Văzând Mumiile și Skeletons în Italia

Posted on

Văzând Mumiile și Skeletons în Italia

Italia are un număr de catacombe locuințe oasele morților, dar știați că Italia are de asemenea mumii? Central Italia și Sicilia au exponate mumie, care sunt deschise publicului de vizita cu ghid, de multe ori în biserici. Aceste mumii au fost păstrate în mod natural și afișajele pot fi o priveliște macabră, așa că, în general, nu le recomanda pentru copii mici. În timp ce majoritatea catacombele creștine, în special cele mai renumite din Roma, au avut mult timp oasele lor au fost îndepărtate de ochii publicului, există încă multe locuri bine- și mai puțin cunoscute pentru a vedea display-năucitoare și nenumărate numere de cranii și oase.

Notă: În practic în toate cazurile, aceste cimitire, catacombe, capele, și camerele sunt lăcașuri de cult. Deși acestea pot face apel la simțul macabru vizitatorilor, este încă necesar să fie respectuoși când le vizualizați. Fotografiile sunt în general interzise, ​​astfel ca o chestiune de respect, nu încercați să se strecoare un selfie cu un schelet.

În cazul în care pentru a merge pentru a vedea Mumiile și Scheletele din Italia:

  • Biserica de morți, Urbania Mumiile Cimitirul : Biserica Morților, Chiesa dei Morti , este o biserică mică în orașul Le Marche din Urbania care deține un ecran interesant și ușor macabru. Cimitirul mumii, Cimitero delle mummie , este într – o capelă mică. Un ghid te duce în capelă și vă spune despre mumii de pe ecran. Ia – vizita detalii in Urbania Mumii Cemetery .
  • Ferentillo Mumiile Muzeul : Micul oras Ferentillo din sudul Umbria deține o surpriză interesantă sub Biserica Santo Stefano. Corpurile îngropate au fost conservate printr – un microfungus rare , care au atacat cadavrele și le -au transformat în mumii. Unele dintre mumii cele mai bine conservate sunt expuse în ceea ce este acum muzeu mumie în partea de jos a bisericii.
  • Catacombele capucinilor : La Palermo, Sicilia, The Catacombe dei Cappuccini conțin organisme, multe intr -o forma buna , care inca arata natural mumificate. Aceste organisme au fost mumificate de un conservant găsit în catacombe. Obține vizita informații și detalii în Catacombele în Sicilia.
  • Scheletele și Catacombele din Italia : scheletele se găsesc în catacombele în mai multe locuri din Italia. Labirinturi de tuneluri subterane au fost folosite pentru a îngropa mii de cadavre , iar unele dintre ele sunt deschise pentru excursii sau vizite. Roma are unele dintre cele mai bune catacombe, deși , în cele mai multe cazuri, custozii Catacombe au îndepărtat oasele defunctului de ochii publicului. Cu toate acestea, este fascinant pentru a vedea aceste cimitire subterane și să învețe despre contextul lor ca locuri timpurii ale cultului creștin. Citiți mai multe în ghidul nostru de catacombele Romei. Rețineți că , în toate catacombe din Roma, vizitele sunt de tur cu ghid – cu mile de tuneluri descrescătoare pentru mai multe niveluri subterane, nu doriți să risc obtinerea pierdut fara un ghid!
  • Capuchin cryptsi Muzeul:  În Roma, cele mai cunoscute schelete atârnă în jurul valorii de – literalmente – la Muzeul și Crypt călugărilor capucini , pe Via Veneto. Aici, mii de frați capucini sunt înmormântați într – un cimitir de mai sus-sol, oase și cranii aranjate ca decor de perete și chiar candelabre. Este un loc ciudat pentru a experimenta, dar , de asemenea , surprinzător de reflecție și în mișcare.
  • Locuri Spooky din Roma : Roma are mai multe locuri unde puteți vedea atracții înfricoșătoare, inclusiv părți ale corpului sfinților și ale altor relicve neobișnuite în bisericile din Roma.
  • Etrusce Mormintele din Italia: Dacă preferați să vedeți mormintele fără corpurile, există mai multe morminte etrusce supraviețuitoare (pre-romane) , în centrul Italiei. Una dintre cele mai bune locuri pentru a vedea mormintele etrusce pictate se află în orașul de Nord Lazio Tarquinia, în cazul în care există , de asemenea , un muzeu arheologic bun.