Verovapaisiin ostoksiin Singaporessa

Posted on

Lunasta maksettavat verot oman Singapore ostoksille

Verovapaisiin ostoksiin Singaporessa

Tax-free-ostokset on voitu keksitty muualla, mutta Singapore täydelliseksi käsite. Saari-tila kirjaimellisesti täynnä ostoskeskuksia (monet ostoskeskukset ovat linkitetty ilmastoidussa maanalaiset käytävät); päälle, että, 7% Tavarat ja palvelut Tax (GST) peritään ostoksia Singaporessa voidaan palautetaan Changin lentokentälle ennen menolennon.

Singaporen Sähköinen Tourist palautusjärjestelmä (ETRS) supistetaan vaiheiden määrää hakea tukea. Vanhan paperi järjestelmä pysyy käytössä jälleenmyyjille, jotka eivät ole allekirjoittaneet ETRS järjestelmään.

Saat ETRS ostoksia, sinua pyydetään ilmoittamaan yhden luotto- tai maksukortti toimimaan “token” teidän verovapaita ostoksia. Voit silti tehdä ostoksia muilla luotto- tai maksukortteja, mutta “merkki” käytetään myöhemmin hyvitysprosessin.

Ensimmäinen vaihe: kaupasta

Etsi myymälöissä sininen “verovapaisiin ostoksiin” tai “Premier Tax Free” tarra edessä, ja ostoksia siellä.

Sinun täytyy ostaa vähintään SGD100 (US $ 64) arvosta kauppatavaraa (GST mukana) missä tahansa yhdessä osoitteessa. Tämä voi olla muodoltaan joko yhden kuitin, tai enintään kolmen saman päivän tulot samasta liikkeestä.

Jos kauppa on ETRS alustalla, myymälä antaa ETRS lipun ostoksistasi kun kassalle. Pidä kaikki kuitit ja vastaavat ETRS liput; he myöhemmin käytettäväksi hyvitysprosessin.

Jos kauppa ei ole päällä ETRS alustalla, esittämään passisi kun kassalle ja pyydä Global Refund Check tai Premier Hyvitys kupongin (riippuen osallistuvien palautusta virasto – katso alla). Tämä lomake täytetään vähittäiskauppias. Säilyttävät sen yhdessä kuitti, esitettäväksi tullille lähtöä.

Vaihe kaksi: Lentokentällä

For ETRS-käytössä ostoksia , mene ETRS omatoimisuus kioski lentokentällä. On kaksi kioskia lentokentällä – yksi ennen check-in (tuotteista, jotka on tarkastettava yhdessä matkatavarat), ja toinen lähtöaulassa (kädessä kuljettaa eriä).

Kioskilla, voit pyyhkäisemällä passin, sitten joko pyyhkäistä “token” tai skannata ETRS lippuja. Voit valita hyvityksen vaihtoehtoa: joko saldo hyvitetään “token” kortti tai saada rahallinen lähdettäessä kauttakulku oleskelutila.

Saat sitten ilmoituksen lipsahdus tulosteen laakeri hyvityksen yksityiskohdista. Näytä tämä lipsahdus Tulli torjumaan yhdessä tavaroiden ja alkuperäinen kuitti.

Jos et ostoksia ETRS-käytössä myymälöissä, sinun pitäisi ensin olla sekin tai tosite validoitu Singaporen tulli laskuri. Näyttää passi ja matkustusasiakirjat (boarding pass, vahvisti lähtevän lippu). On tavaran ja kuitin valmis tunnistamiseen.

Ottaa puutteellisia tai epäonnistuminen osoittaa tavara sulkemiseen saamasta palautusta.

Kolmas vaihe: At Refund Counter

Lähtöselvityksen jälkeen voit lunastaa GST palautusta joko Keski Refund Counter (for ETRS), klo Global Refund laskuri, tai Premier Tax Free laskuri lähtöaulassa (hyvityksiä kaksi viimeksi mainittua riippuu osallistuvien palautusta virasto – Katso alempaa).

Tuet voidaan mukainen rahana, suora siirto luottokortin tai lentoaseman ostoksia tositteita. Käsittelymaksu vähennetään määrästä johtuen.

GST Hyvitys toimistojen Singaporessa

Useimmat kaupat Singapore on yhteydessä johonkin kaksi keskeistä palautusta virastot – Global Blue Singapore (+ 65-6225-6238, www.global-blue.com ) ja Premier Tax Free (+ 65-6293-3811; www.premiertaxfree.com ), jotka molemmat määrittää vähintään osto SGD100 saada palautusta.

Kaupoissa ei liity myöskään yritystä hallinnoida omaa GST hyvitysjärjestelmistä. Minimiostorajoituksia määrä GST tuki vaihtelee välillä un sidoksissa vähittäiskauppiaat, joten muista kysyä yksityiskohtia ennen tuotteen ostamista.

GST Palautus Poikkeukset ja Oikeudenmenetykset

Mitään oikeudellista kävijä yli 16-vuotiaat voivat hakea tukia niiden ostoksilla, seuraavin poikkeuksin:

 • Kävijä saa olla kansalainen Singapore Citizen, eikä pidä pysyvää oleskelulupaa Singapore (poikkeuksia hakea opiskelija kortin haltijoille – katso alla)
 • Kävijä saa ovat jo yli 365 päivää Singaporessa edellisten 24 kuukauden ennen ostoa
 • Kävijä saa työskennellyt Singaporessa kuuden kuukauden kuluessa ennen ostoa
 • Kävijä saa kuulua lennon tai matkustamohenkilöstön koneesta lähtevien Singapore

Singapore kävijöille hän läpäisee saavat hakea tukea vain, jos ne täyttävät edellä, ja jos:

 • Edun on tehty 4 kuukautta tai vähemmän ennen Student Pass päättyy
 • Kauppatavara on nostettava pois Singapore 2 kuukauden sisällä ostosta
 • Opiskelijan Pass haltijan tulee jättää Singaporen ja pysyä poissa vähintään 12 kuukautta

Tietyt tavarat eivät täytä vero lunastukseen:

 • Kohteita, jotka ovat olleet kokonaan tai osittain kulutetun Singapore (eli et voi vaatia veronpalautusta koskevan avattu ja osittain kulutetaan pullo Scotch)
 • Tarkoitettuja tuotteita liike- tai kaupallisiin tarkoituksiin
 • Tuotteet, joiden vienti on rahdin
 • Majoitukset (hotelli kulut)

Enintään SGD500 (US $ 320) veroja voidaan palauttaa per henkilö. Kauppatavara on tuotava esiin Singaporen kahden kuukauden kuluessa ostosta.

GST palautusta ei voi lunastaa, jos olet lähdössä Singapore maitse tai risteily.

Lisätietoja on kuulla näitä sivustoja:

Lisätietoa ostoksia Singaporessa, lue nämä artikkelit:

 • Suuri Singapore Myynti – kuukauden alennetuilla Shopping Singaporessa
 • Rahaa Singaporessa
 • Galleria Kauppakeskukset Singaporessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *