Skip to main content

Viisumipakko Thaimaassa

Passi pitäisi olla kaikki mitä tarvitset eniten lyhyitä vierailuja


Vuodesta trooppiset rannat Phuketin antiikin temppelit ja hienostuneisuus Bangkokissa Thaimaassa uhkuu viehättää kuin muutamat muut Aasian kohteisiin. Jos matkan tämän Aasian paratiisi on teidän tulevaisuudessa, saatat olla miettimättä oikeudellisia vaatimuksia maahantulosta ja kuinka kauan voit pysyä.

Et todennäköisesti tarvitse viisumia Thaimaassa lomalla, mutta tietää vaatimukset varmasti saadaan tulla maahan ilman ongelmia ja oleskelun kesto on katettu ilman viisumia. On aina hyvä tarkistaa vaatimusten kanssa  Thaimaan suurlähetystön  vuonna Washington ennen matkaa, koska sääntöjä voitaisiin muuttaa ilman erillistä ilmoitusta, ja suunnitelmat saattavat muuttua, kun tulet Thaimaassa.

Viisumivapaasta matka

Jos matkustat Thaimaahan ja ovat Yhdysvaltain kansalainen, jolla on Yhdysvaltain passi ja paluu lentolippu tai yksi Thaimaan toiseen maahan, sinun ei tarvitse hakea viisumia kunhan et aio jäädä maassa yli 30 päivää etkä ole tullut maahan turistina yli 90 päivää viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Sinulta myönnetty 30 päivän kulkuluvan, kun saavut lentokentälle tai rajanylityspaikalla. Voit laajentaa loman peräti 30 päivää, jos haet sitä on Thaimaan Maahanmuutto Bureau toimisto Bangkokissa. Joudut maksamaan pienen maksun tästä etuoikeudesta (1900 Thaimaan baht, tai $ 59,64 helmikuusta 2018),. Thaimaan Suurlähetystö suosittaa, että ne, joilla on diplomaatti- tai virallisen Yhdysvaltain passi saada viisumia ennen kuin yrität tulla Thaimaahan, koska ne voivat kieltää pääsyn.

Paitsi passi ja paluu lentolippu, sinun on rahaa saapumiskohdassa näyttämään sinulla on tarpeeksi rahaa matkustaa ympäri Thaimaata. Tarvitset 10000 bahtia (~ $ 314), per henkilö tai 20000 bahtia (~ $ 628), perheen. Tämä on erityisen tärkeää muistaa, koska monet ihmiset eivät kanna paljon rahaa, kun he matkustavat, koska ne aiot käyttää luottokortteja kuluihin.

Jos et ole Yhdysvaltain kansalainen, tarkista Thaimaan suurlähetystön verkkosivuilla nähdä onko sinun hakea viisumia etukäteen. Thaimaa myöntää 15-, 30- ja 90-päivän maahantuloluvista ja viisumien saapuessa kansalaisille monissa muissa maissa.

Matkustaa Visa

Jos aiot laajennettu loma Thaimaassa voit hakea 60 päivän turistiviisumin etukäteen Thaimaan suurlähetystö, Yhdysvaltain ulkoministeriön neuvoo. Jos päätät haluat pysyä pidempään, voit hakea osoitteessa Immigration Bureau Bangkokissa 30 päivän lisäaikaa. Kuten laajennuksen viisumivapaasta matka, tämä maksaa noin 1900 Thaimaan baht.

Ylittämisen Your Time Limit

Thaimaalaiset ovat iloisia, että käyt, mutta sinun pitäisi miettiä kahdesti ylittämisen tervetuloa. Ulkoministeriö varoittaa seurauksista, jos oleskelu kestää yli oman aikarajan, jotka on määritelty kirjoituksesi tunnistetietoja.

Jos umpeutumisen viisumi tai passi aikaraja, joudut 500 bahtia (~ $ 15,70) sakkoa päivittäin olet yli rajan, ja sinun täytyy maksaa ennen sinun saa poistua maasta. Olet katsotaan myös laiton maahanmuuttaja ja olisi pidätetty ja vankilaan, jos jostain syystä olet kiinni maassa vanhentuneen viisumin tai maahantuloluvan kanssa passissa. Ulkoministeriö sanoo thaimaalaiset ovat suorittaneet pyyhkäistä alueiden pienen budjetin matkailijoille yleensä usein, pidätettiin heitä, ja pelastaa vankilassa kunnes he voisivat maksaa sakot kertyneet ja ostaa lipun pois maasta, jos he eivät ole.

Joten jos et voi poistua maasta ennen sinun pitäisi, suunnitella tulevaisuutta ja laajentaa loman sääntöjen mukaisesti. Se kannattaa hässäkkä ja käteistä. Bottom line: “On erittäin suositeltavaa välttää visa jääkin” ulkoministeriö sanoo.

Saapumiskohdassa

Varmista täytät saapuessa ja lähtiessä kortit ennen kuin päästä maahanmuutto linjan läpi tullin. Voisit lähettää takaisin rivin loppuun jos saat pöytään ilman lomakkeen täytetty.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *