Videti Eifflov stolp z otroki

Posted on

Eifflov stolp Dejstva in dosežki za obiskovalce - Kako narediti Večina vašega obiskaČe obiščete Pariz z otroci, lahko vztrajajo, da ste videli Eifflov stolp prvi.

In bi bilo prav.

Eifflov stolp -v francoščini, La Tour Eiffel, izgovarja Toor ee-padel -je veliko bolj čudovit kos arhitekture kot vse slike izraziti: veliko, ampak zračen. Poskusite obiskati Eifflov stolp podnevi in tudi ne na nočni obisk tudi: stolp je odprt pozno, pogosto do polnoči, in je čudovito doživetje, prižgal v temi s tisoči lučk.

Eifflov stolp je tudi fascinantno zgodovino, vključno z Omejiti kot radijski oddajnik med prvo svetovno vojno boste našli informacije zaslone na različnih platformah na Eifflov stolp: omogoči dovolj časa v času vašega obiska, da se naučijo o tem mejnik, ki je mimogrede je bilo veliko kritizirali v svojih zgodnjih letih.

Osnovna

Osnova Eifflov stolp zajema široko področje, s kabinami vstopnic na več vogalih. Preverite okoli in vidite, katera ima najkrajši zasedbah.

Veliko ljudi bo mletjem okoli pod stolp, in nekateri se bodo težko poskušajo prodati spominke. Če te ne zanima, ne dajejo najmanjšega spodbudo: celo nasmejan “Jaz ne mislim tako,” je povabilo za več dialoga.

Po drugi strani, boste morda želeli kupiti. Na splošno, bodo cene zelo napihnjena, ampak bo hitro spusti v pogajanja, smo odrasli lahko spremeni naše nosove na turističnih nakit, vendar pa mnogi otroci res zaklad njihove majhne spominke.

Poglej Over Paris

Ko ste dosegli zgornje ploščadi stolpa, lahko hodi okoli in občudovali razgled, z mestom Pariz na noge. Boste našli tako zunanji (po možnosti vetrovno), hodnik in notranjo površino, kot tudi. Strateško dani fotografije opozarjajo na točke, ki jih vidite, daleč spodaj.

Bodite prepričani, da se z dvigalom vse na najvišji ravni, vsaj enkrat.

Place du Trocadero, kot je razvidno iz Eifflovega stolpa

The Place du Trocadero je odličen kraj za ogled Eifflov stolp, in je še posebej zabavno na poletne noči: ste morda videli afriške plesalke, poleg prepričani opažanj ljubitelje Parisien in osvetljenem up stolp.

Eifflov Tower– zabavno

Eifflov stolp je igriv kraj za obisk. V mnogih mestih, boste našli znake z radovednimi ali zabavnih dejstev o zgodovini stolpa. Obiskovalci se bodo naučili, na primer, da je bil Eifflov stolp uporablja kot radijski stolp med WW1. Ima smisel!