Vieraileva linnat Wales – matkaoppaan

Posted on

Vieraileva linnat Wales - matkaoppaan
Walesin kertoa teille, että heillä on 427 linnoja hajallaan omalta jos Yhdistynyt kuningaskunta. He todennäköisesti tehdä, mutta ainakin 200 linnat Walesin ovat hieman yli murenevat raunioita tai maanrakennustyöt, että harjaantumaton silmä, näyttävät luonnosta maisemaan.

Silti se ei jätä 200 linnat Walesin arvoinen. Mistä aloittaa?

Yksi lähestymistapa on ymmärtää hieman siitä eri aikoina linnan rakentaminen ja sitten valita joitakin hyviä esimerkkejä siitä, millaisiin linnat Walesin, jotka kiinnostavat sinua eniten. Joten tässä on nopea pilaantunut Walesin linnan rakentajat sekä suosituksia parhaista esimerkeistä.

Norman Castles

Jälkeen Vilhelm Valloittaja tuli hallitsija vuonna 1066, yksi ensimmäisistä asioista hän oli turvata maan antamalla maata hänen uskollinen aatelisten. Noina linnat Walesin nousi nopeasti. Useimmat olivat yhdistelmä maanrakennustyöt ja suljettujen puiset pihat nimeltään Motte ja linnan linnoja. Myöhemmin weathly Norman Lords rakennettu monimutkaisia stoneworks ja kivi pitää. Kauden Norman linnan rakentaminen Walesissa kesti alkupuolelle 13. vuosisadalla. Norman linnat kannattaa vierailla muun muassa:

Linnat Walesin Princes

Historia, kuten varmasti tiedätte, on kirjoittanut voittajat – jotka myös tekevät melko hyvää työtä liikkumaan mitään hyvää häviäjiä ovat jättäneet jälkeensä. Ruhtinaat Walesin rakennettu kivilinnoja Walesissa puolustautua hyökkääviä normannit ja myöhemmin, Englanti. Useimmat päätyi sisällytetty ja rakennettu yli peräkkäisillä aallot voittajiin – vaikka Walesin kansallinen sankari Owen Glendower teki voittaa takaisin joitakin. Yksi näistä hän vangitsi takaisin oli mahtava kalliolla pilalla linnan Walesissa Carreg Cennan.

Klikkaa tästä kartta , joka auttaa sinua löytämään rauniot lisää linnat Walesin prinssien.

Linnat Edward I

Edvard I johti kahden sotaretkiä vastaan ​​Walesin myöhään 13-luvulla. Lopulta hän ympäröi Pohjois-Walesin maakunnan Gwyneddin linnoja. Ne, jotka jäävät nykyään joitakin kuuluisimpia ja hyvin säilynyt linnat kaikissa UK:

myöhemmin Castles

Jälkeen 15-luvulla, Walesin ja Englanti lopetti taistelevat keskenään ja tarvetta kivilinnat Walesissa katosi. Muutamia tärkeitä linnaa uudistumassa suureen taloa aatelisia ja kuninkaallisia. Muutama ovat käytössä edelleen tänäkin päivänä. Yksi parhaista näiden myöhemmin linnat ovat: