Văzând Turnul Eiffel cu copii

Posted on

Fapte Turnul Eiffel și Repere pentru vizitatori - Cum se face din plin de vizita dumneavoastrăDacă vizitați Paris , cu copii, ei pot insista ca trebuie sa vezi Turnul Eiffel primul.

Și ei ar fi corect.

Turnul Eiffel -in franceză, La Tour Eiffel, pronuntat Toor ee- a căzut -este o bucată mult mai minunat de arhitectură decât orice imagini transmite: masiv, dar aerisit. Încercați să vizitați Turnul Eiffel în timpul zilei și , de asemenea , face o vizită de noapte prea: Turnul este deschis până târziu, de multe ori până la miezul nopții, și este o experiență încântătoare, luminat în întuneric cu mii de lumini.

Turnul Eiffel are, de asemenea, o istorie fascinantă, inclusiv un stagiu ca un emițător radio în timpul primului război mondial, veți găsi afișează informații despre diferite platforme de la Turnul Eiffel: permite o multime de timp în timpul vizitei dvs. pentru a afla mai multe despre acest punct de reper, care, întâmplător , a fost mult criticată în primii ani.

Baza

Baza Turnul Eiffel cuprinde o arie largă, cu cabine de bilete la mai multe colțuri. Verificați în jurul și a vedea care are cele mai scurte formații.

O mulțime de oameni vor fi în jurul valorii de frezat sub Turnul, iar unii vor fi încearcă din greu să vă vândă suveniruri. Dacă nu sunteți interesat, nu dau nici cea mai mică încurajare: chiar și o zambitoare „Eu nu cred“ este o invitație pentru mai mult dialog.

Pe de altă parte, s-ar putea dori să cumpere. În general, prețurile vor fi foarte umflate, dar va scadea rapid cu negociere, Noi, adulții, se pot transforma în sus nasul nostru la mărunțișuri turistice, dar mulți copii comoara într-adevăr suveniruri lor mici.

Vezi peste Paris

După ce ați atins platformele superioare ale turnului, puteți merge pe jos în jurul și admirați priveliștea, cu orașul Paris, la picioarele tale. Veți găsi atât o pasarelă exterioară (eventual vânt) și o zonă interioară, de asemenea. fotografii plasate strategic indica reperele pe care le vedeți, cu mult mai jos.

Asigurați-vă că pentru a lua liftul tot drumul până la nivelul superior cel puțin o dată.

Place du Trocadero văzută din Turnul Eiffel

Place du Trocadero este un loc minunat pentru a vedea Turnul Eiffel, și este deosebit de distracție în nopțile de vară: s-ar putea vedea dansatori africani, în plus față de sigur observarea de iubitori Parisien și Turnul luminat-up.

Distractia Eiffel Tower–

Turnul Eiffel este un loc jucaus pentru a vizita. În multe locuri, veți găsi semne cu fapte curioase sau amuzante despre istoria Turnului. Vizitatorii vor afla, de exemplu, că Turnul Eiffel a fost folosit ca un turn de radio în timpul WW1. Are sens!