brezplačen), da se udeležijo. Oglejte si, kako zahtevati vstopnic za papeško občinstvo ali pa lahko rezervirate vstopnice za papeške občinstvo za pristojbino rezervacije in prevoz od vašega hotela skozi Izberite Italiji. Ob nedeljah opoldne, papež običajno prinaša blagoslov od svojega okna za ljudi, zbranih na Trgu svetega Petra. Papež tudi predseduje posebne storitve in maše, od katerih so nekatere zahtevajo tudi vstopnico.
  • Vatikanski vrtovi : 23 hektarov lepih vrtov z majhno vilo in srednjeveške utrdbe ločiti Vatikan iz Rima na severni in zahodni strani. Vodeni ogledi vrtovih so na voljo ob torkih, četrtkih in petkih, da pošlje zahtevek za visiteguidate.musei@scv.vg
  • Underground Vatikan : Obiščete lahko grobu svetega Petra in izkopavanja vatikanske na voden obisk samo rezervacijo.
  • Dome svetega Petra : spektakularna kupolo svetega Petra si lahko ogledate za plačilo, 08:00, 5: 45 pm (04:45, oktober-marec). Vhod je na desni strani verandi bazilike je.
  • Vodeni ogledi : Čeprav nisem velik ljubitelj vodene ture, sem bil zelo vesel, da imamo eno v Vatikanu. Vatikan Muzej je velik in poln, tako da imajo nekoga, izobražen, da me usmerja in mi povej zanimive informacije o muzeju in njegovih zaslonov, v Sikstinski kapeli, in svetega Petra Bazilika je zelo koristna in je moj obisk bolj prijetno. Vzel sem turo z Miles & Miles. Izberite Italija ponuja Raphael in Michelangelo Tour , ki vključuje muzeji, Sikstinska kapela, in Raphael sobe za papeža Julija II. Najboljši način za prikaz muzeji in Sikstinska kapela brez velike gneče, je trajalo , preden ali po uri voden ogled .