Videti mumije in okostnjaki v Italiji

Posted on

Videti mumije in okostnjaki v Italiji

Italija ima več katakomb nastanjena kosti mrtvih, ampak ali ste vedeli, da ima Italija tudi mumije? Osrednja Italija in Sicilija ima mumija eksponatov, ki so odprti za javnost, ki ga je voden ogled, ki so pogosto v cerkvah. Te mumije so naravno ohranjena in zasloni lahko pošasten pogled, tako da mi na splošno jih ne priporočam za majhne otroke. Medtem ko je večina krščanske katakombe, zlasti najbolj znani tisti v Rimu, so dolgo imeli svoje kosti odstranjeno pred pogledom javnosti, je še vedno več dobro in manj znanih krajev za prikaz um-boggling zaslonov in nešteto število lobanj in kosti.

Opomba: V skoraj vsakem primeru, ti pokopališča, katakombe, kapele, in zbornice so svetišča. Čeprav se lahko pritoži na občutek bližine v mračne, je še vedno treba biti spoštljiv, ko jih gledate. Fotografije so na splošno prepovedane, tako kot stvar spoštovanja, ne poskušajte skrivaj samoportreta s skeleta.

Kam bi videl italijanske mumije in okostnjaki:

  • Cerkev mrtvih, Urbania mumije pokopališče : Cerkev mrtvih, Chiesa dei Morti , je majhna cerkev v mestu Le Marche v Urbania, ki ima zanimivo in nekoliko mračno zaslon. Mumije pokopališče, Cimitero delle mummie , je v majhni kapeli. Vodnik vas popelje v kapelo in vam pove o mumije na zaslonu. Pridobite obisku podrobnosti v Urbania mumije pokopališču .
  • Ferentillo mumije muzej : Majhen mesto Ferentilla v južni Umbriji ima zanimivo presenečenje pod cerkvijo Santo Stefano. Organi, pokopan pa so ohranjeni z redkimi microfungus da napadel trupla in jih spremenila v mumije. Nekateri izmed najbolje ohranjenih mumij so na ogled v tisto, kar je zdaj mumija muzej v spodnjem delu cerkve.
  • Katakombe so kapucini : V Palermu na Siciliji, v Catacombe dei Cappuccini vsebujejo izsušeno telesa, veliko v dobri formi, da je še vedno videti realistična. Ti organi so mumificirali s konzervans najdemo v katakombah. Pridobite obisku informacije in podatke v katakombe na Siciliji.
  • Okostnjaki in Katakombe v Italiji : okostja so našli v katakombah na več mestih v Italiji. Labirinte podzemnih rovov so bili uporabljeni za pokopati na tisoče organov in nekateri od njih so odprte za izlete in obiske. Rim ima nekaj najboljših katakombe, čeprav v večini primerov, so Catacomb Skrbniki odstranimo kosti pokojnika pred pogledom javnosti. Kljub temu, da je zanimivo, da se te podzemne pokopališča in spoznali njihov kontekst kot prvih mestih krščanskega čaščenja. Preberite več v našem vodniku za katakombe v Rimu. Upoštevajte, da obiski so v vseh katakombah v Rimu, ki ga voden ogled – z kilometrov rovov, ki se spuščajo na več ravneh podzemnih, ne želite, da bi se izgubili brez vodnika tvegati!
  • Kapucinski Crypt in muzej:  V Rimu so najbolj znane okostnjaki visi okoli – dobesedno – v muzeju in Crypt od kapucinskega bratov , na Via Veneto. Tukaj, na tisoče kapucinski bratov interred v nadzemni pokopališču, njihove kosti in lobanje urejen kot stenski dekor in celo kot lestenci. To je čuden kraj za izkušnje, ampak tudi presenetljivo refleksivno in premikanje.
  • Spooky Kraji v Rimu : Rim je več mest, kjer lahko vidite strašno znamenitosti, vključno z deli telesa svetnikov in drugih nenavadnih relikvije v rimskih cerkvah.
  • Etruščanske grobnice v Italiji: Če želite videti grobnice brez organov, obstaja veliko ohranjenih etruščanskih grobnic (pre-rimski) v osrednji Italiji. Eden izmed najboljših krajev za prikaz poslikane etruščanske grobnice je v mestu Severni Lazio v Tarquinia, kjer je tudi dobra arheološki muzej.