Večina Prodajna Popular nakupovanje v Bali

Posted on

Večina Prodajna Popular nakupovanje v Bali

Če pogledamo skozi diskontnih prodajaln Bali in specializiranih trgovinah lahko čuden način, da bodo imeli na otoku, vendar pa si lahko ogledate na nakupovalnem izhod Bali kot drug izraz kulture otoka in naravnih daril.

Generacije obrtnikov, ki so nekoč služile le duhovniki in plemiči v Bali, zdaj Ustalasati veliko okusno oblikovana postavk za turiste, ki nered po otoku: obe mednarodni turisti likvidacija po vsej Indoneziji poti, in Indonezijci iščejo tradicionalni “Oleh-Oleh”, ali predmetov spominkov za domov, da ljubljene.

Postavke za prodajo na krajih, navedenih tukaj, se lahko zelo dobro je – z Balinese obrtniki vedo, kako se odzvati na mednarodnem trgu. Nekatere od teh trgovin ponujajo vse, ampak pomivalno korito, medtem ko so specializirani za določeno vrsto blaga. Mnogi ponujajo tudi mednarodni ladijski promet, če vprašate. Pogled skozi spodaj navedenih krajih in ogreje vaše kreditne kartice – srečno lov!

Joger Izhod na Jalan Raya Kuta je znan med indonezijski turisti na Baliju za pameten besednih iger na blago in po vsej trgovini. Seveda, vse leti nad glavo, če ne razume odtenke indonezijščina, vendar Joger ima veliko zabavnih stvareh, tudi za ne-Indonezijci: skodelice oblikovani kot prsi in ure z rokami, ki se gibljejo v nasprotni, med drugim.

Trgovina zalogo tudi lepo število balijski obrti in drugih spominkov, ampak majice so največji pripravi na skladišča.

Naslov: Jalan Raya Kuta, Denpasar, Bali ( lokacijo na Google Maps )

To Bali keramika atelje je velik s lončarskih fanatikov – njihove sodobne, okusno modelov milosti petimi zvezdicami restavracije in hotele na otoku in daleč, kot Sydney in New Yorku. Če želite eno od svojih plošč na vaši mizi, obiščete njihovo razstavni prostor v Jimbaran – nadzorovano temperaturo art deco prostor, ki vitrine izhod Jenggala in vam omogoča, da bi dobili občutek za blago.

Jenggala vam omogoča, da bodo imeli svoje ročno delo na druge načine, tudi: lahko pokukali v območju gledanja videti svoje spretno obrtnikov pri delu, ali pa celo prijavite svoje otroke, za svoje “Paint-a-Pot” in “Make-a-Pot “razredi: dvo- in štiri-urne seje, kjer si lahko vrgel svojo pogojno lončarstvo, ali barva svoje zasnove mirno Jenggala Ceramic svoje.

Naslov:  Jalan Uluwatu II, Jimbaran, Kuta Bali (Factory outlet na Jalan Sunset no.1, Kuta, Bali) ( lokacija na Google Maps )

Ta štiri-talno vtičnico skladišče severno od Kuta v Južni Baliju Hawks je val v balijski obrti, kot nalašč za nakupe v razsutem stanju v Bali spominkov in predmetov za domačo uporabo. Pillow zajema, prti, igrače, rezbarije, vse raje higgledy-piggledy razporejena po prostoru. Neorganizirani videz notranjosti trgovine pomeni, da boste morali še bolj prizadevati za kramp skozi ostružkov, da bi našli stvari, ki jih resnično želite.

Cene so fiksne, vendar pa je zelo nizka – boste plačali okoli 40% popusta v primerjavi s podobnimi postavkami v Bali veleblagovnice, kot Matahari ali Centro. Kreditne kartice – vendar je treba opozoriti, da je običajna praksa, da prečenje na okoli 3 odstotkov cene za nakupe s kreditno kartico.

Naslov: Jalan Raya Kerobokan številka 100, Kuta, Bali ( lokacijo na Google Maps )

Krisna specializirano za oblačila (ima poslovno mrežo, ki se razteza po vsej Indoneziji), vendar pa njegove Bali trgi so razvejani navedeno v spominke tudi s širokim izborom balijski postavk, ročno izdelane, ki se prodajajo po nizkih, stalnih cenah.

Kavernozni Notranjost je klimatizirana in tako prihaja s hrano sodišče, v primeru, da nakupovanje Pijanka je ob preveč dolgo. Poleg glavne veje vzdolž Jalan Nusa Indah v Denpasar, mreža Krisna se razteza na treh drugih trgovinah na Baliju.

Naslov: Jl. Sunset Road No. 88, Abianbase, Mengwi, Kabupaten Badung, Bali ( lokacijo na Google Maps )

Erlangga

Ta veriga trgovin s spominki deluje po vsej Denpasar in Tuban v Južni Baliju. Obe Denpasar veje so precejšnje in ponudba sarongs, batik, umetnine, torbe, denarnice, zapestnice, in igrače v fiksno (vendar nizke) cene.

Naslov: Jalan Nuša Kambangan No.28 B, Denpasar, Bali (Erlangga 1, lokacijo na Google Maps ); Jalan Nuša Kambangan No.162, Denpasar (Erlangga 2, lokacijo na Google Maps ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *