Verpakking Licht voor uw reis naar Frankrijk

Posted on

Verpakking Licht voor uw reis naar Frankrijk

Verpakking licht, vooral als je van plan bent om meer dan een stad te bezoeken of met de trein, is een kunst. Een lichte tas kan het verschil tussen een aangename of onaangename ervaring te maken.

Gebruik deze tips en trucs om het licht te pakken.

Terwijl alle belangrijke Parijs treinstations bagage hebben verlaten, hebben veel Franse treinstations niet kluisjes beschikbaar te hebben, en een snelle dagtocht naar een passerende dorp kan ondraaglijk zijn zware koffers te slepen in de stad.

Echter, wil je niet naar Frankrijk te gaan en beseffen dat je niet over uw geneesmiddelen op recept, extra lenzen, essentiële kleding, ondergoed, etc.

Er is een kunst om het verpakken van het licht en de verpakking goed op hetzelfde moment. Gebruik deze tips en trucs om zo licht mogelijk te reizen, zonder het missen van belangrijke items van huis.

Algemene tips voordat u op reis

 • Zodra je weet dat je gaat naar Frankrijk te bezoeken, zet een doos of mand in een handige plek om benodigdheden te laten vallen voor de reis in. Ook contact op met een verpakking checklist en houdt het op de top. U kunt blijven toevoegen van items, het controleren van ze af.
 • Koop een kleine opvouwbare zak op te vouwen en proppen in uw belangrijkste zak. Je kunt er zeker van dat je iets te kopen in Frankrijk, en dit betekent dat je een beheersbare zak zonder geld uit dan in Frankrijk.
 • Denk lang en hard over wat je van plan bent om daar te kopen . Als er iets wat je inpakken, maar waarschijnlijk zullen kopen, terwijl in Frankrijk, laat het uit te kopen het op uw vakantie.
 • Hier krijg je een rollende koffer of rugzak . Zelfs een lichte rugzak kan zwaar krijgen na verloop van tijd die het rond. Denk niet dat de wielen bespaart u de hele tijd, dat wel. Als een zak is te zwaar om te dragen, zult u niet in staat zijn om het op en neer met de trein platforms (vaak trappen). Er zullen momenten zijn waarop je moet die tas te dragen.
 • Zorg dat de koffer klein genoeg om op het vliegtuig. Op die manier zul je niet bezig te houden met het wachten voor bagage, of de kans op verloren zakken.

Wat u moet meenemen

Er zijn bepaalde items die rampzalige, of in ieder geval zeer lastig zou zijn, achter te laten. Als u probeert licht te pakken, zorg ervoor dat u niet beschikt over een verplichte punt achter te laten. Zorg ervoor dat je:

 • Alle nodige reisdocumenten , zoals een paspoort of visum. Laat ook kopieën van deze documenten met een vertrouwde vriend of familielid in het geval ze verdwalen.
 • Een stuk papier vermelding telefoonnummers voor alle creditcards en notering stubs nummers van reischeques in het geval ze verdwalen.
 • Kopieën van alle hotel bevestigingen . Als u een bevestiging per e-mail of fax niet krijgen van een hotel, aandringen op het terwijl je nog steeds thuis.
 • Gedetailleerde kaarten en routebeschrijvingen naar het station of luchthaven naar je hotel. Ga er niet vanuit een taxichauffeur zal het weten.
 • Euro! Ga nooit een land zonder op zijn minst een beetje lokale valuta. Natuurlijk, geen noten te gaan en honderden euro’s bij uw lokale bank, waar de koers is zo-zo. Voor meer tips, raadpleeg dan  het krijgen van geld In Frankrijk – Dos & don’ts.
 • Prescription drugs . Niet alleen zou het moeilijk om een recept gevuld tijdens het reizen, het zou onmogelijk zijn als het hetzelfde geneesmiddel is niet beschikbaar in Frankrijk. Vergeet ook niet backup contactlenzen.
 • Wallet, portemonnee , en andere items die u normaal zou dragen te allen tijde. In de waanzin van last-minute verpakking, kan deze essentiële krijgen vergeten.
 • Vliegtickets en vliegtickets of de informatie op uw telefoon.
 • Elektrische valutaomrekeningsfactor adapters (ja, dit zijn twee verschillende dingen, en beide zijn nodig). Als u van plan bent om een laptop, die ik niet zou aanraden als je inpakken het licht te brengen, zult u ook een telefoon adapter nodig. Houd er echter rekening mee, dat de meeste hotels hebben gratis toegang tot internet en veel steden hebben cyber-cafés in Frankrijk.

Kleding zal vormen het grootste deel van uw verpakking van de leeuw, dus het vergt de meeste aandacht. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om de last te verlichten:

 • Zoeken naar dunne, synthetische stoffen . Ze hebben niet alleen minder ruimte innemen, maar ze drogen snel als je nodig hebt om met de hand te wassen ze in een hotelkamer. Er is geen noodzaak om veel geld te besteden aan “reizen” kleren. Kijk voor polyester of rayon blends die kreukvrij zijn. Thuis, aandacht besteden aan die kleren uit de centrifuge bijna droog komen. Breng wat travel-sized Woolite met u of, bij een snuifje, gebruik shampoo van het hotel.
 • Investeer in kleding compressie zakken , die zich voor ongeveer $ 20-25 op reis winkels en outdoor winkels. Ze zullen niet uw kleren lichter te maken, maar ze maken ze veel, veel kleiner. Zorg alleen wel dat je niet zo strak u uw zak over luchtvaartmaatschappij gewichtsgrenzen tegen het lijf te pakken.
 • Bepaal wat je echt nodig hebt om te nemen . Ik stel voor de vernietiging van alle kleren die je denkt dat je nodig hebt om in te pakken. Dan wonen net op die kleren voor het aantal dagen dat u zal worden in Frankrijk. Gebruik geen wasgoed niet te doen, maar als je iets wilt genoeg opnieuw te dragen; de hand wassen. Je zult waarschijnlijk verbaasd zijn hoeveel items die u nooit in die periode droeg. Ax die stukjes van je lijst.
 • Ik weet dat dit klinkt misschien verschrikkelijk voor sommigen van u, maar investeren in een paar schoenen te dragen en niet meer. Als je naar een comfortabele schoen te slaan, kun je waarschijnlijk een paar dat comfortabel voor tal van wandelen zal zijn, maar zien er leuk genoeg om te dragen voor gekleed-up dineren. Je zult meer uitgeven, maar het zal de moeite waard zijn. En je hoeft niet volumineus schoenen in te pakken.
 • Pak kleren langs een soortgelijke kleurenschema , zodat u kunt mixen en matchen. Waarom hebben drie volle shirt-rok-jasje combo’s wanneer je een paar overhemden, een rok, een broek en een vest kan hebben, bijvoorbeeld.
 • Elimineer bijna alle grote, zware voorwerpen. Niet meer dan een paar jeans of dikke trui niet te pakken. Voor een ding, kunt u waarschijnlijk opnieuw te dragen een deel van de zwaardere items. Voor een ander, brengt u de ruimte en het gewicht van een aantal lichtere items.
 • Zoek een aantal oude kleding of goedkoop ondergoed dat je het niet erg met achterlating als je het draagt. Dat zal wat ruimte vrij als je verder gaat.

We moeten allemaal een aantal zeer fundamentele toiletartikelen als we op reis. Wie kan leven zonder een tandenborstel of zeep, na al? Maar er zijn enkele trucs om het elimineren van overbodige items of houden ze licht en klein.

 • Veel van de fundamentele onderwerpen , zoals shampoo, zeep en conditioner, waarschijnlijk zal worden verstrekt door het hotel. Ik denk altijd dat ik nodig om dit spul te pakken, en eindigen met een koffer vol met kleine hotel flessen. Zelfs als je niet ergens verblijft met speciale toiletartikelen, wat is er leuker dan met een excuus om Franse gemalen zeep te kopen in Marseille bijvoorbeeld zijn?
 • Bespaar jezelf de over-kosten van het kopen van de steekproefomvang. Hier krijg je een paar kleine flesjes en vul ze met uw favorieten en voeg een label. Of ga rond om freebies sites om bedrijven die weg monsters leveren vinden. Sommigen komen in pakketten in plaats van kleine flesjes, die zelfs beter in te pakken.
 • Hier krijg je een kleine reis toilettas te houden dit alles georganiseerd. Als je een kleine te krijgen, zal het ook helpen om de toiletartikelen onder controle te houden.
 • Heeft een föhn niet te pakken als je het kan vermijden. Bijna elk hotel in Frankrijk heeft een haardroger.