Vezetés, Párizs, Franciaország

Posted on


Mint sok nagy európai városokban, Párizs hordoz egy kiváló tömegközlekedési rendszert. A kiterjedt metró, busz, villamos és helyközi vonat hálózatok lehetővé teszik a turisták és a helyiek, hogy kb között könnyen a legtöbb helyen. És míg autók alig eltűntek az utcákról, a helyi önkormányzat keményen dolgozott, hogy visszatartsa az embereket a vezetéstől a város határain belül, nevezetesen megnyitásával több gyalogos csak zónákat.

Röviden, a francia főváros semmi, mint Los Angeles, amikor a vezetés gyakorlatilag kötelezettség ha nem hajlandó elviselni a két órás busz túrák vagy engedheti meg magának drága taxi és lovagolni-share viteldíjak az egész várost. Párizsban, ezzel szemben, akkor kap körül elég könnyen anélkül, hogy valaha vesz a vezetőülés. És a legtöbb turista, sőt, ne kerüljön a kormány mögött, hiszen ez a város egy híres, agresszív vezetők, akik gyakran nem követik a szabályokat, hogy a levelet.

Természetesen néhány lehet szüksége, vagy egyszerűen jobban vezetni a város a fény, az egyik vagy másik ok miatt. Ha igen, akkor nagyon fontos, hogy először kap ismerik az alapokat a vezetési Párizsban. Olvasson tovább, hogy minden tanulni követelményeknek a járművezetők, néhány alapvető szabályokat az út, és tippek a biztonságos.

vezetésre vonatkozó követelmények

Mielőtt az utcára Párizsban a gépjármű, akkor először meg kell győződjön meg róla, fedett minden jogi alapjait. Soha nem kap a kormány mögött, mielőtt ellenőrizné, hogy az összes szükséges dokumentumot és vigye magával az autóban. Bizonyos esetekben nem bizonyítják, hogy ezeket az elemeket eredményezhet bírságot érdemes ráhúzzuk, vagy segíti a bűnüldözés.

Az alapvető ellenőrzőlista vezetői Párizsban

Győződjön meg róla, hogy a következő elemeket, mielőtt megüt a közutak:

 • Egy érvényes jogosítvány a megfelelő regisztrációs vagy igazoló tulajdoni (ha az autó a tiéd) van szükség minden alkalommal. Meg kell lennie legalább 18 éves vezetni Franciaországban. A vezetői engedélyek nem érvényesek Franciaországban, még ha egy diák vezető kíséri felügyelő felnőtt.
 • Érvényes útlevél a vezető és az összes utas utazik az autóban.
 • Győződjön meg róla, hogy érvényes vezetői biztosítás . Ha autót bérelni, ezt fel kell venni a bérleti szerződés, de mindig ellenőrizd, hogy minden azoknak, akik tervezik vezetni az autót megfelelően biztosított. Győződjön meg róla, hogy tartsa igazolás a biztosítási kötvény a kocsiban.
 • Ha lakókocsit vontat, csónak, vagy egyéb jármű az autó mögött , akkor fel kell tüntetni engedély adatait a származási ország vagy egy matricát megfelelő az egyik az autó maga. Például a vezető akár Nagy-Britanniában vagy más európai ország megjeleníti a „GB” vagy az Európai Unió matricát mind az autó, és a tétel, hogy vontatják.
 • A nagy láthatósági, fényvisszaverő mellény az esetre, ha egy baleset. Francia törvények viszonylag szigorú ebben a kérdésben: ha részt vesz egy autót baleset vagy esemény, azt jelenti, hogy hívjon segítséget oldalán az út, akkor a törvény által előírt hozott egy láthatósági mellény kilépés előtt az autó-és így az összes utast te szállítására. Ha vannak négyen autóval, győződjön meg róla, hogy négy mellényt könnyen elérhető. Kölcsönző cégek általában ezeket, de ügyeljen arra, hogy kérje törekszik, hogy biztosítsa, hogy a megfelelő számot a kocsiban.
 • Elakadásjelző háromszög megjelenítésére más vezetők abban az esetben kapsz egy baleset vagy forgalmi eseménynél, amely előírja, hogy húzza át a az út szélén vagy autópálya.
 • A teljes készlet csereizzókat fej és hátsó lámpák szükséges abban az esetben, egy vagy több kiég sötétedés után.
 • Ha szemüveget visel, meg kell tartani egy tartalék pár magával az autóban, abban az esetben a szemüveget törni, vagy más módon sérült.
 • Ha vezetsz egy autót az Egyesült Királyságban, fényszóró átalakító szükséges.
 • Ha azt tervezi, hogy vezetni Párizs központjában, akkor szükség lehet a „Crit’Air” kitűzőt mutatja, hogy az autó tapad szennyezés elleni normáknak egyes zónáiban a város. Cars elégtelen értékelés nem lesz képes vezetni ezekben a zónákban, vagy korlátozni lehetne a bizonyos „szennyezési csúcs” óra. Kérdezze meg autókölcsönző iroda ezekről előírásait, amennyiben kétséges.
 • A alkoholszonda teszt az autó. Miután az egyik a jármű műszakilag szükséges France-bár ez a szabályozás nem érvényesül sok esetben. Mindazonáltal azt javasoljuk, hogy kövesse a törvény ebben a kérdésben, mint az összes többi.

Szabályok az út a párizsi

Vezetési szabályok és előírások Franciaországban nem lehet drasztikusan eltérnek a már megszokott haza, de ez nem jelenti azt, hogy vállalja a közutak nem lesz egyszerű, mint pite. Ismerkedjen meg az alábbi szabályok az út, mielőtt megpróbálja vezetni.

 • Biztonsági övek és carseats: A vezető és az összes utas az autóban kell a biztonsági övet. Továbbá, év alatti gyermekek 13 kell vagy lovagolni carseats vagy viseljen biztonsági öv koruknak megfelelő és magasság. A csecsemők és a kisgyermekek körül vagy alatt, egy éves mindig lovagolni a menetiránynak háttal carseats. Ez a vezető felelőssége, hogy minden utas viseljen megfelelő biztonsági övet.
 • 13 év alatti gyermekek számára nem engedélyezett lovagolni az első utasülés , ha az összes rendelkezésre álló hátsó ülések akár által elfoglalt fiatalabb gyermekek vagy nincsenek felszerelve a megfelelő biztonsági övet.
 • Alkohol vérszintjét: Franciaországban a megengedett véralkoholszintedet gépjárművezetők rendkívül alacsony, 0,02 százalék. Javasoljuk, hogy ne vegye a kerék egyáltalán, ha fogyasztott még egy italt. Büntetések, beleértve a bírság és akár szabadságvesztéssel büntetendő, súlyos lehet a járművezetők húzta át alkohollal szint feletti megengedett szintet.
 • Az alacsony fény és fényszóró: Azt javasoljuk, hogy használja a lowbeams (tompított fényszórók) során a nappali és éjszakai órákban, amikor vezetés kívül beépített területek. Ez magában foglalja a vidéki utakon és területek kevés fény. Soha ne használja a magas gerendák, ha van szembejövő forgalom, vagy ha követi egy másik jármű szorosan; mivel nem dip / alacsonyabb őket ezekben a helyzetekben is eredményezheti bírságokat és büntetéseket.
 • Utat engedve a jobb oldali közlekedésre: Ez még mindig szokás, hogy így a forgalom jobbról érkező Franciaországban, még azokban az esetekben, amikor ez nem nagyon világossá tette (például a bonyolult kereszteződésekben jelek nélkül). Mindig meg kell engedni, hogy a forgalom a jobb autó garázs, a kereszteződésekben, ahol látsz egy háromszög alakú jel egy piros szegéllyel és amelyet egy fekete „X”, vagy olyan helyeken, ahol megjelenik egy jel csak előre olvasás Vous n „avez pas la priorité (nincs a prioritás). Ha kétségei vannak, ne hogy felesleges kockázatokat, és átadja helyét a közeledő járművek a jobb.
 • Sebességkorlátozás: Minden sebességet mutatja km, így azt javasoljuk, jó konverziós számológép és megszokni azt gondolva, hogy módot mérésére és ítélve távolságok. A beépített területek és városok, sebességkorlátozás általában legfeljebb 31 mérföld óránként / 50 km. A legtöbb autópályák és gyorsforgalmi utak a környéken Párizsban, ott általában egy minimális sebesség 80 km, ha a előzés / elhaladás sávban. Ha látási vagy útviszonyok rossz (vagyis sűrű köd, árvíz eső vagy hó), a sebességhatár automatikusan csökken 50 km / óra minden út.
 • Körhinta / körforgalmi: Ezek zavaró lehet, és nehéz használni; hogy fokozott figyelemmel vezessen e. A körforgalmi a Diadalív (túlsó végén a Champs-Elysées és a Place de la Concorde különösen hírhedt agresszív járművezetők elkerülni, ha lehetséges. Menet közben a forgalmi körök Párizsban és Franciaországban, a szabály az, hogy a már a körön van elsőbbsége. a körök folytassa az óramutató járásával megegyező.
 • Telekocsi sávok és kivezető utak: Ezek általában a szélsőbaloldali minden párizsi autópályák, beleértve a körgyűrű (lásd alább). Exit sávokat ezek a jobb szélen. Ne közlekedjen a jobb sávban, kivéve, ha a kijárat hamarosan.
 • A párizsi körgyűrű / országút (périphérique): Paris körül egy hatalmas kör alakú autópálya helyi nevén la Périphérique. A legtöbb vezető utazik ki vagy be Párizsban nem lesz képes elkerülni, de ez közismerten stresszes és fárasztó. Ez áll a négy sávos, a lehajtójánál a jobb szélen. Meg kell adni a módját, hogy autók összevonása rá ez a körkörös autópályán a jobb oldalon. Az aktuális sebesség korlátozás a körgyűrű 70 km / óra vagy 45 mérföld óránként. Lásd ezt az oldalt teljes tanácsot, hogyan lehet biztonságosan és józanul navigálni ezt oh-so-párizsi autópályán.
 • Mobiltelefonok: Cellular and mobiltelefonok, valamint egyéb elektronikus eszközök nem használhatók a vezetők, miközben az autó mozgásban van. Kihangosító készülékek nem megengedett sem. Bírságok lehet kiadni a helyszínen megtörésére ezt a szabályt.
 • Gáz / üzemanyag-állomások: Sok benzinkutak körül périphérique (körgyűrű), de kevesebb, Párizs központjában. Használja a Google Maps vagy a másik térképet app, hogy megtalálják a legközelebb hozzád. Azt is látni ezt az oldalt egy listát a benzinkutak nyitva tartó késő éjszakai órákban és környékén Párizsban.
 • Fizetős utak: Ön nem általában az úthasználati vezetés közben, és a közelben Párizsban kizárólagosan. De utazó, illetve onnan más francia városban minden bizonnyal azt jelenti, hogy áthaladjon valamilyen fizetős utak, és díjat is meglehetősen drága. Major betéti és hitelkártyák általánosan elfogadott fizetési eszközként. Lásd ezt az oldalt kiszámolni, hogy mennyit kell fizetnie egy adott út .
 • Szarvak és fények: Ne használja autóját kürt kifejezni frusztráció; csak akkor kell használni, hogy figyelmeztesse a többi vezetőt, a gyalogosok, kerékpárosok vagy a veszély. Ugyanez igaz a villogó a fényszórókat: használja ezeket, hogy figyelmezteti a többieket csak.
 • Néz ki a kerékpárosok és gyalogosok: Ügyeljünk arra, hogy a gyalogosok és a kerékpárosok rengeteg hely. Ezek nem mindig követik a közlekedési szabályokat, és Párizs központjában, ez alapvető fontosságú, hogy figyeljék őket cipzár között sávok és vágás előtt forgalom akkor is, ha nem a megfelelő módon. Vigyázz mind kerékpárosok és a gyalogosok forgalmas kereszteződésekben, és ad nekik rengeteg mozgatásakor mellettük.
 • A vészhelyzet esetén: Ha egy közlekedési baleset vagy szükség gyorssegély, dial 15 (a francia-sejt), vagy 112-es nem francia telefont. Meg a helyén kell maradnia, amíg a rendőrség megérkezik, ha egy autóbalesetben, amely magában foglalja egy másik autót, és / vagy a sérülések. Is, győződjön meg róla, hogy vegye le a neveket és a jármű nyilvántartási számát más emberek és autók balesetben érintett, azonban csekély.
 • A még angol nyelvű tájékoztató francia közlekedési törvények és rendeletek , lásd ezt az oldalt .

Parkolás: Párizs

Az egyik ok, amiért a legtöbb ember ne vezetés Párizs központjában áll, hogy a parkolás közismerten nehéz megtalálni. A legtöbb szomszédságban álló helyeket gyakran már megtette az utcán, és amikor azok rendelkezésre állnak, akkor is fizetni kell használni őket, kivéve bizonyos órákban.

Szerencsére vannak még számos mélygarázsok a városban , könnyen azonosítható „P” jelzést, kék háttérrel. Fizetni a parkolásért egy mélygarázsban, hogy egy jegyet automatizált gépi amikor belép. Meg kell fizetni (készpénzzel vagy bankkártyával), amikor kilép a tétel. A legtöbb ilyen garázsok díjat óránkénti alapon; néhány díjat, amely egy lapos félnapos vagy egész napos díjat.

Láthatjuk a térképet parkolóházak legkedveltebb idegenforgalmi területén és forgalmas bevásárló kerületek a város körül van .

Az inkább a parkolás a francia fővárosban, köztük egy útmutató, hogy megfékezze a színek, az utca parkolási díjak és óra, tipikus parkolási jelek és hogy mit jelentenek, lásd ezt az oldalt, a párizsi turisztikai iroda honlapján .

Amennyiben Ön Rent a Car Párizsban?

Bár sok turista kényelmesebbnek találja, hogy egyszerűen csak támaszkodni a helyi tömegközlekedés és a francia gyors, megbízható vonatok, mások meg kell vizsgálnia bérlése egy jármű, hogy kb. A néhány alkalommal, amikor meg kell fontolnunk, bérlése egy autó Párizsban:

 • Az Ön vagy utastársai mozgásukban korlátozott
 • Azt tervezik, hogy több napos kirándulások a városon kívül (a vasúti rendszer eljuthat több helyen érdemes meglátogatni, de ha van egy csomó holmiját, vagy inkább, hogy legyen rugalmas az időzítés és a hollétéről, akkor érdemes hajtás)
 • Tartózkodik egy távoli Párizs mellett

Tekintse meg a teljes tanácsot, hogy megéri az időt és pénzt, hogy autót bérelni Párizs